Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

apollon123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
edo kato stin lemesso den iparxi tpt ine nekra pantou,, ute molos oute tpt ,, den xero an gnorizete kati enimeroste

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
754
Πόντοι
96
Για τους φιλους μου τους Λεμεσιανους. Ας εξερευνησουν το παρακατω λινκ.
Εδω θα βρειτε πολες που λενε για μασαζ , οι μισες σιγουρα προσφερουν σεξ. Υπαρχουν πολες ευκαιριες φτανει να εχεται υπομονη και να παρετε τηλεφωνο.

Εγγρ.
2 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, εχω τηλεφωνο για κοπελα απο ουκρανια παρα πολυ καλη στην Λεμεσο. Οσοι θελετε στειλτε πμ για ανταλλαγη!!

savas93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά ξέρει κανένας καμιά καλή;

Ας είναι και τηλ

nicmano111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Στη Λεμεσό, υπάρχουν πολλές με 30 ευρώ συν εκτόνωση αλλα και άλλες με σεξ από 30. Αν θέλεις κάποιος ανταλλαγή τηλεφώνων πμ.

nicmano111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Αυτη κλεινει νωρις το απογευμα, δε μενει μεχρι αργα. Κανει ωραιο δυνατο μασσαζ με εκτονωση και topless. Το στηθος ειναι το ιδιο που βλεπεις χωρις τα ρουχα, φοβερο και γεματο.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Αυτη κλεινει νωρις το απογευμα, δε μενει μεχρι αργα. Κανει ωραιο δυνατο μασσαζ με εκτονωση και topless. Το στηθος ειναι το ιδιο που βλεπεις χωρις τα ρουχα, φοβερο και γεματο.
Πόσο χρεώνει και για ποση ωρα; Δέχεται τίποτα παραπάνω με εξτρα λεφτά;
Είναι ξένη;
Sorry που ρωτώ αλλά είμαι Λευκωσία και θέλω να δω αν αξίζει να έρθω Λεμεσό.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
τιμή ? χρόνος μασάζ?

nicmano111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Είναι ξένη. Για τιμές ρωτήστε την ίδια αλλά νομίζω ξεκινούν από 30 για μισή ώρα. Κάνει απλά topless και εκτόνωση με το χέρι. Τίποτα άλλο. Καλό μασσάζ όμως.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96

nicmano111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Υπάρχει μια καλή στη Λεμεσό, πάρα πολύ καλή περίπτωση. Όποιος ενδιαφέρεται για καλή ανταλλαγή PM.

soteris1226

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μπορειτε να προτεινετε ξενοδοχεια στη λεμεσό για τετοιες δουλειες; δεν ειμαστε απ εκει και δεν ξερουμε. επισης νομιζω δεν υπαρχει στο σάιτ για ξενοδοχεια στην κυπρο και ισως να δημιουργουσατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom