Νέα

Από αστυνομικός της χρονιάς, κατηγορούμενη για το κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.047
Πόντοι
456
Με τέτοιο τζίρο εγώ είμαι διατεθειμένος να περιμένω ένα δυο χρονάκια να αποφυλακιστεί και να της σκίζω ρομαντικά την κωλοτρυπίδα και να τρώμε μαζί τα λάφυρα

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.291
Πόντοι
456
Άσχετο - σχετικό: Ποτέ μου δεν κατάλαβα την νοημοσύνη των όσων επιλέγουν να παρανομούν. Η στατιστική λέει ξεκάθαρα ότι το πιθανότερο είναι να σε μπουζουριάσουν κάποια στιγμή όταν "δεν λειτουργήσει σωστά το σχέδιο".

Πολλούς συμπολίτες μας τους τυφλώνει η όρεξη για μεγάλη ινσταγκραμίστικη ζωή και να τα αποτελέσματα. Αφορά τον καθέναν που επιλέγει να μπει στη παρανομία αυτό που λέω - όχι μόνο την συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι γελοίο και χαζό και ως ιδέα - καθώς είσαι με το ένα πόδι στη φυλακή.

Εδώ μπορείς να βρεθείς κατηγορούμενος από κάτι αστεία περιστατικά φαντάσου για τέτοια - κάποιοι δεν έχουν ούτε το ελάχιστο ένστικτο "αυτοσυντήρησης".
Δεν είναι σύγχρονο φαινόμενο γίνονταν και πολύ παλιότερα. Βλέπε όσους διάσημους ( έστω διασημότητες πυροτέχνημα ) που πέθαναν στη ψάθα.

Ένας γνωστός μου τη προηγούμενη δεκαετία έβγαλε τα μαλλιά της κεφαλής του πουλώντας φούντα. Κυριολεκτικά χιλιάρικα. Αλλά προφανώς δε μπορείς να κάνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα το βαπόρι από τη Περσία.

Τώρα δεν έχει να φάει.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.370
Πόντοι
8.225
Μην ανησυχείτε θα πέσει άπλετο φως θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο έχουμε σερι Εμπλεγμενοι σε φορτίο με κοκα στο λιμάνι Πολεοδομοι που ζούσαν το μεγάλο όνειρο πολιτικός που αθωώθηκε για η θεία του απο την Αφρική των βοήθησε με μεγάλο χρηματικό ποσό υπέροχοι χώρα υπέροχοι ανθρωποι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom