Όπως έχω γράψει και παλαιότερα υπάρχει μια κοπέλα (μάλλον από ανατολικό μπλοκ) που στέκεται στην Αμαθούντα (απέναντι από το ξενοδοχείο Amathus). Σήμερα το επιβεβαίωσα διότι την είδα σε δύο διαφορετικές ώρες! 11:45 το πρωί και 5:15 το απόγευμα! Το απόγευμα έκανα επαναστροφή για να μάθω λεπτομέρειες αλλά όταν γύρισα έμπαινε σε κάποιο Honda! Ελπίζω να είναι κάποιο από δω να δώσει στοιχεία!
Λοιπόν παίδες... Σταμάτησα για να μάθω τις απαραίτητες πληροφορίες που ίσως βοηθήσουν κάποιο άτομο της σελίδας αυτής.
1. Πρώτο βήμα σταματάτε στις θέσεις πάρκινγκ με παρκόμετρο και τις κάνετε νόημα να πλησιάσει. Μπαίνει στο αμάξι και κάθετε στη θέση του συνοδηγού.
2. Σε ρωτά τι σε ενδιαφέρει. Της λες. Το πρόβλημα για κάποιους είναι ότι δεν μιλάει ελληνικά.
3. Σου λέει ότι σεξ και πίπα είναι στα 30 ευρώ. Αν θες την πηδάς στο αμάξι (φαντάζομαι σε απόμερο μέρος) ή την πας σε ξενοδοχείο (το πληρώνεις εσύ).
4. Έφυγα και την ρώτησα μέχρι ποια ώρα μπορεί να την πετύχεις. Μου είπε μέχρι τις 8 το βράδυ. Δεν έδινε τηλέφωνο όταν της ζήτησα για να κανονίσουμε τάχα άλλη στιγμή. Μου είπε ότι μπορείς να την βρίσκεις κάθε μέρα σε εκείνο το σημείο.
Εμφάνιση: Μέτρια
Καταγωγή: Ανατολική Ευρώπη (μάλλον Ρουμανία)
Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα καθαρή.