Antreas1990kkjgh
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά, Λεμεσό πέζει τίποτα βαρτην στο αυτοκινητο δωσε χρημα για να σου τραβησει μια κε να φύγει?
Να σου τραβήσει μια και να φύγει; Εδώ συζητάμε να της τραβήσεις εσύ μια και να φύγει.Παιδιά, Λεμεσό πέζει τίποτα βαρτην στο αυτοκινητο δωσε χρημα για να σου τραβησει μια κε να φύγει?
φιλε επειδη δεν ξερω να στελω μυνηματα απο εδω στειλε μου τον αριθμο σου για να μιλησουμεΥπάρχει μια καλή στη Λεμεσό, πάρα πολύ καλή περίπτωση. Όποιος ενδιαφέρεται για καλή ανταλλαγή PM.
Ψαχνω μασαζ φραπε. προυποθεσεις να ειναι καθαρα και να υπαρχει κρεβατι μασαζ.
υπαρχει κατι αξιόλογο?
Περίμενε, ψάχνεις να σου κάνουν μασάζ η να πιεις φραπέ; Εκτός και αν είναι κάτι καινούργιο αυτός ο συνδυασμός που λες και έχω μείνει πίσω. Οι φραπετζούδες που βλέπεις στους δρόμος πάντως δεν έχουν κρεβάτι μασάζ στο βανάκι
Περίμενε, ψάχνεις να σου κάνουν μασάζ η να πιεις φραπέ; Εκτός και αν είναι κάτι καινούργιο αυτός ο συνδυασμός που λες και έχω μείνει πίσω. Οι φραπετζούδες που βλέπεις στους δρόμος πάντως δεν έχουν κρεβάτι μασάζ στο βανάκι
Εμένα μου φαίνεται μια αππομένη κυπραία που νομίζει είναι μοντέλο. Συνηθως έτσι κάμνουν οι κοπελες με την μισή της ηλικία. Τότε αυτή δεν είχε facebook και βγαζει τα αποθημένα της τωρα.Είναι της δουλειας η κοπέλλα?
Είναι της δουλειας η κοπέλλα?
Είναι της δουλειας η κοπέλλα?
λεγων σε...."Κοπέλλα"
Excuse my ignorance
Η Kate δεν υπάααααρχει πιαααα την πάτησε το τρέεεεεεενοοοοοΞερει καποιος τι απεγινε αυτη?
Ρε αυτή είναι θίτσα.....χαχαχαχαχαχαΕμένα μου φαίνεται μια αππομένη κυπραία που νομίζει είναι μοντέλο. Συνηθως έτσι κάμνουν οι κοπελες με την μισή της ηλικία. Τότε αυτή δεν είχε facebook και βγαζει τα αποθημένα της τωρα.
αν και λει οτι δεν προσφερη ερωτικες υπηρεσιες.. εχι δοκιμασει κανης?