Νέα

Από ποιά ηλικία πέφτουν οι σεξουαλικές επιδόσεις του άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απο ποια ηλικια πεφτουν οι σεξουαλικες επιδοσεις του αντρα?

• 20-25

Ψήφοι: 11 4,1%
  • 25-30

Ψήφοι: 7 2,6%
  • 30-35

Ψήφοι: 21 7,8%
  • 35-40

Ψήφοι: 30 11,2%
  • 40-45

Ψήφοι: 66 24,6%
  • 45-50

Ψήφοι: 143 53,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    268

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Μετά τα 16-17

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
στους αντρες απο την στιγμη που για πρωτη φορα εκπερματωνουν αρχιζει η καθοδος.
η οποια ειναι αργη αλλα μετα τα 30-35 χειροτερευει η κατασταση κυριως λογο της αυξησης του σωματικου βαρους. αυτο εχει ως αποτελεσμα στο λιπος να παραγονται αντιανδρογονα που αναστελουν την  λειτουργεια της τεστοστερονης.
η λυση ειδικα μετα τα 40-45 κι ανω ειναι το σωστο σωματικο βαρος γιατι μετα τα 40 αρχιζει να φαινεται και η μειωση της τεστοστερονης απο τους ορχεις και στο σεξ αλλα και στην γυμναστικη.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Εδώ 54 ετών. Καπνίζω αλλά κάνω πολύ καλή διατροφή, πίνω μερικά ποτά την εβδομάδα χωρίς υπερβολές και γυμνάζομαι συστηματικά πάλι χωρίς υπερβολές (όχι πολλά κιλά και εξουθένωση, πολύ μέτριας έντασης αερόβια) τα τελευταία (μόλις, διότι πριν μόνο καταχρήσεις) 25 χρόνια. Όταν έχω τη σωστή για εμένα παρτενέρ έχω τον ασταμάτητο. Φυσικά κάποιες στιγμές κουράζομαι αλλά no prob, αλλαγή στάσης σε πιο ξεκούραστη και βγαίνει σχεδόν ολονυκτία. ΟΚ, καμία σχέση με τα 35 ή τα 45 μου αλλά είναι ακόμη πολύ ωραία. Φαντάζομαι ότι αυτά διαφέρουν από άνδρα σε άνδρα και ότι καταλυτικό ρόλο παίζει το ποια έχεις δίπλα σου (ή από κάτω ή από πάνω σου κτλ.) και αν σου γαμάει το μυαλό τόσο ώστε αυτό να υπερισχύσει της σαρκός. Στον ιδρυτή του thread να πω ότι έχει πολύ μέλλον ακόμη και να μη σκέφτεται πότε θα λήξει το παιχνίδι. Όσο το σκέφτεσε τόσο χειρότερα. Καλή συνέχεια αλάνια !!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.730
Πόντοι
3.715
το άγχος είναι ο νούμερο ένα παράγοντας στυτικής δυσλειτουργίας, πρώτα το άγχος και μετά ακολουθούν ως αποτέλεσμα σωματικά αποτελέσματα.
Καθιστική ζωή, διατροφή μπουνταλά, φουγαρένιο κάπνισμα, αλκοόλ και ζάχαρη γενικώς = στο τσεπάκι τα χάπια για να σου σηκώνεται. Και τρως μερικά, γαμάς το συκώτι κι άλλα στο τέλος.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Εξαρταται απο το μουνι που γαμας

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Κι εγώ την ίδια ερώτηση είχα όταν ήμουν τριάντα και στα πενήντα πέντε που είμαι τώρα, πάλι την ίδια έχω. Τρώω κανονικά, γυμνάζομαι συστηματικά, δεν είμαι υπέρβαρος, δεν πίνω πολύ και δεν έχω ιδιαίτερο άγχος. Δεν βλέπω καμία αλλαγή στην στύση και την σκληρότητα, γαμάω κανονικά και χωρίς πρόβλημα, ο,τι μου κάτσει. Η μόνη ορατή αλλαγή που βλέπω πάνω μου, είναι στην επανάληψη, εκεί που νεώτερος θα μπορούσα να πηδάω non stop όλο το βράδυ, τώρα χρειάζομαι χρόνο για να επανέλθω. Και αυτό όμως το διαχειρίζομαι σωστά, φροντίζω να καθυστερώ την εκσπερμάτωση και όλα καλά.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.002
Πόντοι
3.346
Οσο περνανε τα χρονια αργεις να τελειωσεις..και αυτο ειναι περισσοτερο εγκεφαλικο.
παντα μιλαμε για αυτους που δεν εχουν θεμα στυσης.Αυτοι που εχουν θεμα δεν παιζει ρολο η ηλικια..πρεπει να επισκεφτουν ειδικο,με τα χαπακια απλα το λυνουν προσωρινα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Οσο περνανε τα χρονια αργεις να τελειωσεις..και αυτο ειναι περισσοτερο εγκεφαλικο.
παντα μιλαμε για αυτους που δεν εχουν θεμα στυσης.Αυτοι που εχουν θεμα δεν παιζει ρολο η ηλικια..πρεπει να επισκεφτουν ειδικο,με τα χαπακια απλα το λυνουν προσωρινα.

Να σου πω κάτι... είμαι 45+ και πριν κάνα 6μηνο ξεμούνιασα ένα 24άρι. Στο πρώτο γαμήσι (από τα 3) έχυσα στα 7-8 λεπτά... είμαι καλά γιατρέ μου? :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.002
Πόντοι
3.346
Να σου πω κάτι... είμαι 45+ και πριν κάνα 6μηνο ξεμούνιασα ένα 24άρι. Στο πρώτο γαμήσι (από τα 3) έχυσα στα 7-8 λεπτά... είμαι καλά γιατρέ μου? :grin:
Θα σε καυλωσε αρκετα η νεαρη.Θυμασται και σε αυτη τη ηλικια καμια φορα πως ειναι να τελειωνεις γρηγορα..και λογικα θα ειχες αρκετο καιρο να το κανεις.Αυτα απο επιστημονικη αποψη  :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Θα σε καυλωσε αρκετα η νεαρη.Θυμασται και σε αυτη τη ηλικια καμια φορα πως ειναι να τελειωνεις γρηγορα..και λογικα θα ειχες αρκετο καιρο να το κανεις.Αυτα απο επιστημονικη αποψη  :grin:

To γαμήσι με αυτή την μικρή το κατατάσσω στα top-5 μου. Οπότε εδώ έχεις δίκιο.
Δεν είχα καιρό να το κάνω... ούτε βδομάδα. Είχα ξέρω γω 2-3 μέρες.

Επιπλέον πληροφορία: Μέσα σε 4 ώρες, 4 φορές. Hotel Midas, επί της Εθνικής. Δεν ήξερα ότι σε αυτή την ηλικία μπορούσα να γαμήσω 4 φορές... εξάλλου είχα να το κάνω χρόοοοοοοονια!!! Νόμιζα ότι στις 2 είμαι ΟΚ!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Κι εγώ την ίδια ερώτηση είχα όταν ήμουν τριάντα και στα πενήντα πέντε που είμαι τώρα, πάλι την ίδια έχω. Τρώω κανονικά, γυμνάζομαι συστηματικά, δεν είμαι υπέρβαρος, δεν πίνω πολύ και δεν έχω ιδιαίτερο άγχος. Δεν βλέπω καμία αλλαγή στην στύση και την σκληρότητα, γαμάω κανονικά και χωρίς πρόβλημα, ο,τι μου κάτσει. Η μόνη ορατή αλλαγή που βλέπω πάνω μου, είναι στην επανάληψη, εκεί που νεώτερος θα μπορούσα να πηδάω non stop όλο το βράδυ, τώρα χρειάζομαι χρόνο για να επανέλθω. Και αυτό όμως το διαχειρίζομαι σωστά, φροντίζω να καθυστερώ την εκσπερμάτωση και όλα καλά.
Και εγώ αυτό ακριβώς έχω διακρίνει στον εαυτό μου

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.002
Πόντοι
3.346

Επιπλέον πληροφορία: Μέσα σε 4 ώρες, 4 φορές. Hotel Midas, επί της Εθνικής. Δεν ήξερα ότι σε αυτή την ηλικία μπορούσα να γαμήσω 4 φορές... εξάλλου είχα να το κάνω χρόοοοοοοονια!!! Νόμιζα ότι στις 2 είμαι ΟΚ!!!
2-3 μερες ειναι αρκετες..για πιο νεους φτανει και μια μερα αποχη ωστε να τελειωσουν γρηγορα την πρωτη φορα και να εχουν 1-2 επαναληψεις μετα.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81

Μπάρμπαπήδουλα, αν αυτό το 24αρι, είναι βιζιτάκι, θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορούσες να μας δώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες για επικοινωνία μαζί του

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.537
Πόντοι
1.076
52 στα 53 και το μόνο αρνητικό είναι πως στη 2η φορά υπάρχει αρκετή καθυστέρηση στο τέλειωμα. Να πω, πως έχω κόψει το κάπνισμα 5 χρόνια και έχω ξεκινήσει γυμναστήριο (οχι πολύ βαρύ) Από διατροφή, δεν προσέχω ιδιαίτερα και πίνω σε λογικά πλαίσια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.002
Πόντοι
3.346
52 στα 53 και το μόνο αρνητικό είναι πως στη 2η φορά υπάρχει αρκετή καθυστέρηση στο τέλειωμα. Να πω, πως έχω κόψει το κάπνισμα 5 χρόνια και έχω ξεκινήσει γυμναστήριο (οχι πολύ βαρύ) Από διατροφή, δεν προσέχω ιδιαίτερα και πίνω σε λογικά πλαίσια.
Καλα κανεις..προσεχετε την υγεια σας πρωτα απ ολα! αν το πηγαινει ενας 50αρης οπως το πηγαινε στα 25 με 30 του δλδ πιωμα σχεδον καθημερινα καθολου γυμναστικες και φαγητο-καπνισμα αρκετο. Δεν θα αργησουν να ερθουν τα κακα μαντατα στα 50 δυστυχως.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
νομιζω το σεξουαλικο peak του ανδρα ειναι απο 16-19
και μιλαω απο οργανικη αποψη, οχι απο πνευματικη - ψυχολογικη
σε αυτη την ηλικια μπορουσες να γαμησεις, να χυσεις και να συνεχισεις να γαμας χωρις να σου πεσει μεχρι να ξαναχυσεις

απο τα 20 και μετα κανεις υποχρεωτικα διαλειμμα εστω και πολυ μικρο μεταξυ 2 χυσιματων

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
ειμαι 52 και με τα φιλια για αρχη εχω προβλημα στη στυση .αν δεν τον ακουμπησω εγω η η γυναικα δεν υπαρχει στυση.ειναι φυσιολογικο,λογο ηλικιας?συμνβενει και σε εσας αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom