Νέα

Από αστυνομικός της χρονιάς, κατηγορούμενη για το κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.034
Πόντοι
1.106
Όλοι μας επιβιώνουμε με κάθε τρόπο αλλά νόμιμο. Άλλοι κάνουν 2 - 3 εργασίες άλλοι δεν έχουν καθόλου γκόμενες ή κοινωνικούς κύκλους γιατί η εργασία τους είναι σαν τη δική μου με χαμηλό κοινωνικό στατους ή άλλοι είναι με 800 και 700 ευρώ. Η τύπισσα είχε όλες τις περγαμηνές: ΝΕΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ είσαι ανάρπαστος για καριέρα ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΑ με αυτό το τρόπο. Δεν ξέρω τι είδους αυτοκτονικές τάσεις έχουν κάποιοι.
Όχι δεν θα τους λυπηθώ, ούτε αυτήν ούτε τους άλλους ιδιώτες. Μου αρέσει που θα ταλαιπωρηθούν και που θα χάσουν ο καθένας από μια περιουσία στα δικαστήρια και στους δικηγόρους τους.
H διαφθορα στις ενστολες τάξεις αυξάνεται γιατί φτωχοποιειται ο ελληνας. Αμα εχουν σωστούς μισθούς περιορίζονται αυτά τα φαινομενα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.678
Πόντοι
4.615
H διαφθορα στις ενστολες τάξεις αυξάνεται γιατί φτωχοποιειται ο ελληνας. Αμα εχουν σωστούς μισθούς περιορίζονται αυτά τα φαινομενα
Είναι μία άποψη και αυτή, προσωπικά διαφωνώ: εάν η φερόμενη ως εμπλεκόμενη αξιωματικός έπαιρνε 1500 και είναι λίγα, δε νομίζω ότι εάν έπαιρνε ας πούμε 2500 θα ήταν ''τίμια''.

Θεωρώ πως οι μίζες και τα λαδώματα κόβονται (στο θέμα μας) με άλλο τρόπο: νομιμοποιείς τις δραστηριότητες, τις φορολογείς, και δεν υπάρχει λόγος πλέον ''προστασίας'' και ''κάλυψης'' από τις διωκτικές αρχές. Και εισπράττεις και ως κράτος έσοδα ώστε να δώσεις στον αστυνομικό μεγαλύτερο μισθό.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
ξερεισ κ την θηβα συβαδελφε κ εχεισ αποψη η φυλακη ειναι φυλακη
Ακριβώς... Και όσο πιο "λουμπίνα" και καλοπερασάκιας είσαι πιο πριν, τόσο πιο πολύ υποφέρεις εκεί... Δεν χρειάζεται να σου κάνουν κάτι οι άλλοι... Και μόνο που θα είσαι με μια διμοιρία (σε αριθμό) άλλων φτάνει...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
Με τέτοιο τζίρο εγώ είμαι διατεθειμένος να περιμένω ένα δυο χρονάκια να αποφυλακιστεί και να της σκίζω ρομαντικά την κωλοτρυπίδα και να τρώμε μαζί τα λάφυρα
Στο όνειρό σου, ναι...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
Μαλακίες... Πάντα θα γίνονται αυτά... Ο άνθρωπος (συνήθως) από την φύση του, θέλει πάντα περισσότερα, ακόμα και από ανασφάλεια... Το μάτι "ζυγίζει" πάντα λιγότερο από το πραγματικό, λέει μια παροιμία...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
Είναι μία άποψη και αυτή, προσωπικά διαφωνώ: εάν η φερόμενη ως εμπλεκόμενη αξιωματικός έπαιρνε 1500 και είναι λίγα, δε νομίζω ότι εάν έπαιρνε ας πούμε 2500 θα ήταν ''τίμια''.

Θεωρώ πως οι μίζες και τα λαδώματα κόβονται (στο θέμα μας) με άλλο τρόπο: νομιμοποιείς τις δραστηριότητες, τις φορολογείς, και δεν υπάρχει λόγος πλέον ''προστασίας'' και ''κάλυψης'' από τις διωκτικές αρχές. Και εισπράττεις και ως κράτος έσοδα ώστε να δώσεις στον αστυνομικό μεγαλύτερο μισθό.
Μα για αυτό τις αφήνουν παράνομες ή (ημι)νόμιμες...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696

Ναι, έχει και ποιητική ευαισθησία τρομάρα της​

Καμαρώνει στην Σόλωνος με το χαρτί της νομικής... Τώρα οι φιλολογικές και καλλιτεχνικές ευαισθησίες θα της χρειαστούν...
Αυτοί της νομικής έχουν καλλιτεχνικές ευαισθησίες, εκτός από τους φιλόλογους εννοείται...
Άμα γίνουν κωλόγεροι πάνε σε κάτι φιλολογικούς συνδέσμους, γράφουν ποιήματα, μυθιστορήματα... Διαβάζουν και βιβλία ιστορίας... Αυτοί που είναι δικηγόροι εδώ μέσα (Αλέξη με διαβάζεις;) ή έχουν βγάλει νομική απλά πάλι εδώ μέσα το ξέρουν...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
Στην πλειονότητα των περιπτώσεων πιάνουν τα μικρά ψάρια. Κάπου αναφέρθηκε πως τσάκωσαν αυτή (χαμηλόβαθμη αξιωματικός) και ειδικούς φρουρούς. Κανέναν μεγάλο.
Εγώ όμως είμαι σίγουρος πως σε τέτοιες business εμπλέκονται πολλοί και υψηλόβαθμοι, από ταξίαρχοι δηλαδή και πάνω.

Όπως και στα ναρκωτικά, σπάνιο να πιάσουν κάποιο μεγάλο κεφάλι. Στη φυλακή είναι μέσα κάτι τελειωμένα βαποράκια και τσιράκια.
Οπότε αυτοί που είναι στον πάτο την πληρώνουν αφού είναι αναλώσιμοι και χωρίς αξία. Οι μεγάλοι ούτε πιάνονται ούτε φαίνονται, κάνουν βέβαια ζωή χαρισάμενη. Και μην ξεχνάς εδώ και δεκαετίες πόσους χιλιάδες ΔΕΝ έχουν πιάσει.
Κάποτε μίλαγα με έναν αστυνομικό της ασφάλειας που παλιά είχε υπηρετήσει στην δίωξη ναρκωτικών... Μου είπε ότι με έναν προϊστάμενό του (και άλλους αστυνομικούς), είχε συλλάβει τον διοικητή τους (αστυνομικό διευθυντή) και άλλους υψηλόβαθμους (ταξίαρχους και πάνω), για συγκάλυψη εμπόρων και άμεση πώληση ναρκωτικών... Όταν τους πήγαν στο δικαστήριο οι δικαστές τους αθώωσαν και αυτοί πήραν επίπληξη και δυσμενείς μεταθέσεις... Ο νοών νοεί τω...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
Κάποτε μίλαγα με έναν αστυνομικό της ασφάλειας που παλιά είχε υπηρετήσει στην δίωξη ναρκωτικών... Μου είπε ότι με έναν προϊστάμενό του (και άλλους αστυνομικούς), είχε συλλάβει τον διοικητή τους (αστυνομικό διευθυντή) και άλλους υψηλόβαθμους (ταξίαρχους και πάνω), για συγκάλυψη εμπόρων και άμεση πώληση ναρκωτικών... Όταν τους πήγαν στο δικαστήριο οι δικαστές τους αθώωσαν και αυτοί πήραν επίπληξη και δυσμενείς μεταθέσεις... Ο νοών νοεί τω...
Γιατί δυσαρεστείστε οι περισσότεροι και γιατί "πέφτετε" από τα σύννεφα;
Που ζείτε; Σε ποιον κόσμο; Με αυτήν την νοοτροπία ψηφίζετε και Κούλη οι περισσότεροι...
Θα παραθέσω το ντοκιμαντέρ για την υπόθεση στα Ζωνιανά... Φαίνεται η διαπλοκή αστυνομίας - πολιτικού κόσμου... Οι αστυνομικοί διορίζονται για να έχουν μια μόνιμη δουλειά και να λαδώνονται απλώς... Όσοι πιστεύουν ότι κάνουν λειτούργημα καταλαβαίνουν το λάθος τους έστω και αργά και με τραγικό τέλος ίσως...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.125
Πόντοι
456
Μήπως είναι απόστρατοι και στενοχωριουνται που έχασαν την ευκαιρία και δεν έβαλαν το χέρι στο μέλι

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
Μήπως είναι απόστρατοι και στενοχωριουνται που έχασαν την ευκαιρία και δεν έβαλαν το χέρι στο μέλι
Δεν αποκλείεται... Έχει πολλούς (πρώην, συνταξιούχους) ένστολους και νομικούς εδώ μέσα...
Pezoporos, φίλε του Alex71 (αν δεν είσαι κλώνος του), διαβάζεις;

Τελευταία τροποποίηση:

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.722
Πόντοι
2.021
Δεν αποκλείεται... Έχει πολλούς (πρώην, συνταξιούχους) ένστολους και νομικούς εδώ μέσα...
Εννοείται πως υπάρχει "μάτι" στην σελίδα !
Κάποιοι/ες έχουν μέσα στον εργασιακό τους διαδυκτιακό φόρτο σελίδες σαν και αυτή., αλλά και αυτή.

Λερναία Ύδρα

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
Εννοείται πως υπάρχει "μάτι" στην σελίδα !
Κάποιοι/ες έχουν μέσα στον εργασιακό τους διαδυκτιακό φόρτο σελίδες σαν και αυτή., αλλά και αυτή.

Λερναία Ύδρα
Θα μου κάνουν φάκελο και δεν θα πιάσω δουλειά στο δημόσιο...
Μπορεί και να μην με αφήσουν να ταξιδέψω στο εξωτερικό (Χονολουλού και Χαβάη)...

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.034
Πόντοι
1.106

Kατι ανάλογο κανουν στην Αμερικη σ αυτους που δεν έχουν χαρτια. Μπορουν να δουλευουν, να νοικιαζουν σπίτι, κινητο κλπ. Απλα πληρώνουν παραπανω

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.026
Πόντοι
2.696
Τα είχε πει ο Φώσκολος θα λένε κάποιοι κωλόγεροι και λαϊκάτζες τώρα...
Ο σεναριογράφος του άγνωστου πόλεμου και μαλακιστής και υπνωτιστής του λαού, έγραψε πάλι ακόμα και νεκρός...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.722
Πόντοι
2.021
Θα μου κάνουν φάκελο και δεν θα πιάσω δουλειά στο δημόσιο...
Μπορεί και να μην με αφήσουν να ταξιδέψω στο εξωτερικό (Χονολουλού και Χαβάη)...
Μην ανησυχείς . Ήδη από το 2013 υπάρχει το σύστημα του μεγάλου αδελφού με αφορμή τις off shore (ταχα μου) και την διακίνηση μαύρου χρήματος, αλλά οι δυνατότητές του πλέον είναι τεράστιες .
Θα σας αναφέρω αυτό μόνον : ας πούμε ότι ο χειριστής που ψάχνει κάτι για εσάς και αφορά πχ χρέη προς το δημόσιο από την π.χ εταιρεία εμπορίας χαρτικών που έχετε, εισάγει το όνομά σας στο πρόγραμμα.
Βγαίνει ότι χρωστάτε σαν εταιρεία λοιπόν κάτι και όλα καλά. Ένα απλό χρέος προς το δημόσιο.
Μετά αν θέλει να το "πάει παρακάτω" και να δει εάν άλλα άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον έχουν κάποια σχέση με την εταιρεία σας , που αφορά οικονομικά θέματα επίσης, μπαίνει σε ένα "ειδικό περιβάλλον" που μπορεί να δεί ότι μπορείτε να φανταστείτε , από όλο το γενεαλογικό σας δένδρο παρακαλώ ! Αρκεί να υπάρχει αφμ.

Γιατί ;
Μα πλέον όλες οι πληροφορίες είναι περασμένες σε αυτό το περιβάλλον.
Ναι μεν δεν έχει ο καθένας τέτοια πρόσβαση, αλλά στα επί μέρους , η πολιτσία όταν σε σταματάει πλέον και βγάζει το τάμπλετ ο αστυφύλακας σου λέει : κύριε Πρύτανη είστε εκπρόθεσμος στην τάδε δόση σας στην εφορία.
Η πχ δεν έχετε ανανεώσει την άδεια οπλοφορίας.
Ετυχε σε μένα προσωπικά , αλλά είπα στον επικεφαλής να δεί και το μητρώνυμο , όπου ήταν διαφορετικό.

Μιλάμε για βαθύ φακελωμα.
Οπότε μην ανησυχείτε.
Γνωρίζουν τα πάντα από την στιγμή που έχουμε αφμ
Salute

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.459
Πόντοι
34.538

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.155
Πόντοι
456
<<Διαβάστε επίσης: Ο διεφθαρμένος Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ που «καθαρίζει» για τον διάδοχο του Μάλαμα! Ο «Νώντας» και τα μεροκάματα των 500.000 ευρώ που δίνουν λέσχες και οίκοι ανοχής κάθε εβδομάδα. «Φωτιά» οι συνομιλίες που έχει καταγράψει η ΕΥΠ και οι συλλήψεις που… δεν έρχονται.>>

Ρε αρχοντόπουλα,διάβασα για αυτόν τον Νώντα που είναι μούτρο και χωμένος στην διαπλοκή των λεσχών και τον οίκων ανοχής...
Μπας και έχει καμμιά σχέση με τον γνωστό Νώντα που είναι παλαιό μέλος εδώ στο μπου.κομ ???????????!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom