Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πρεπει να φυγεις απο το σαιτ.

δεν σε ξερω δεν με ξερεις .....

Σιγουρα θα φυγω μην ανησυχεις

εχω στειλει πμ στον Αντισθενη

αλλα να μην σπασω πλακα με τον γελοιο εδω ?
τον ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ....... ακου ρε νικ !!!!!!

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ........ χαχαχαχαχααχαχαχαχα
το επομενο θα του ειναι ΠΗΓΑΔΗΣ ..... χαχαχαχαχα

θα ειναι ταιριαστο

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν σε ξερω δεν με ξερεις .....

Σιγουρα θα φυγω μην ανησυχεις

εχω στειλει πμ στον Αντισθενη

αλλα να μην σπασω πλακα με τον γελοιο εδω ?
τον ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ....... ακου ρε νικ !!!!!!

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ........ χαχαχαχαχααχαχαχαχα
το επομενο θα του ειναι ΠΗΓΑΔΗΣ ..... χαχαχαχαχα

θα ειναι ταιριαστο

και γιατι ενω εχεις δηλωσει οτι αποχωρεις εισαι ακομα εδω/???

τι σοι αποχωρηση ειναι αυτη???

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τι μαλακια εκανε;εγω ακομη δεν καταλαβα....παντως για εξηγηστε λιγο...

Η μαλακια μου ειναι οτι ακουω και παιρνω στα σοβαρα πολλα πραγματα που δεν ΠΡΕΠΕΙ

Και πιστευω πολλα πραγματα που επεισης δεν πρεπει .....

Αλλα δεν πειραζει .....

ας μην ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ και καποιοι οτι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ........

Δεν αξιζε να γινει αυτο τελικα αλλα καθε τελος σηματοδοτει μια νεα αρχη ....

και σε εμενα προσωπικα το καθε εμποδιο απο ανεκαθεν μου εβγαινε σε καλο.....

ο χρονος θα δειξει και μονο αυτος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μας λες μια περιληψη λιγο; :2funny:

ψοφαμε για κουτσομπολιο......

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μιληστε ρε μουνια, σχολαμε στις 5 δεν θα προλαβω τα φρεσκα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
επί του θέματος, δυνάμεθα να ειπούμε "όξω π..... από τη παράγκα"..... :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :cheesy:κύριε να πάτε στο καλό, η απώλεια σας θα είναι δυσβαστάχτη...οδηγώ και σε σκέφτομαι, με τα φρένα σπασμένα. :idiot: :headbang:
αντίο, λοιπόν αντίο.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

(Υ.Σ. θες να φύγεις...αλλά να σου κάνει να κάτσεις εδώ, αν πραγματικά θες να φύγεις μου φαίνεται πως ζητάς διαγραφή και όχι να ανοίγεις θρέντ...απ΄την άλλη, δεν είσαι ο μοναδικός που ζήτησε να φύγει χωρίς να φύγει.)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Επειδή δεν γουστάρω και πολλά γιατί πριν λίγες ημέρες ένα καλό μου φιλαράκι σκοτώθηκε με την μηχανή, θα πω μερικά πράγματα και ας τα καταλάβουν κάποιοι και κάποιες αλλιώς στα σκουπίδια  ;)

Και ξαφνικα ο πληγομενος22 ειναι φιλαρακι με τον amcαντωνακι
Για δεν κατι πραγματα που συμβαινουν :rolleyes: :rolleyes:

Εσύ που κρίνεις κυρία μου τον καθένα εδώ μέσα να ξέρεις ότι το μέλος pligomenos11 είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και σε και σε καμία περίπτωση κλώνος μου όπως ειπώθηκε από κάποια στόματα που δεν ξέρουν να κρίνουν καλά καλά τον εαυτό τους, τον ξέρω 15 χρόνια . Εγώ δεν ξέρω κανέναν πληγομένο22 όπως έγραψες μάλλον δεν βλέπεις καλά .

Για ξεκαθάρισέ μας λίγο τι σημαίνει "τα τρώγαμε"? Εννοείς ότι μπήκε στον οίκο και ζήτησε τις υπηρεσίες μας? Εγώ έτσι νομίζω γίνετε στους οίκους. Πληρώνεις τις υπηρεσίες τους.

Όσο για τον νεαρό που λέμε εγώ η ίδια του είχα πει να μην ξανάρθει να δίνει το χαρτζιλίκι του σε μένα.

Έλα ρε συ Πάολα αυτά τα έχουμε ξανά πει πιστεύω σε ένα παλιό πμ έτσι και αλλιώς έχω να σε δω πάνω από ένα χρόνο τώρα για το νεαρός γουστάρω που το είπες γιατί δεν είμαι σαν κάτι άλλα άτομα που έχουν παντρευτεί και πηγαίνουν στης ιερόδουλες .

Ξέρεις πόσους φίλους έχω που ήταν πελάτες μου παλιότερα και η ίδια τους έκοψα τα δωμάτια? Ξέρεις εσύ πως έχει μεγαλώσει η κάθε κοπέλα και γιατί έκανε την συγκεκριμένη επιλογή? Ψέμα θα ήταν να του είχα πουλήσει αγάπες και λουλούδια και να το έπαιρνα πίσω. Αν θυμάμαι καλά σε κανέναν δεν πούλησα έρωτες γιατί πολύ απλά θα ήταν ψέμα.

Κάνεις ένα μεγάλο λάθος δεν σου πούλησα ποτέ ούτε αγάπες αλλά ούτε και λουλούδια γιατί απλούστατα δεν ήσουν ο τύπος μου και ούτε δεν θα έκανα σχέση με ιερόδουλη, για φίλο εγώ ο ίδιος σου είχα πει να γίνουμε αλλά ποτέ σου δεν αξιώθηκες να πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο απλά τα πράγματα κυρία μου μόνο όταν κάτι πήγε στραβά πήρες αλλά τότε ήταν είδη αργά .

Ναι και εντελώς τυχαία όταν γράφει ο ένας λείπει ο άλλος.  :think:

Ναι εντελώς τυχαία έγινε γιατί αμφιβάλλεις ?

Και κανουν ορθογραφικα λαθη στις ιδιες λεξεις
Τυχαιο θα ηταν και αυτο  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Όλα τυχαία ήταν . Γιατί εσύ πρώτη φορά βλέπεις κάτι τέτοιο ? Γιατί από που ήρθες ?

Γιατι με το ζορι ερχοταν σε μενα? Οταν η παολα του ειπε να μην ξαναπαει σε εκεινη ηρθε σε μενα. Δεν του πουλησα ποτε ερωτα και αγαπη. Επιλογη του ημουν. Δεν καταλαβα εφυγε ποτε παραπονεμενος? Πληρωσε παραπανω και πηρε λιγοτερα?

Ποτέ δεν έφυγα παραπονεμένος από εσένα, και με το ζόρι δεν ήρθα ποτέ . Για ανάλυσε το μου λίγο αυτό γιατί δεν καταλαβαίνω καλά δηλαδή εσείς οι ιερόδουλες κουτσομπολεύεται τον καθένα το τι κάνει στο δωμάτιο και αν έφυγε η όχι ? Και πότε καλέ εγώ ήρθα σε εσένα ? Ακριβώς την επόμενη ημέρα ? Μήπως μετά από μισό χρόνο ? Έρωτα και αγάπη όχι αλλά φιλιά ναι και πάλι το ίδιο έκανες εσύ όπως η Πάολα μόνο όταν κάτι ήθελες ανάγκη πήρες . Μην τα ξεχνάμε και όχι να λες ότι δεν το είχες και κάτι άλλα κουλά .

Δεν βλεπω να ειχε κανενα παραπονο.  :think:

Όντως κανένα παράπονο δεν είχα .

Προφανως ειδε οτι δεν υπηρχε περιπτοση για ερωτες γι' αυτο και επελεξε να μην ξαναρθει σε μενα. Και ακριβος επειδη δεν υπηρχε ερωτας καθεται και λεει ολα αυτα.  :rolleyes: :rolleyes:

Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι ήρθα για να φτιάξω μαζί σου ? Είσαι καλά κοπέλα μου ποιος σωστός άνθρωπος θα τα έφτιαχνε με ιερόδουλη ? Σε ρωτώ ? Αν θυμάσαι καλά μου την είχες " πέσει " στο 83 αλλά εγώ δεν ανταποκρίθηκα και εσένα σε πόνεσε αυτό στράβωσε η φάτσα σου . Για άλλο λόγο σταμάτησα να έρχομαι σε εσένα αλλά εσύ κάθεσαι λες ότι και καλά ήθελα να φτιάξουμε . Δηλαδή του πούστη βλακείες ανούσιες  :uglystupid:

Ασε μπουμπου μην ασχολούμαστε με ένα παιδάκι τώρα. Εντάξει θα μεγαλώσει και ο Αντωνάκης και δεν θα βλέπει φαντάσματα όπου δεν υπάρχουν.  :P

Παολάκι μου παιδάκι να πεις κανέναν άλλο όχι εμένα ? Αυτά εκεί που πιάνουν και οι ειρωνείες το ίδιο και είμαι περήφανος που είμαι νέος και έχω και την υγειά μου όχι σαν κάτι άλλους παππούδες  ;) Παιδιά χάσαμε το Κάσπερ το φαντασματάκι που είναι ?  :2funny:

Εχεις δικιο. Παω για καφε. Θα ερθεις?  :2on1:

Πιστεύω να ήταν καλός ο καφές η σας κάθισε στο στομάχι κυρία μου ?  :2funny:

Για πες ποια ακριβως είναι η ευθύνη? Αν κάποιος επιλέγει να πάει στην πάολα, την κωνσταντίνα είναι δική μας ευθύνη? Και ειδικά ο amc από την Κωνσταντίνα δεν θα έπρεπε να έχει παράπονα...Τώρα αν δεν μπορεί να καταλάβει ότι είμαστε σε ένα χώρο και ότι προσφέρουμε κάτι συγκεκριμένο...Συγνώμη αλλά δεν έχουμε εμείς την ευθύνη... 

Το είπα δεν χρειάζεται να το λέμε εκατό φορές καταντάει βλακεία δεν είχα ποτέ παράπονο από την φιλενάδα σου . Τι να καταλάβω ρε συ Πάολα τα ψέμματα που λες περί αγάπης να τα βράσω εγώ έχω κανονική γκόμενα οι ιερόδουλες για εμένα είναι για την καβάτζα . Πάντα  ;)

Εγώ μια απορία. Αναφερθήκαμε στον epivitoras300 και ξαφνικά μετά από καιρό εξαφανίζεται ο epivitoras και ξαφνικά απαντάει αντί αυτού ο amc anthony και ο pligomenos. Και όλοι αυτοί με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και τα ίδια ορθογραφικά λάθη.

Τα συμπεράσματα δικά σας...Βαριέμαι τα ξεκατινιάσματα. Προτιμώ να κάνω sex... :knockinb: :knockinb:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ο epivitoras300 εγώ τώρα  είδα ότι μπήκε σήμερα τι λες βλακείες ότι έχει εξαφανιστεί κιόλας έγραψε . Εδώ δεν κατάλαβα τι εννοείς ? Δεν το έπιασα πως μίλησα εγώ αφού ήμουν εκτός Αθηνών για κοίτα καλύτερα τους λογαριασμούς πότε έφυγαν και άμα έγραψαν και μετά να μιλάς . ;) Ορθογραφικά μάλλον να κοιτάξεις τα δικά σου και της φιλενάδας σου όχι εμένα και του άλλου συναγωνιστή γιατί εδώ με χίλια ζόρια έβγαλα νόημα τι έγραφες . Σου εύχομαι καλό σεξ αν και έλεγες πριν κάποιες ημέρες ότι σε πόναγε η πλάτη σου .

Εύχομαι σε όλους σας να είστε πάντα ευτυχισμένοι και προπάντων υγιείς, ναι ήρθε η στιγμή να αποχωρίσω από τα forum και γενικά από τους οίκους αν και το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό . Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια αλλά και τα άσχημα .

Να είστε πάντα μα πάντα καλά και να σβηστεί ότι έχει γραφτεί στο θρεντ της Σαμάνθας που είναι off-topic .

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για καμιά μαλακισμένη... εντός και εκτός μπουρδέλων
στο καλό!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πολλαπλή η απώλεια...

χάσανε οι πουτάνες φίλο, χάνει το σάιτ σε επίπεδο, χάνουμε εμείς το φαί μας αύριο το μεσημέρι, χάνει η βενετιά το βελόνι της.

Ελπίζω όσοι αναχωρούν να μην επιστρέφει ο junior τους και να μας ζητάει τα ρέστα που θα πληρώσει αυτός τη νύφη στο τράβηγμα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αντωνη αυτα παιζουνε παντου στη ζωη ρε φιλε.. μη μασας ρε !! 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
στο καλο! ελπιζω οι αποχωρησεις που δηλωνονται να ειναι οριστικες.

γιατι καθε τοσο διαβαζουμε αποχωρησεις μελων εδω και ξανα απο την αρχη εμφανιζονται.

να μην γινεται γραφικο τουλαχιστον ;)

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε amc_anthony13 δεν αξιζει τελικα για ενα καπριτσιο να φευγεις ετσι ...

ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ !!!!!!

Υγ. Παντως η ΠΑΟΛΑ ειναι πολυ μετρημενη σε οτι λεει και κανει
και ειναι απολυτα σωστη σε ολα της απο οσα γνωριζω
(την εχω γνωρισει στο φιλικο)
και αυτο το λεω προς αποφυγη παρεξηγησεων.......

Ειναι κριμα κι αδικο να στιγματιζουμε καποια η καποιον επειδη δεν μας ''εκατσε''

Εσυ [glow=red,2,300]1-2-3-4-5-6αντονιονι........ [/glow] μην μιλας πολυ

Ισως δεν σου εχει τυχει κατασταση και γιαυτο μιλας
Δεν σου ευχωμαι ομως γιατι τοτε θα πονεσεις και θα συμπεριφερθεις
κι εσυ ετσι η αλλιως........

Ειτε σου αρεσει ειτε οχι ...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
1-οποιος θελει φευγει ,οποιος θελει μενει...
2-γιατι να μην εχω σχεση με ιεροδουλη η να μην παντρευτω ιεροδουλη???
3-γιατι εγω που ειμαι παντρεμενος να μην πηγαινω σε ιεροδουλες?? τι το μεμπτο ?τι το ανηθικο??
4-να αναγνωριζει καποιος γραφικο χαρακτηρα ,απο κειμενο γραμμενο σε κομπιουτερ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
διαβάζοντας εδώ και στο άλλο θρέντ που "μαλλιοτραβηχτήκατε" είναι φανερό τι έχει συμβεί, κάτι που συνέβαινε με νεαρούς κύριους στο παρελθόν και θα συμβαίνει και στο μέλλον. φιλαράκι σε ότι αφορά τις επαγγελματίες γενικός κανόνας είναι πως από τη στιγμή που θα περάσεις σε δωμάτιο και άσχετα αν στο μέλλον βγείς έξω μαζί τους πελάτης θα είσαι (και είναι λογικό από τη πλευρά τους). λόγω της ηλικίας σου πολλές αποφάσεις παίρνονται εν θερμώ, προτείνω να παραμείνεις, δικαίωμα σου είναι να το ξανασκεφτείς. αν όμως η απόφαση σου είναι οριστική στήριξε την- μη ξαναμπείς, μη χρησιμοποιήσεις κλώνους. 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
3-γιατι εγω που ειμαι παντρεμενος να μην πηγαινω σε ιεροδουλες?? τι το μεμπτο ?τι το ανηθικο??

Γιατι η γυναικα σου να μην πηγαινει σε ζιγκολο??? Τι το μεμπτο? Τι το ανηθικο???  ;)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αληθεια που να ναι εμενα μου εχει λειψει πολυ παντως.
κριμα που δεν μπαινει πια.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
απλως ανησυχησα δεν θελω ποτε να εκθεσω κανεναν!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ναι μόνο να τον παραθέσεις θέλεις  :grin: