Νέα

Από ποια χώρα ή περιοχή τουρίστριες προτιμάτε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos1973
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με κριτήριο την ευκολία και την απόδοση τους

• Σουηδία

Ψήφοι: 11 12,2%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 5 5,6%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 9 10,0%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Κίνα

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Αφρική

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Ν.Αμερική

Ψήφοι: 5 5,6%
  • ΗΠΑ

• Αγγλία

• Μεξικό

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Τσεχία

• Ιαπωνία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 1 1,1%
  • Νορβηγία

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Φιλανδία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ουκρανία

• Ρωσία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
εσυ εγραψες θεες τις ελληνιδες σε σχεση με τις ισπανιδες.τις ελληνιδες που οι 9 στις 10,μετα τα 30 πατανε τον κωλο τους.ας εισαι ο,τι θες...γουστα ειναι αυτα.αλλοι θεωρουν γυναικαρες τις φιλιππινεζες.
Οι Ελληνιδες ειναι σε πολυ καλη θεση στην Ευρώπη . Σε πληροφορω οτι οι αντρες τουριστες όλο αυτο λενε. Το ότι ειναι μαλακισμενες ειναι ενα αλλο θεμα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Οι Ελληνιδες ειναι σε πολυ καλη θεση στην Ευρώπη . Σε πληροφορω οτι οι αντρες τουριστες όλο αυτο λενε. Το ότι ειναι μαλακισμενες ειναι ενα αλλο θεμα.
γιατι κοιταζουν τις πιτσιρικες και σα ρατσα ειναι κατι αγνωστο για τους ξενους.δε γαμουσαν οι τουριστες τις ελληνιδες με την ιδια ευκολια που γαμουσαν οι ελληνες τις τουριστριες.το θεμα ειναι οτι το συνολο σχεδον των ελληνιδων,μετα τα 30 εχει σχολασει.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
γιατι κοιταζουν τις πιτσιρικες και σα ρατσα ειναι κατι αγνωστο για τους ξενους.δε γαμουσαν οι τουριστες τις ελληνιδες με την ιδια ευκολια που γαμουσαν οι ελληνες τις τουριστριες.το θεμα ειναι οτι το συνολο σχεδον των ελληνιδων,μετα τα 30 εχει σχολασει.
Φιλε σταματα να βλεπεις τσοντες και βγες να δεις τα αμετρητα μιλφ που κυκλοφορουν. Θα σου πεσουν τα σαγονια. Ειναι αμετρητες οι ομορφες  σαρανταρες πενηνταρες . μα που ζεις?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
στην ισπανια...σου το ειπα και πριν.δεν υπαρχει συγκριση ρε τυπε,τι να λεμε τωρα;αν παντρευτει η μεση ελληνιδα θα σου τρωει ολα τα κεφτεδακια.εδω τη βλεπεις με 3 και 4 παιδια,40 χρονων και στις 7 το πρωι τρεχει σαν την τρελη για να μεινει το σωμα της σε καλη κατασταση.πινουν μπυρα χωρις γλουτενη...μη συγκρινουμε ανομοιες καταστασεις.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
στην ισπανια...σου το ειπα και πριν.δεν υπαρχει συγκριση ρε τυπε,τι να λεμε τωρα;αν παντρευτει η μεση ελληνιδα θα σου τρωει ολα τα κεφτεδακια.εδω τη βλεπεις με 3 και 4 παιδια,40 χρονων και στις 7 το πρωι τρεχει σαν την τρελη για να μεινει το σωμα της σε καλη κατασταση.πινουν μπυρα χωρις γλουτενη...μη συγκρινουμε ανομοιες καταστασεις.

τυπε πιο μπαζολες απο ισπανιδες και πορτογαλλιδες δεν υπαρχουν στην Ευρωπη!!1 στις 20 ειναι καλη,πολλες με τριχοφυα και κοντες,χαμηλοκωλες...καμμια σχεση!!να μας ελεγες για καμμια σουηδη μουναρα και σωματαρα οκ..δεν ειναι τυχαιο που στην βαρκελωνη και στο οπορτο .οι "δροσεροι" αυξανονται γεωμετρικα!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τυποι οι πιο καλες γκομενες ειναι οι Ν.Αφρικανες. :rockon: :rockon: :rockon: Και οι Αυστραλεζες γαμιουνται ευκολα  :fuck2:

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Ιταλικά πιπίνια μελανουρια, με κωλαρες στο θεό.

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Φίλε με 2 που είχα μπλέξει τη μια την έφαγα κανονικά και τη δεύτερη ευτυχώς στο τσακ τη γλυτωσα, μου είχε πει ψέμματα για την ηλικία της, ήταν 16 και θα έκανα διακοπές μετα σε κανά κρατητήριο.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Φίλε με 2 που είχα μπλέξει τη μια την έφαγα κανονικά και τη δεύτερη ευτυχώς στο τσακ τη γλυτωσα, μου είχε πει ψέμματα για την ηλικία της, ήταν 16 και θα έκανα διακοπές μετα σε κανά κρατητήριο.

Εγω με οσας ειχα μπλεξει εφαγα χυλοπιτα  :dunno:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
τυπε πιο μπαζολες απο ισπανιδες και πορτογαλλιδες δεν υπαρχουν στην Ευρωπη!!1 στις 20 ειναι καλη,πολλες με τριχοφυα και κοντες,χαμηλοκωλες...καμμια σχεση!!να μας ελεγες για καμμια σουηδη μουναρα και σωματαρα οκ..δεν ειναι τυχαιο που στην βαρκελωνη και στο οπορτο .οι "δροσεροι" αυξανονται γεωμετρικα!!!
μαλιστα...ειναι καλη 1 στις 20 ισπανιδες και ειναι μουναρες οι βικινγκ.οκ τυποι..αφηστε τις μπαζοισπανιδες να τις πηδαμε οι σαβουρογαμηδες και γαμειστε τις μουναρες τις σουηδες.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
μαλιστα...ειναι καλη 1 στις 20 ισπανιδες και ειναι μουναρες οι βικινγκ.οκ τυποι..αφηστε τις μπαζοισπανιδες να τις πηδαμε οι σαβουρογαμηδες και γαμειστε τις μουναρες τις σουηδες.

Ναι φίλε ,στις αφηνουμε για σενα. Ρε αμα γδυθει η φινλαδεζα η διμετρη θα σου φυγουν τα δοντια ! ασε τις ματαρες!
Φιλε πες σε παρακλω, εκτος της Ισπανιας ,εχεις παει αλλου?
Βεβαια θα συμφωνησω και για ντις πορτογαλιδες . Αλλα μπαζα!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

γιαυτο ολοι οι ισπανοι τρεχουν σαν μαλακες στην βαρσοβια στο κιεβο στο βιλνιους κλπ  μπας κ γαμησουν κανα ποιοτικο μουνι..χαχα γιατι εχουν θαμπωθει απο τις απιστευτες ισπανιδες και το τρελλο γαμησι!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ναι φίλε ,στις αφηνουμε για σενα. Ρε αμα γδυθει η φινλαδεζα η διμετρη θα σου φυγουν τα δοντια ! ασε τις ματαρες!

χαλια οι σουηδες ασε..χαχα
εγω προσωπικα,εχω παει ουκρανια (πολλες φορες) μετα κουβα-ταυλανδη κλπ....
επισης εχω παει σε πολωνια,τσεχια,ουγγαρια,σλοβακια,λιθουανια οι γυναικες σε αυτα τα μερη δεν εχουν καμμια σχεση με ισπανιδες!!!γενικα ολη την ευρωπη εχω γυρισει και θεωρω οτι στην ηβηρικη ειναι οι χειροτερες ολων!!!
Ας μας πει που αλλου πηγε και του γυαλισαν τοσο οι ισπανιδες!

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
πολυ μεγαλο ενδιαφερον δειχνεις για την ηλικια μου,που εχω παει κτλ.εχω παει λοιπον ιταλια,γαλλια,ελβετια,βελγιο,αγγία,λουξεμβουργο,ολλανδια,ηπα,τρινιδαδ,ισπανια,μολδαβια και δε θυμαμαι αν εχω παει και σε αλλες.λοιπον;εσυ ποσο χρονων εισαι τυπε μου και που εχεις παει;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
γιαυτο ολοι οι ισπανοι τρεχουν σαν μαλακες στην βαρσοβια στο κιεβο στο βιλνιους κλπ  μπας κ γαμησουν κανα ποιοτικο μουνι..χαχα γιατι εχουν θαμπωθει απο τις απιστευτες ισπανιδες και το τρελλο γαμησι!
τυπε και οι σουηδοι πανε σε αλλες χωρες να γαμησουν.με μπερδεψες τωρα.δεν εχει σοβαρα μουνια η σουηδια; :huh: :huh:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν εχω δει πολλους σουηδους στην βαρσοβια ,ουτε στο κιεβο που παω συχνα τυπε..γεματο λατινους ειναι και τουρκους απελπισμενους!!!! :S
Οι σουηδες ειναι μουνες αλλα πλεον εχουν δυτικοποιηθει και ανδροποιηθει στο στυλ πολυ και σε νεαρες ηλικιες συνηθως μονο με σουηδο θα πανε!!μονο σε μιλφ εχεις ελπιδες...θυμουνται τους γκρικ λαβερς των διακοπων παλια! :knockinb:
Προτεινω ουκραινα,λευκορωσια ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕς ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕς ΕΔΩ :headbang:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
μπορει να παει στην ταυλανδη ρε τυπε...πρεπει να παει οπωσδηποτε στην πολωνια;ο σεξοτουριστας δε γαμαει σε ξενη χωρα επειδη η γυναικα της ξενης χωρας ειναι αναγκαστικα πιο ομορφη απο τη γυναικα της χωρας του.παει για αλλους λογους.εκτος αν πιστευεις οτι οι ταυλανδες ειναι πιο ομορφες απο τις σουηδεζες.και τελος παντων,τα στανταρ του καθενα ειναι διαφορετικα.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
πολυ μεγαλο ενδιαφερον δειχνεις για την ηλικια μου,που εχω παει κτλ.εχω παει λοιπον ιταλια,γαλλια,ελβετια,βελγιο,αγγία,λουξεμβουργο,ολλανδια,ηπα,τρινιδαδ,ισπανια,μολδαβια και δε θυμαμαι αν εχω παει και σε αλλες.λοιπον;εσυ ποσο χρονων εισαι τυπε μου και που εχεις παει;
[/quote
Σε πολυ περισσότερες. δειχνεις κοντα στα 30.
τεσπα οσο θελεις εισαι . Και ΄γω το ιδιο.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
403
Πόντοι
36
οι φιλανδεζες δεν θεωρουνται σκανδιναβες ...
ειναι αλλο μιξ και διαφορετικα σκαρια απο τις σκανδιναβες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom