Παίδες καλησπέρα καλή χρονιά εύχομαι τα καλύτερα σε όλους !!! Μεγάλη μπάζα παιδιά αυτά που βρήκαν είναι ψίχουλα σε σχέση με αυτά που μάζεψαν με ένα πρόχειρο υπολογισμό θα καταλάβετε , εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί το ότι τα παίρνανε για να πουλάνε προστασία , ειδικά σε πορνό μαγαζιά μασάζ μπουρδελα και λοιπά !!! Ίσα ίσα έχει ισορροπία το πράγμα σχετικά χαμηλές τιμές με την υπόλοιπη Ευρώπη γιατί εκεί τα μαγαζιά είναι πολύ λιγότερα και οι προδιαγραφές τρελές οπου και αν κοιτάξεις πληρώνεις φθηνά το γαμισι στη χώρα μας ειδικά Αθήνα έχει ότι θες , ενώ σε ανάλογες πρωτεύουσες όλα είναι πανάκριβα και θεωρώ ότι συμβαίνει λόγο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων , από τους κρατικούς μηχανισμούς , το κομμάτι του τζόγου το θεωρώ μεγάλη μαλάκια και αν ποτέ ρωτηθώ θα πω να απαγορευτεί κάθε είδος του εξολοκλήρου , ή να μπορεί να τζογάρει ο καθένας μέχρι ένα ποσοστό με βάσει το μισθό του , έχω δει πολλά σπίτια να κλείνουν να βυθίζονται σε χρέη ανθρώπους να πέφτουν σε κατάθλιψη κλπ κλπ με το τζόγο οπότε γενικά είμαι πολύ εκτός , το ότι είναι μπάτσοι και τα παίρνουν επίσης δε με ενοχλεί τόσο όσο με ενοχλεί ο κάθε πουτανας γιος γιατρός που πεθαίνεις και αν δε δώσεις φακελάκι δε γυρνάει να σε δει !!! Με ενοχλεί ακόμη περισσότερο που αν μπλέξεις με δημόσιο υπάλληλο που δε θέλει να εργαστεί ή δε σε πάει ή του γαμουσες τη γυναίκα παλιά μπορεί να σε αφήσει να καταστραφείς , με ενοχλεί που κάθε μπάτσος επειδή είναι μπάτσος απλά και μόνο μπορεί να είναι θρασύς μπορεί να είναι εριστικός μπορεί να οδηγάει μεθυσμένος μπορεί να σου μιλήσει άσχημα , μπορεί να απαιτήσει να τον κεράσεις τον καφέ ! Δε μου φταίει ο μπάτσος που έρχεται να μου ζητήσει φράγκα για να μη με γράψει επειδή είμαι παράνομος να μην Ήμουν παράνομος , τώρα αν τους φτάνουν τα 1500 το μήνα προφανώς και όταν βρεθείς σε κατάσταση να μπορείς να τα κάνεις παραπάνω θα τα κάνεις κάνεις δε το αρνείται νομίζω , ελάχιστες περιπτώσεις , και πόσο μάλλον όταν δεν παίρνεις και κανένα βάρος στο λαιμό σου , γιατί δεν φαίνεται να κάνανε και τίποτα σοβαρό , είτε προειδοποιήσανε είτε δεν πηγαίνανε για ελέγχους σιγά τα αυγά !! Οι μισοί εδώ μέσα στηρίζετε ομάδες και πληρώνετε συνδρομές που οι πρόεδροι τους έχουν σκοτώσει έχουν θάψει πουλάνε ναρκωτικά σβήνουν ότι τους ζορίζει !!!! Μη σας ποιανει τώρα η μαλάκια και τα βάζεται επειδή είναι μπάτσοι ,,, και εσείς αν ήσασταν τα ίδια θα κάνατε ,, βέβαια καλώς έρχεται και η δικαίωση γιατί σε όλους μα την έχει δώσει κάποια στιγμή κανένα μουνοσκυλο με μπλε στολή και λες καλά τους κάνουν !!! Και αυτό ανθρώπινο είναι ! Πάντως είμαι σίγουρος πως έχουν εξασφαλίσει τα προς το ζην για την υπόλοιπη ζωή τους που σίγουρα δε θα είναι μέσα σε φυλακή σε 5-7 χρόνια το περισσότερο θα είναι έξω και αν ένας από όλους αυτούς κάτσει περισσότερο σαν αρχηγός θα έχει να φάει μετά για δυο ζωές !!! Αυτές είναι οι απόψεις μου για το όλο θέμα !!! Θέλω να πιστεύω πως οι τιμές δε θα επηρεαστούν κι πολύ προς τα πάνω μετά από όλο αυτό !!!!