Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Antreas1990kkjgh

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, Λεμεσό πέζει τίποτα βαρτην στο αυτοκινητο δωσε χρημα για να σου τραβησει μια κε να φύγει?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Παιδιά, Λεμεσό πέζει τίποτα βαρτην στο αυτοκινητο δωσε χρημα για να σου τραβησει μια κε να φύγει?
Να σου τραβήσει μια και να φύγει; Εδώ συζητάμε να της τραβήσεις εσύ μια και να φύγει.
:2funny:

dimi-40

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει μια καλή στη Λεμεσό, πάρα πολύ καλή περίπτωση. Όποιος ενδιαφέρεται για καλή ανταλλαγή PM.
φιλε επειδη δεν ξερω να στελω μυνηματα απο εδω στειλε μου τον αριθμο σου για να μιλησουμε

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Ψαχνω μασαζ φραπε. προυποθεσεις να ειναι καθαρα και να υπαρχει κρεβατι μασαζ.
υπαρχει κατι αξιόλογο?

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
314
Πόντοι
21
Ψαχνω μασαζ φραπε. προυποθεσεις να ειναι καθαρα και να υπαρχει κρεβατι μασαζ.
υπαρχει κατι αξιόλογο?

Περίμενε, ψάχνεις να σου κάνουν μασάζ η να πιεις φραπέ; Εκτός και αν είναι κάτι καινούργιο αυτός ο συνδυασμός που λες και έχω μείνει πίσω. Οι φραπετζούδες που βλέπεις στους δρόμος πάντως δεν έχουν κρεβάτι μασάζ στο βανάκι

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Περίμενε, ψάχνεις να σου κάνουν μασάζ η να πιεις φραπέ; Εκτός και αν είναι κάτι καινούργιο αυτός ο συνδυασμός που λες και έχω μείνει πίσω. Οι φραπετζούδες που βλέπεις στους δρόμος πάντως δεν έχουν κρεβάτι μασάζ στο βανάκι

Μασάζ με φραπέ...

giphy.gif

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

η λέξη φραπε στο σαιτ εχει μεταφορική έννοια και δηλωνει happy ending/hand relief/τελειωμα με το χερι

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Είναι της δουλειας η κοπέλλα?

Εμένα μου φαίνεται μια αππομένη κυπραία που νομίζει είναι μοντέλο. Συνηθως έτσι κάμνουν οι κοπελες με την μισή της ηλικία. Τότε αυτή δεν είχε facebook και βγαζει τα αποθημένα της τωρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
  :grin: :grin: :grin: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kavlintiros

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2015
Like
51
Πόντοι
0
Εμένα μου φαίνεται μια αππομένη κυπραία που νομίζει είναι μοντέλο. Συνηθως έτσι κάμνουν οι κοπελες με την μισή της ηλικία. Τότε αυτή δεν είχε facebook και βγαζει τα αποθημένα της τωρα.
Ρε αυτή είναι θίτσα.....χαχαχαχαχαχα
τσίρκο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Stories

Νέο!