μαστουρα βρο. Η παραπανω πουτανες αμα γινεις τακτικος πελατης γουσταρουν την μαστουρα. Παρτους μια τυλιμενη καλα τζαι ενα δεις ποσο γλιωρα ενα γινει καφκα σου αντι μουταναπαλια εχα μια παντρεμενη εκαμνε και ass to mouth.. και creampie...ταχα ουτε πορνσταρ να ηταν...πολλα εσκορτ φακκα τα χαμε...αν ηταν βιζιτου ηταν να σαρωσει...αλλα ατε... χαχαχαχα
ντα εξερε το τσιο αντρας της αλλα εγαμαν αλλη παντρεμενη νου παρεα του τσαι σιωπαν...
φυσικα για το ass to moyth και το creampie και κατι CIM και κατι τοιλετ ποτσι ποδα εν νομθζω να τα φανταστηκε...αλλα τελωσπαντων...ηξερε απλα οτι απλα εγαμουν ...τωρα το θεμα πως την εγαμουν εν αλλη κουβεντα...χαχαχα
ευτυχως απλα.εγαμουν την εγω και ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από Λεμεσό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 420
- Πόντοι
- 26
ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Οποια πουτανα πινει πραμα μακρια μου...μονο καθαρες...μαστουρα βρο. Η παραπανω πουτανες αμα γινεις τακτικος πελατης γουσταρουν την μαστουρα. Παρτους μια τυλιμενη καλα τζαι ενα δεις ποσο γλιωρα ενα γινει καφκα σου αντι μουτανα
πουτανες που ασχολουνται με ναρκωτικα μακρια τους...
ειτε μαστουρα ειτε κοκα οτιδηποτε ναρκωτικο...
αν ειμαι τακτικος της και μαθω οτι πινει πραμα ολοισια αλλαγη!
ηντα εν καμνω σχεση με καμια μπατσινα της διωξης καλλυτερα; χαχαχαχα
εξαλλου εν μαρεσουν μαστουρωμενες...να πινει καμια ψιλη και να βαρκετε...η καμια κοκα και να παρανοα και να μεν μου καθεται και ποτουτα...οι μανα μου μακρια που ναρκομανεις πουτανες η μαστουρισσες....
ειχα πριν καυκες που επιναν πραμα και ενηταν πουτανες...ειδα τσε επαθα να ξεφυγω...
ενεχω αναγκη να εβρω πουτανα που πινει πραμα να την σαζω για να μου καθεται μουχτι...αμαν θελω συναω μια κυπρεα που πινει
...αλλα εν θελω...
τσε εκτος τουτο...συφφερει σε να μεινει πουτανα και εσυ τακτικος διοτι αν γινει καυκα σου αποκτα δικαιωματα...
και ζηλιες και ποτουτα...και ενα κατσει πολλα παραπανω αμαν εν καυκα σου παρα να η πουτανα σου...εκαμα και οικονομοκη μελετη για το θεμα αυτο...τι συφφερει πιο πολλα...καυκα η πουτανα...
με απλα λογια...η πιο συφφερουσα τρυπα να γαμας εν παντρεμενη...
ουτε πουτανα ουτε εσκορτ ουτε καυκα ουτε τιποτε...η πιο βολικη και συφφερουσα τρυπα εν παντρεμενης...χαχαχα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
μελετησα ολων των ειδων τρυπες και απο πλευρας σεξ αλλα και απο πλευρας οικονομικης...
αρα... σου παραθετω τις καλυτερες τρυπες απο πλευρας ανωμαλιας και φθηνιας...
1) παντρεμενη
2) πουτανα που εισαι τακτικος
3) εσκορτ η πουτανα που ενεισε τακτικος
4) ναρκομανεις η μαστουρισα
5)φιλεναδα
6) συζυγος (τουτη μπαινει και ατην πρωτη θεση που πλευρας ανωμαλιας, αλλα εβαλα την τελευταια διοτι εν η πιο ακριβη αμαν εν δικη σου..αρα για να οικονομικη τρυπα πρεπει ναν αλλου)
Τελευταία τροποποίηση:
ε βρο που μερκα μους ετειχε μου πολλες φορες να μου στελλουν που μονες τους πουτανες (2 κατακρυβεια) να παω τζαι να παρω πραμα. Εννοιτε ετελειωσα 3 φορες με 0 ευρω.ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Οποια πουτανα πινει πραμα μακρια μου...μονο καθαρες...
πουτανες που ασχολουνται με ναρκωτικα μακρια τους...
ειτε μαστουρα ειτε κοκα οτιδηποτε ναρκωτικο...
αν ειμαι τακτικος της και μαθω οτι πινει πραμα ολοισια αλλαγη!
ηντα εν καμνω σχεση με καμια μπατσινα της διωξης καλλυτερα; χαχαχαχα
εξαλλου εν μαρεσουν μαστουρωμενες...να πινει καμια ψιλη και να βαρκετε...η καμια κοκα και να παρανοα και να μεν μου καθεται και ποτουτα...οι μανα μου μακρια που ναρκομανεις πουτανες η μαστουρισσες....
ειχα πριν καυκες που επιναν πραμα και ενηταν πουτανες...ειδα τσε επαθα να ξεφυγω...
ενεχω αναγκη να εβρω πουτανα που πινει πραμα να την σαζω για να μου καθεται μουχτι...αμαν θελω συναω μια κυπρεα που πινει
...αλλα εν θελω...
τσε εκτος τουτο...συφφερει σε να μεινει πουτανα και εσυ τακτικος διοτι αν γινει καυκα σου αποκτα δικαιωματα...
και ζηλιες και ποτουτα...και ενα κατσει πολλα παραπανω αμαν εν καυκα σου παρα να η πουτανα σου...εκαμα και οικονομοκη μελετη για το θεμα αυτο...τι συφφερει πιο πολλα...καυκα η πουτανα...
με απλα λογια...η πιο συφφερουσα τρυπα να γαμας εν παντρεμενη...
ουτε πουτανα ουτε εσκορτ ουτε καυκα ουτε τιποτε...η πιο βολικη και συφφερουσα τρυπα εν παντρεμενης...χαχαχα
μελετησα ολων των ειδων τρυπες και απο πλευρας σεξ αλλα και απο πλευρας οικονομικης...
αρα... σου παραθετω τις καλυτερες τρυπες απο πλευρας ανωμαλιας και φθηνιας...
1) παντρεμενη
2) πουτανα που εισαι τακτικος
3) εσκορτ η πουτανα που ενεισε τακτικος
4) ναρκομανεις η μαστουρισα
5)φιλεναδα
6) συζυγος (τουτη μπαινει και ατην πρωτη θεση που πλευρας ανωμαλιας, αλλα εβαλα την τελευταια διοτι εν η πιο ακριβη αμαν εν δικη σου..αρα για να οικονομικη τρυπα πρεπει ναν αλλου)
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 420
- Πόντοι
- 26
ε νταξει .... αλλο να την σασεις ποτσι ποδα και να μεν σε χρεωνει...αλλα αλλο να καυκα σου και να ξερει πραματα και καταστασεις...ε βρο που μερκα μους ετειχε μου πολλες φορες να μου στελλουν που μονες τους πουτανες (2 κατακρυβεια) να παω τζαι να παρω πραμα. Εννοιτε ετελειωσα 3 φορες με 0 ευρω.
και ενεν με 0€ που τελειωσες...
το κοστος της πεζινας και του πραματου ποσα ηταν;
συν το ρισκο να σε τσιμπισουν σαν παεις που αν εν μικροποσοτητα εν 1000€ προστιμο η 2-3 μηνες φυλακη...
προτιμω το 100€ εγω ναμε ανενοιας...
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.304
- Πόντοι
- 206
Καλό πρεζακι είσαι του λόγου σου.μαστουρα βρο. Η παραπανω πουτανες αμα γινεις τακτικος πελατης γουσταρουν την μαστουρα. Παρτους μια τυλιμενη καλα τζαι ενα δεις ποσο γλιωρα ενα γινει καφκα σου αντι μουτανα
Έτσι σιγά σιγά αποκαλύπτεσαι πόσο σκατοχαρακτηρας είσαι.
ενα εθελες πολλα νασουν οπως εμενα ρε βλακουιιιιΚαλό πρεζακι είσαι του λόγου σου.
Έτσι σιγά σιγά αποκαλύπτεσαι πόσο σκατοχαρακτηρας είσαι.
οτι νομιζεις βρο!ε νταξει .... αλλο να την σασεις ποτσι ποδα και να μεν σε χρεωνει...αλλα αλλο να καυκα σου και να ξερει πραματα και καταστασεις...
και ενεν με 0€ που τελειωσες...
το κοστος της πεζινας και του πραματου ποσα ηταν;
συν το ρισκο να σε τσιμπισουν σαν παεις που αν εν μικροποσοτητα εν 1000€ προστιμο η 2-3 μηνες φυλακη...
προτιμω το 100€ εγω ναμε ανενοιας...
papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 715
- Πόντοι
- 86
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 420
- Πόντοι
- 26
φυλακη εν λοαρκαζω να παω....αφου τους πιο πολλους που πουλουν πραμα και τσιμπουν τους εν η καυκα τους που τους καρφωνει...η καμια πουτανα...αρα αν πουλας πραμα μεν λαλεις τιποτε της καυκας σου και αποφευγε ππυτανες ππυ πινουν..οτι νομιζεις βρο!
διοτι και ναμεν σε καρφωσει η πουτανα το πιο πιθανον ενα τους οδηγησει πανω σου...διοτι παρακολουθουν τες και τσιμπουν τες τακτικα τσινες...και εν τες αφηνουν να δουλεψουν αμαν εν καρφωνουν...ταχα αν καμεις ετσι δουλειες μακρια που τσινες...αν θελεις να επιβιωσεις χρονια...
Τελευταία τροποποίηση:
Newcomer344
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Θέλει κανένας να παρτουζάρουμε καμία? Στείλτε πμ αν ενδιαφέρεστε να βρούμε καμία
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 420
- Πόντοι
- 26
εντωμεταξυ επειδη ερωτησαν διαφορα ατομα σχετικα με τες φτηνες και ανωμαλες τρυπες για σεξακια....λογω του οτι εγραψα τσιντες ιστοριες για παντρεμενες....
τις εγχωριες τσουλλαρες δηλαδη τες παντρεμενες Κυπρεες που κανουν οργιακια μπορειτε να τις βρειτε εδω
παντως εν πολλα πιο πολλες που τα εσκορτ... ηνταλως και τσιμπουν και κανενα πελατη τουντα εσκορτ ενας θεος ηξερει...με τουντες βρωμες ουλλες υπο καλυψη και που εχουν στο στομα (εχω σχεση, ειμαι παντρεμενη, εν σου καθουμε, μα εντσε καμνω τιποτε εγω, εισαι ανωμαλος κτλ) και κυκλοφορουν αναμεσα μας
look whos is talking ahahahaha
www.sdc.com
ελπιζω αν πατε να μεν βρεθειτε με την γενεκα σας σε κανενα παρτυ με οργια η καμια κρουαζερια με οργια...και να μεινετε προ εκπληξεως...
enjoy
τις εγχωριες τσουλλαρες δηλαδη τες παντρεμενες Κυπρεες που κανουν οργιακια μπορειτε να τις βρειτε εδω
παντως εν πολλα πιο πολλες που τα εσκορτ... ηνταλως και τσιμπουν και κανενα πελατη τουντα εσκορτ ενας θεος ηξερει...με τουντες βρωμες ουλλες υπο καλυψη και που εχουν στο στομα (εχω σχεση, ειμαι παντρεμενη, εν σου καθουμε, μα εντσε καμνω τιποτε εγω, εισαι ανωμαλος κτλ) και κυκλοφορουν αναμεσα μας
look whos is talking ahahahaha
www.sdc.com
ελπιζω αν πατε να μεν βρεθειτε με την γενεκα σας σε κανενα παρτυ με οργια η καμια κρουαζερια με οργια...και να μεινετε προ εκπληξεως...
enjoy
Τελευταία τροποποίηση:
FastGunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα είχε μια πολλά καλή ασιάτισσα στο όφφερ, οχι η Νίνα. Αλλά εχασα το τηλ της, εχει το κάποιος!Είναι πετιτ και έμενε περιοχές λινόπετρα
Τολοιπον. Για αυτό είναι το φόρουμ. Για αληθινές κριτικές.
Επίσκεψη στην Daria.
Στο Βέγκας. Μισή ώρα 150 ευρώ.
Πολύ όμορφο πρόσωπο με τσιμπουκοχειλα. Κοντή δεν την λες αλλά όχι και ψηλή. Λίγο χαλαρό σώμα και λίγο πεσμένα τα βυζια της. Είχανε όμως καλή αίσθηση και έχει και piercing. Γύρω στις 1240 η επίσκεψη. Ήμουνα ο 1ος πελάτης.
Μπάνιο. Όχι ζεστό νερό. Ο χώρος όμως ήτανε καθαρός.
Πιππα καλή υγρή με sloppy. Όχι όμως βαθιά αλλά καλή. Καλό γλύψιμο αρχιδιων. Δεν φοβάται το εργαλείο και όταν τον κούπας στην γλώσσα της της άρεσε. Ενώ έγλυψε τα αρχιδια της είπα rimming??? και μου είπε έξτρα 70 και είπα expensive. Νομίζω για εκείνο που θα το επιλέξει θα το κάνει καλά.
Γλυφομουννι της αρέσει και είναι καθαρή. Της το έτριβα έντονα και της άρεσε ΑΛΛΑ δάκτυλο δεν δέχεται. Δυο τρεις στάσεις. Αντέχει σφυροκοπημα και βγάζει και ωραίους ήχους. Έβγαλα το προφυλακτικό και πήγα από πάνω της ενώ ήταν ξαπλωμένη και τον έγλυψε με πάθος ενώ έπαιζα με το μουννι της. Ωραία αίσθηση αλλά μου τα χάλασε. Λέω ωραία, θα της χυσω στη γλώσσα και στο πρόσωπο αλλά με το που φεύγει η πρώτη σταγόνα εβαλε το χέρι της μπροστά. Κρίμα... Δεν ξέρω αν πληρώσεις έξτρα τι θα κάνει.
Γενικά καλά περάσα αλλά για μένα η σχέση τιμής με υπηρεσίες δεν.... οπόταν δεν θα ξαναπάω.
Έχω όμως την εντύπωση ότι για κάποιο που δεν τον ενδιαφέρει πόσα θα δώσει θα περάσει πολύ ωραία. Αν εχυνα στο προσωπο/ στόμα θα ξαναπήγαινα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Γαματε γιατί χανόμαστε.
Επίσκεψη στην Daria.
Πολύ όμορφο πρόσωπο με τσιμπουκοχειλα. Κοντή δεν την λες αλλά όχι και ψηλή. Λίγο χαλαρό σώμα και λίγο πεσμένα τα βυζια της. Είχανε όμως καλή αίσθηση και έχει και piercing. Γύρω στις 1240 η επίσκεψη. Ήμουνα ο 1ος πελάτης.
Πιππα καλή υγρή με sloppy. Όχι όμως βαθιά αλλά καλή. Καλό γλύψιμο αρχιδιων. Δεν φοβάται το εργαλείο και όταν τον κούπας στην γλώσσα της της άρεσε. Ενώ έγλυψε τα αρχιδια της είπα rimming??? και μου είπε έξτρα 70 και είπα expensive. Νομίζω για εκείνο που θα το επιλέξει θα το κάνει καλά.
Γλυφομουννι της αρέσει και είναι καθαρή. Της το έτριβα έντονα και της άρεσε ΑΛΛΑ δάκτυλο δεν δέχεται. Δυο τρεις στάσεις. Αντέχει σφυροκοπημα και βγάζει και ωραίους ήχους. Έβγαλα το προφυλακτικό και πήγα από πάνω της ενώ ήταν ξαπλωμένη και τον έγλυψε με πάθος ενώ έπαιζα με το μουννι της. Ωραία αίσθηση αλλά μου τα χάλασε. Λέω ωραία, θα της χυσω στη γλώσσα και στο πρόσωπο αλλά με το που φεύγει η πρώτη σταγόνα εβαλε το χέρι της μπροστά. Κρίμα... Δεν ξέρω αν πληρώσεις έξτρα τι θα κάνει.
Γενικά καλά περάσα αλλά για μένα η σχέση τιμής με υπηρεσίες δεν.... οπόταν δεν θα ξαναπάω.
Έχω όμως την εντύπωση ότι για κάποιο που δεν τον ενδιαφέρει πόσα θα δώσει θα περάσει πολύ ωραία. Αν εχυνα στο προσωπο/ στόμα θα ξαναπήγαινα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Γαματε γιατί χανόμαστε.
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 420
- Πόντοι
- 26
φαινεται αρκετα ωραια η αξιολογηση για την Daria αν και αρνητικη.Τολοιπον. Για αυτό είναι το φόρουμ. Για αληθινές κριτικές.
Επίσκεψη στην Daria.
Ελπίζω να βοήθησα.
Γαματε γιατί χανόμαστε.
παρολα αυτα να σε διορθωσω σε κατι.
αν της τα ζητουσες απο την αρχη , θα ηξερες ακριβως τι κανει, θα επερνες τα λεφτα, το προγραμμα θα κυλουσε ομαλα και οπως το ηθελες...
θα ησουν απολυτα ευχαριστημενος και θα ηταν και φουλ θετικη η αξιολογηση και θα ξαναπηγαινες.
τωρα οσο για το δακτυλο ναι αυτο ειναι μια μαλακια...εχει πολλες που δεν το δεχονται και ρωτησα 2-3 και μου ειπαν για λογους υγιεινης....
νομιζω οι καλες εξηγησεις κανουν και τα καλα γαμησια...οπως την κουβεντα που λαλει οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλους φιλους...χαψαχα
Δεν ειναι αρνητική η κριτική φιλε. Είναι ειλικρινής για τα δικά μου γούστα.φαινεται αρκετα ωραια η αξιολογηση για την Daria αν και αρνητικη.
παρολα αυτα να σε διορθωσω σε κατι.
αν της τα ζητουσες απο την αρχη , θα ηξερες ακριβως τι κανει, θα επερνες τα λεφτα, το προγραμμα θα κυλουσε ομαλα και οπως το ηθελες...
θα ησουν απολυτα ευχαριστημενος και θα ηταν και φουλ θετικη η αξιολογηση και θα ξαναπηγαινες.
τωρα οσο για το δακτυλο ναι αυτο ειναι μια μαλακια...εχει πολλες που δεν το δεχονται και ρωτησα 2-3 και μου ειπαν για λογους υγιεινης....
νομιζω οι καλες εξηγησεις κανουν και τα καλα γαμησια...οπως την κουβεντα που λαλει οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλους φιλους...χαψαχα
Έγραψα η σχέση τιμής με υπηρεσίες με χάλασε. Δηλαδή για rimming plus 70 και cif cim plus 50 για μισή ώρα είναι πολλά για μένα. 300 ευρώ πήγαινα στην julia vip και ήμουν βασιλιάς στο Parklane για ΜΙΑ ώρα με κωλο συμπεριλαμβανομένου .
Απλά είχα καιρό να πάω κάπου. Σημαδιασα αυτή ή την φίλη της την Νάταλι και είπα να δοκιμάσω αφου απάντησε μετα απο καιρό
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 24K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 63