Με τέτοιο τζίρο εγώ είμαι διατεθειμένος να περιμένω ένα δυο χρονάκια να αποφυλακιστεί και να της σκίζω ρομαντικά την κωλοτρυπίδα και να τρώμε μαζί τα λάφυρα
Άσχετο - σχετικό: Ποτέ μου δεν κατάλαβα την νοημοσύνη των όσων επιλέγουν να παρανομούν. Η στατιστική λέει ξεκάθαρα ότι το πιθανότερο είναι να σε μπουζουριάσουν κάποια στιγμή όταν "δεν λειτουργήσει σωστά το σχέδιο".
Πολλούς συμπολίτες μας τους τυφλώνει η όρεξη για μεγάλη ινσταγκραμίστικη ζωή και να τα αποτελέσματα. Αφορά τον καθέναν που επιλέγει να μπει στη παρανομία αυτό που λέω - όχι μόνο την συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι γελοίο και χαζό και ως ιδέα - καθώς είσαι με το ένα πόδι στη φυλακή.
Εδώ μπορείς να βρεθείς κατηγορούμενος από κάτι αστεία περιστατικά φαντάσου για τέτοια - κάποιοι δεν έχουν ούτε το ελάχιστο ένστικτο "αυτοσυντήρησης".
Δεν είναι σύγχρονο φαινόμενο γίνονταν και πολύ παλιότερα. Βλέπε όσους διάσημους ( έστω διασημότητες πυροτέχνημα ) που πέθαναν στη ψάθα.
Ένας γνωστός μου τη προηγούμενη δεκαετία έβγαλε τα μαλλιά της κεφαλής του πουλώντας φούντα. Κυριολεκτικά χιλιάρικα. Αλλά προφανώς δε μπορείς να κάνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα το βαπόρι από τη Περσία.
Μην ανησυχείτε θα πέσει άπλετο φως θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο έχουμε σερι Εμπλεγμενοι σε φορτίο με κοκα στο λιμάνι Πολεοδομοι που ζούσαν το μεγάλο όνειρο πολιτικός που αθωώθηκε για η θεία του απο την Αφρική των βοήθησε με μεγάλο χρηματικό ποσό υπέροχοι χώρα υπέροχοι ανθρωποι