apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ασχετο αλλα εχει χαθει πολυ καιρο και ο μουνιτζα τυποι μου
ξερει κανεις τιποτα?
ξερει κανεις τιποτα?
σιγα ρε τυπε τι σου εκανε δηλαδηευτυχώς απέθανε , ξεβρώμισε το σάιτ .ένα σκουπίδι λίγότερο ,μακάρι να τον ακολουθήσουν πολλοί άλλοι παρόμοιοι.
τυπε ο πλεζουρας δεν μπαινει πλεον,διοτι η εκοψαν λογο οικονομικης κρισης το ιντερνετ,στο ιδρυμα που νοσηλευετε, η χειροτερεψε η κατασταση του,και τον εβαλαν στην πτερυγα με τα βαρια και χρονια περιστατικα.εκει τυπε δεν εχει ουτε νερο.ασχετο αλλα εχει χαθει πολυ καιρο και ο μουνιτζα τυποι μου
ξερει κανεις τιποτα?
δεν το ειδα τυπεοσο για τον μουνιντζα τυπε σε ρωτησα και εγω εχθες.ο τυπος μας εχει εξαφανιστει εντελως,ευχομαι να ειναι καλα στην υγεια του,και να μην του εχει τυχη καμια στραβη,για να μην πω τιποτα χειροτερο.
τυπε ειναι κανενα διμηνο εχει να εμφανιστει ο τυπος μας.δεν το ειδα τυπε
τουχω στειλε π.μ αλλα τιποτα δικε μου
μακαρι να ειναι καλα
τελευταια συνδεση του ειναι 11-1-2010 τυπετυπε ειναι κανενα διμηνο εχει να εμφανιστει ο τυπος μας.
τυπε οντος ειναι περιεργο.στην κολομβια να ειναι ο τυπος θα εβρισκε ιντερνετ και θα εμπαινε.με γκομενα να εχει κολληση,καποιο βραδυ θα εμπαινε ο τυπος.τελευταια συνδεση του ειναι 11-1-2010 τυπε
τελευταιο ποστ 22-12-2009
και αυτο περιεργο
αφαιρεσε 10 βαθμουσ απο τον βαζελο δωσε το πρωταθλημα στον γαυρο και θα εμφανιστει αμεσατυπε οντος ειναι περιεργο.στην κολομβια να ειναι ο τυπος θα εβρισκε ιντερνετ και θα εμπαινε.με γκομενα να εχει κολληση,καποιο βραδυ θα εμπαινε ο τυπος.
ευχομαι μονο να μην εχει παθει κανενα ατυχημα,και δεν ειναι καλα στην υγεια του.
ακριβώς αντίθετοαντε να σου πω εγω.
ειναι ενας τυπος ευγενικος,τα ειχε καλα με ολους και δεν τσακώνονταν ποτε.
ο λογος του σωστος και παντα με επιχειρήματα.
βοηθουσε τα αλλα μελη οσο μπορουσε.
γενικα κουλ ατομο και κρατουσε παντα χαμηλους τονους χωρις υπερβολές στα λεγομενα του
ευτυχώς απέθανε , ξεβρώμισε το σάιτ .ένα σκουπίδι λίγότερο ,μακάρι να τον ακολουθήσουν πολλοί άλλοι παρόμοιοι.
αντε να σου πω εγω.
ειναι ενας τυπος ευγενικος,τα ειχε καλα με ολους και δεν τσακώνονταν ποτε.
ο λογος του σωστος και παντα με επιχειρήματα.
βοηθουσε τα αλλα μελη οσο μπορουσε.
γενικα κουλ ατομο και κρατουσε παντα χαμηλους τονους χωρις υπερβολές στα λεγομενα του
αυτα!!!
ευτυχως η φυση που απεχθανεται το κενο αφηνει νεους διαδοχους...νωντα,σταματη,ερευνητη,μαστερ21,πυροκαυλο και τοσα αλλα ωραια νικO Πλέζουρας έχει γράψει ιστορία στο σάιτ.
Αν και δεν ήταν ο πλεον συμπαθης σε όλους ήταν μορφή.
Τώρα τελευταία εγκαταλήπουν το σάιτ, συμπουρδελίαριδες που που πραγματικά το σημέδεψαν.
Τι να πρωτοθυμηθώ................ ο Ντούρο, ο Διδάσκαλος της Ουκρανολογίας Ιωσήφ Μπλάσκο, ο Μουνίτζα ο Μπόμπος ο Πλέζουρας κλπ