Νέα

Από ποια χώρα ή περιοχή τουρίστριες προτιμάτε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos1973
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με κριτήριο την ευκολία και την απόδοση τους

• Σουηδία

Ψήφοι: 11 12,2%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 5 5,6%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 9 10,0%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Κίνα

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Αφρική

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Ν.Αμερική

Ψήφοι: 5 5,6%
  • ΗΠΑ

• Αγγλία

• Μεξικό

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Τσεχία

• Ιαπωνία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 1 1,1%
  • Νορβηγία

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Φιλανδία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ουκρανία

• Ρωσία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
πολυ μεγαλο ενδιαφερον δειχνεις για την ηλικια μου,που εχω παει κτλ.εχω παει λοιπον ιταλια,γαλλια,ελβετια,βελγιο,αγγία,λουξεμβουργο,ολλανδια,ηπα,τρινιδαδ,ισπανια,μολδαβια και δε θυμαμαι αν εχω παει και σε αλλες.λοιπον;εσυ ποσο χρονων εισαι τυπε μου και που εχεις παει;
[/quote
Σε πολυ περισσότερες. δειχνεις κοντα στα 30.
τεσπα οσο θελεις εισαι . Και ΄γω το ιδιο.
αφου εχεις παει σε πολυ περισσοτερες χωρες και εβγαλες μπαζα τις ισπανιδες πηγαινω πασο τυπε.περιμενα απο ενα ανθρωπο που εχει ταξιδεψει πολυ,να μου πει οτι ειναι μπαζα οι γερμανιδες ας πουμε ή τιποτα σκωτσεζες.οσοι ερχονται εδω παντως,απο οποια χωρα και να ειναι,για τις ισπανιδες μιλανε με τα καλυτερα λογια.ουτε για την παεγια ουτε για το χαμον.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
παντως μια και μενω βορεια νορβηγια απο το 2009.ψηφος παει νορβγηγια μια και σαββατο που ειναι λιωμα δεν υπαρχει περιπτωση να μην γαμησεις

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
κι εδω ετσι κανουν.ολα τα σκ και στις γιορτες λιωμαρουν και γινεται τις πουτανας,στην περιοδο του καρναβαλιου,γαμιουνται μεσα στο δρομο.ολες οι ηλικιες...απο 13-14 μεχρι 100.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Γενικα οι νεοι σουηδοι εχουν σουηδες τυπε δεν τρεχουν σαν αγαπουληδες παντου οπως ολοι οι λατινοι,ισπανοι -ιταλοι που τρεχουν μαζικα απελπισμενοι ανατολικη Ευρωπη!!οι μεν γιατι εχουν μπαζα και οι αλλοι τις δυσκολες ιταλιδες!οι ελληνιδες πλεον ειναι πολυ καλυτερες απο δαυτες!Αλλα να συγκρινεις σλαβες ή β.ευρωπαιες με ισπανες ειναι σαν να συγκρινουμε bmw m3 με seat cordoba!ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ οταν η πιο μουναρα τους ειναι η πενελοπε κρουθ 1,56 υψος!
υ.γ. ταυλανδες κουβες κλπ σεξοτουριστικοι παραδεισοι ειναι αλλη φαση!

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Το ερώτημα είναι συγκεκριμένο και αναφέρει για ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ που έχουν έρθει στην Ελλάδα, όχι για το αν έχουμε πάει εμείς κάπου (για τουρισμό ή για δουλειά) και αν χτυπήσαμε γκόμενες. Η όποια γυναίκα έρχεται στην Ελλάδα σαν τουρίστρια για διακοπές, στον σχετικά περιορισμένο χρόνο που διαθέτει (1-2 εβδομάδες το πολύ), θα θελήσει να γαμηθεί με κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει στην πατρίδα της, οπότε γίνεται εύκολος στόχος για το κάθε εποχικό Greek καμάκι (και όχι μόνο).
Η ίδια γκόμενα είναι τελείως διαφορετική στην πατρίδα της.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
Γενικα οι νεοι σουηδοι εχουν σουηδες τυπε δεν τρεχουν σαν αγαπουληδες παντου οπως ολοι οι λατινοι,ισπανοι -ιταλοι που τρεχουν μαζικα απελπισμενοι ανατολικη Ευρωπη!!οι μεν γιατι εχουν μπαζα και οι αλλοι τις δυσκολες ιταλιδες!οι ελληνιδες πλεον ειναι πολυ καλυτερες απο δαυτες!Αλλα να συγκρινεις σλαβες ή β.ευρωπαιες με ισπανες ειναι σαν να συγκρινουμε bmw m3 με seat cordoba!ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ οταν η πιο μουναρα τους ειναι η πενελοπε κρουθ 1,56 υψος!
υ.γ. ταυλανδες κουβες κλπ σεξοτουριστικοι παραδεισοι ειναι αλλη φαση!
καλα τυπε...αν ειναι απελπισμενοι οι ισπανοι που τα κοριτσακια γαμιουνται απο τα 12 και εδω βρισκεται η μιση λατινικη αμερικη,που γαμιεται απο τα 8,δεν ξερω τι να πω.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
απο την εμπειρια μου οι πιο ευκολες εδω διακοπες ειναι με διαφορα οι πολωνεζες και απο δυτικες οι αγγλιδες

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
καλα τυπε...αν ειναι απελπισμενοι οι ισπανοι που τα κοριτσακια γαμιουνται απο τα 12 και εδω βρισκεται η μιση λατινικη αμερικη,που γαμιεται απο τα 8,δεν ξερω τι να πω.

μπες στην πτηση μαδριτη βαρσοβια και θα το καταλαβεις το γιατι!!! :2funny: επισης δεν ξερω κανενα να παει ισπανια για να βρει ισπανη γκομενα ή πουτανα..
μηπως τα μπερδευεις με λατινικη αμερικη που ειναι ισπανοφωνες?? :2funny: αλλο καρταγενα κι αλλο μπιλμπαο ε! :S

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
κι εδω στα 14 οι ελλεηνιδες so???μπες στην πτηση μαδριτη βαρσοβια και θα το καταλαβεις το γιατι!!!!!!δεν ξερω κανενα να παει ισπανια για να βρει γυναικα..μηπως τα μπερδευεις με λατινικη αμερικη που ειναι ισπανοφωνες?? αλλο αβανα κι αλλο μπιλμπαο ε!
φιλε,ειλικρινα δεν ξερεις τι λες και δεν αντιλαμβανομαι για ποιο λογο προσπαθεις να το παιξεις ξυπνητζης.τη μια μας παριστανεις τον ψυχολογο και μιλας για απελπισια των ισπανων,δηλαδη με λιγα λογια ειναι αγαμητοι.πως ειναι λοιπον καποιος αγαμητος οταν ολες οι ισπανιδες γαμιουνται απο πολυ μικρη ηλικια και οι λατινοαμερικανες που ζουν εδω απο μικροτερη;που εμπλεξες την κουβα με τους βασκους;
μετα μας λες για την πτηση μαδριτη βαρσοβια.εφυγες απο την ψυχολογια και εγινες πιλοτος...
στην πολωνια,την τσεχια,την ουκρανια,τη ρουμανια και γενικα σε ολο το ανατολικο μπλοκ,παει ο οποιοσδηποτε επειδη οι χωρες αυτες εχουν χαρακτηριστει ως προορισμοι τετοιου ειδους τυπε και ειναι ή τελος παντων ηταν φτηνοι προορισμοι.η ισπανια,ειναι χωρα της δυτικης ευρωπης και οι χωρες της δυτικης ευρωπης που εχουν χαρακτηριστει ως προορισμοι σεξοτουρισμου,ειναι ελαχιστες.η ολλανδια για παραδειγμα.αυτο το πραγμα,ο μη χαρακτηρισμος της χωρας δηλαδη ως προορισμος σεξοτουρισμου,δεν σημαινει οτι δεν εχει ωραιες γυναικες.ειναι δηλαδη ασχημες οι ιταλιδες που δεν παει κανενας να βρει γυναικα εκει;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
μπες στην πτηση μαδριτη βαρσοβια και θα το καταλαβεις το γιατι!!! :2funny: επισης δεν ξερω κανενα να παει ισπανια για να βρει ισπανη γκομενα ή πουτανα..
μηπως τα μπερδευεις με λατινικη αμερικη που ειναι ισπανοφωνες?? :2funny: αλλο καρταγενα κι αλλο μπιλμπαο ε! :S
θα σου προτεινα να μην τροποποιεις συνεχως τα σχολια σου για να εχει μια λογικη συνεχεια ο διαλογος.αν κανεις συρραφες οπως ο θωμαιδης δε μπορω να ακολουθησω τυπε.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
αγαμητοι ειναι ρες τυποι δεν τους βλεπεις τους βλεπω κατα δεκαδες στο κιεβο στην βαρσοβια παντου,πανε εκει για γυναικες ομαδικα..επισης απο οσους πηγαν ισπανια δεν πηγαν για γκομενα πηγαν για την μπαρτσα και την ιμπιζα ωχ ρε τυπε μπες στο εδω θρεντακι στην ισπανια  να δεις ποσες σελιδες εχει η βαρκελωνη και η μαδριτη και οτι οι ισπανες ειναι τα καραμουνα και γαμιουνται απο τα 8 ..τελος δεν περιγραφω αλλο!~

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
ενταξει τυπε.οσοι πανε σε ξενες χωρες για να γαμησουν,ειναι βλαχοελληνες που μεχρι τα 16 νομιζαν πως η γυναικα ποναει οταν τη γαμας και δν εχουν δει ποτε μουνι στη ζωη τους.ειναι επισης γνωστες της πραγματικοτητας της καθε χωρας οσοι ετυχαν να πανε για 10 μερες διακοπες και αυτοι που μενουν εκει δεν ξερουν τιποτα.θα παω εγω δηλαδη να περιγραψω στον τραμουντανα τι βλεπει στο λουξεμβουργο καθημερινα,επειδη αγοραζα τσιγαρα απο το λουξεμβουργο οταν ημουν στην ολλανδια.λογικο...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
οι ιταλιδες ομορφες ειναι γενικα αλλα οι πιο δυσκολες!απο την μια λες θεες οι ισπανες και το δινουν ολες στα 8  και μετα λογικα θα ναι υπεργαμιαδες οι ισπανοι που δεν τους φτανει το πηδημα μουναρων γκομενων στην μαδριτη και τρεχουν κιεβα-ριγες-βροτσλαβ να μπαζωσουν για τα γουστα του σεξοτουρισμου!!! :2funny: οτι να ναι!.οι συναγωνιστες στο μπου ας κρινουν οπως και στα διεθνη φορα που ασχολουνται με γυναικες!Εκτος αν ζεις εκει και μας λες γαμαω τα υπερμουνα...χαχαχ προσεχε γιατι αρκετοι εκει οπως και πορτογαλια το γυρνανε στο καλαματιανο και η αποψη σου για τους ισπανους ειναι λιγο περιεργη!!!για ισπανια λες ή λατινικη δεν μας ειπες, αλλο αλικαντε κι αλλο τρινιδαδ! εγω προτιμω ουκρανες εσυ ισπανες...τεσπα!ο καθενας με τα γουστα του.μπουενας νοτσες!

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
απο την μια λες θεες οι ισπανες και το δινουν ολες στα 8  και μετα υπεργαμιαδες οι ισπανοι που δεν τους φτανει το πηδημα μουναρων γκομενων στην μαδριτη και τρεχουν κιεβα να μπαζωσουν για τα γουστα του σεξοτουρισμου!!! οτι να ναι!.οι συναγωνιστες στο μπου ας κρινουν οπως και στα διεθνη φορα που ασχολουνται με γυναικες!Εκτος αν ζεις εκει και μας λες γαμαω τα υπερμουνα...χαχαχ προσεχε γιατι αρκετοι εκει το γυρνανε στο καλαματιανο και η αποψη σου για τους ισπανους ειναι περιεργη!!!μπουενας νοτσες .. αλλο αλικαντε κι αλλο τρινιδαδ! ο καθενας με τα γουστα του.
ο καθενας με τα γουστα του ηταν απο το πρωτο σχολιο τυπε.εμενα μου αρεσουν οι ισπανιδες,εσενα σου αρεσουν οι σκανδιναβες.δε σε εκρινα γι αυτο ουτε προσπαθω να σε βγαλω μαλακα οπως προσπαθεις εσυ τοση ωρα.συγκρινεις χωρες που παει ολος ο κοσμος για σεξοτουρισμο,αρα και οι ισπανοι,με χωρες που ο κοσμος παει για να κανει κανονικες διακοπες για να μου αποδειξεις οτι οι ισπανιδες ειναι ασχημες.θες να ειναι ασχημες;ας ειναι ρε τυπε...στ αρχιδια μου,μηπως ειπες ασχημη την αδερφη που δεν εχω;εγω αυτες θα προτιμουσα για τουριστριες στην ελλαδα,εσυ κυνηγα οποιες θες.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
οσους φιλους εχω σε νησια δεν ασχολειται κανεις με ισπανιδες ,με ρωσιδες με πολωνες με σκανδιναβες αγγλιδες ναι..ακομη και ιταλιδες εφαγαν..ισπανιδα καμμια!!!πηγα ισπανια και οταν γυρισα ελλαδα τις εβλεπα της δικιες μας γκομεναρες!! :headbang: ειπαμε γουστα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
οσους φιλους εχω σε νησια δεν ασχολειται κανεις με ισπανες ,με ρωσιδες με πολωνες με σκανδιναβες αγγλιδες ναι..ακομη και ιταλιδες εφαγαν..ισπανη καμμια!!!πηγα ισπανια και οταν γυρισα ελλαδα τις εβλεπα της δικιες μας γκομεναρες!! :headbang: ειπαμε γουστα
εγω δεν εχω φιλους σε νησια,ειμαι ο ιδιος απο νησι.το χωριο μου ειναι ορεινο αλλα εχουμε ενα οικογενειακο σπιτι κανενα τεταρτο απο τη χερσονησο.το να φας ισπανιδα στην ελλαδα,ειναι δυσκολο επειδη δυστυχως δεν ερχονται πολλες σε αντιθεση με τις σκανδιναβες και ολες τις αλλες που αναφερεις.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρώ ότι οι Ιταλίδες είναι από τις γυναίκες που μπορούν να παίξουν  άγρια μπάλα εάν καταφέρεις και παίξεις μπάλα .

Τώρα από θέμα εμφάνισης θα είναι ή πολύ δυνατά ή μπάζα κάτι ενδιάμεσο δεν θα έχει .

Θα είναι από θέμα καθαριότητας πένα ή ζέχνει .

Έτυχε και είχα επαφές με Ιταλίδες 3-4 στον αριθμό από ηλικίες 25-40 και αυτό κατάλαβα .

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
827
Πόντοι
81
Τις πιο όμορφες γυναίκες τις ειδα στην Ουγγαρία μάγκες μου

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
Μηπως στην ψηφοφορια να προσθεσουμε Πολωνια, Σλοβακια και Σερβια?

Αχ αυτα τα Σερβακια....

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν εχετε τις νο1 ευκολογαμησιμες σλαβες τις πολωνεζες...δεν εχετε σλοβακες ουτε ουγγαρεζες ,τιποτε απο βαλτικη λιθουανια και λεττονια και ξεχασατε τις δυσκολες αλλα γυναικαρες σερβες που στην χαλκιδικη πανε συχνα!!!επισης αλλο ρωσιδες αλλο ουκρανιδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom