ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.070
- Πόντοι
- 456
Με τέτοιο τζίρο εγώ είμαι διατεθειμένος να περιμένω ένα δυο χρονάκια να αποφυλακιστεί και να της σκίζω ρομαντικά την κωλοτρυπίδα και να τρώμε μαζί τα λάφυρα
Τώρα θα ζήσει τις περιπέτειεςΝαι, έχει και ποιητική ευαισθησία τρομάρα της
Δεν είναι σύγχρονο φαινόμενο γίνονταν και πολύ παλιότερα. Βλέπε όσους διάσημους ( έστω διασημότητες πυροτέχνημα ) που πέθαναν στη ψάθα.Άσχετο - σχετικό: Ποτέ μου δεν κατάλαβα την νοημοσύνη των όσων επιλέγουν να παρανομούν. Η στατιστική λέει ξεκάθαρα ότι το πιθανότερο είναι να σε μπουζουριάσουν κάποια στιγμή όταν "δεν λειτουργήσει σωστά το σχέδιο".
Πολλούς συμπολίτες μας τους τυφλώνει η όρεξη για μεγάλη ινσταγκραμίστικη ζωή και να τα αποτελέσματα. Αφορά τον καθέναν που επιλέγει να μπει στη παρανομία αυτό που λέω - όχι μόνο την συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι γελοίο και χαζό και ως ιδέα - καθώς είσαι με το ένα πόδι στη φυλακή.
Εδώ μπορείς να βρεθείς κατηγορούμενος από κάτι αστεία περιστατικά φαντάσου για τέτοια - κάποιοι δεν έχουν ούτε το ελάχιστο ένστικτο "αυτοσυντήρησης".
Άσχετο - σχετικό: Ποτέ μου δεν κατάλαβα την νοημοσύνη των όσων επιλέγουν να παρανομούν. Η στατιστική λέει ξεκάθαρα ότι το πιθανότερο είναι να σε μπουζουριάσουν κάποια στιγμή όταν "δεν λειτουργήσει σωστά το σχέδιο".
Τι να κανει κι αυτη κάπως επρεπε να επιβιωσειΓια τις υπηρεσίες προστασίας που παρείχαν, τα μέλη της οργάνωσης λάμβαναν από 800 μέχρι και 2.500 ευρώ ανά 15νθήμερο - Η κύρια δραστηριότητά τους όμως, ήταν οι οικονομικές απάτες
Αποφοίτησε από τη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, υπηρέτησε στην Οικονομική Αστυνομική, βραβεύθηκε ως αστυνομικός της χρονιάς το 2019 και τώρα βρίσκεται εμπλεκόμενη στην οργάνωση
που εξαπατούσε το Δημόσιο μέσω εικονικών εταιρειών και παρείχε κάλυψη σε οίκους ανοχής και λέσχες.
Ο λόγος για την αστυνόμο Β’ που, μαζί με ακόμη τρεις αστυνομικούς και 15 ιδιώτες συνελήφθησαν σήμερα έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Η νεαρή αξιωματικός που υπηρετούσε
έως πρότινος στην Οικονομική Αστυνομία και είχε όλες τις προοπτικές για καριέρα, με δεδομένο ότι έχει και πτυχίο από τη Νομική Σχολή, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που της αποδίδουν οι συνάδελφοί της,
ότι είχε δηλαδή, κομβικό ρόλο στη δράση του κυκλώματος, σε ό,τι αφορά την παροχή προστασίας σε οίκους ανοχής και λέσχες.
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η κύρια δραστηριότητα των συλληφθέντων ήταν οι οικονομικές απάτες.
Έστηναν εικονικές εταιρείες και αποκόμιζαν τεράστια κέρδη από τη μη απόδοση ΦΠΑ. Εκτιμάται ότι ο τζίρος του ξεπερνά τα 60- 70 εκατομμύρια, ενώ η ζημιά για το Δημόσιο από τον ΦΠΑ αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.
Το δεύτερο σκέλος των «δραστηριοτήτων» τους αφορά την παροχή προστασίας σε οίκους ανοχής και λέσχες. Τα μέλη των δύο συμμοριών προσέγγιζαν τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής ή λεσχών,
τους υπόσχονταν ότι θα τους παρέχουν κάλυψη για τη λειτουργία τους και εν συνεχεία λάμβαναν κάθε 15 ημέρες την πληρωμή για τις υπηρεσίες τους.
Όπως περιέγραψαν συγκεκριμένα καλά ενημερωμένες πηγές, τα μέλη του κυκλώματος υπόσχονταν στους «πελάτες» τους ότι θα φρόντιζαν ώστε να μη γίνει έλεγχος στα καταστήματά τους ή, αν επρόκειτο να γίνει, τους διαβεβαίωναν ότι αυτοί θα το γνώριζαν από πριν.
Όλοι μας επιβιώνουμε με κάθε τρόπο αλλά νόμιμο. Άλλοι κάνουν 2 - 3 εργασίες άλλοι δεν έχουν καθόλου γκόμενες ή κοινωνικούς κύκλους γιατί η εργασία τους είναι σαν τη δική μου με χαμηλό κοινωνικό στατους ή άλλοι είναι με 800 και 700 ευρώ. Η τύπισσα είχε όλες τις περγαμηνές: ΝΕΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ είσαι ανάρπαστος για καριέρα ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΑ με αυτό το τρόπο. Δεν ξέρω τι είδους αυτοκτονικές τάσεις έχουν κάποιοι.Τι να κανει κι αυτη κάπως επρεπε να επιβιωσει
Μαρθα τη λένεΑφήστε τις μαλακίες. Το ινστα της το έχουμε? Φαίνεται δυνατό νιμου.....
Tωρα ειναι κρατουμενη. Δεν κανει συναντησεις.Αφήστε τις μαλακίες. Το ινστα της το έχουμε? Φαίνεται δυνατό νιμου.....
Ειμαι σίγουρος οτι η οικογένεια της θα έπεσε από τα σύννεφα, οπως και οι γείτονες θα εχουν τα καλύτερα να πουν. Ηταν ενας ησυχος άνθρωπος που δεν είχε δώσει σε κανενα δικαιώματα. Σίγουρα κάποιος θα την έμπλεξε, ο Αλβανός σύντροφος της ειναι εξαφανισμένος.
Απο Αλβανια ηταν ο συντροφος?Ειμαι σίγουρος οτι η οικογένεια της θα έπεσε από τα σύννεφα, οπως και οι γείτονες θα εχουν τα καλύτερα να πουν. Ηταν ενας ησυχος άνθρωπος που δεν είχε δώσει σε κανενα δικαιώματα. Σίγουρα κάποιος θα την έμπλεξε, ο Αλβανός σύντροφος της ειναι εξαφανισμένος.
Εμενα αν με ρωτάτε βρωμόμουνο την θεωρώ... ουτε για βίζιτα δεν θα την έπαιρνα. Να κάτσει χρόνια στη φυλακή
και να φάνε και το μπούλο οι συνηγοροι της στο δικαστηριο και να χάσουν την υπόθεση. Που πανε οι δικηγοροι να πιαστούν απο όπου μπορούν δεν ντρέπονται και αυτοί. Θέλουν να έχουν επίορκους ένστολους με θράσος μονο και μονο για να πα΄ρουν αυτοι τα λεφτά τους απο την υποθεση.
Σε τέτοια κοινωνια ζούμε.
Η υποθεση εχει βαθος
«Αποκεφαλίζονται» οι επίορκοι της ΕΛΑΣ με την σφραγίδα του Φώτη Ντουίτση: Το ξήλωμα των διαδόχων του Μάλαμα και οι κασέτες που «καίνε» 11 αξιωματικούς που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα! Ο «εγκέφαλος» που «χρέωνε» στρατηγούς της ΓΑΔΑ ότι έπαιρναν 500.000
Η υπόθεση που ξεδιπλώνεται πλέον με την άσκηση ποινικής δίωξης για σωρεία κακουργηματικων και πλημμεληματικών κατηγοριών σε βάρος των 19 συλληφθέντων για τις δύο οργανώσεις με εικονικές εταιρείες και προστασία σε οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες που προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της...toedolio5.gr