Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
ξεκίνα αύριο να μετακινήσε με πατίνι να δείς πόσο ωραίο είναι
κάνε από αύριο όλες τις μετακινήσεις σου με πατίνι για 1 μήνα η με τα πόδια

Όποιος δε μπορεί το πατίνι, παει δουλεύει (εστω και σερβιτόρος) και πληρώνει εισιτήριο. Όποιος ειναι τεμπελόσκυλο και όλο δικαιολογίες βρίσκει για να μη δουλεψει αλλά θέλει να χρησιμοποιεί υποδομές που εγώ πληρώνω θα πάρει τ'αρχίδια μου. Γκέγκε καραγκίοζη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
δηλαδή ένας που ψάχνει σερβιτόρο στην ακρόπολη θα πάρει συνέντευξη μέσω σκαιπ? η θα του πει έλα να α συζητήσουμε?

όταν θα ψάχνω για δουλειά να έρχομαι να μου δίνεις τα 3€ για τις μετακινήσεις μου στις συνεντεύξεις? μιας και είσαι λάρτζ?

Φυσικά και θα σου δίνω, εδώ γενναιόδωρα σου διαθέσαμε ικανό ποσό να σου βγάλουμε αεροπορικό ONE WAY για Βενεζουέλα να πας να βρεις τον "παράδεισο" και συ αρνήθηκες.

Άλλωστε, δεν έχω να χάσω τίποτα, εσύ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΤΕ δουλειά, μονίμως τις προκυρήξεις για το δημόσιο στο ιντερνετ ψάχνεις άρα δε θα χρειαστείς δεκάρα τσακιστή.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Είναι εμφανές ότι δεν έχεις εργαστεί ποτέ σου. Είσαι η κατσαρίδα που ζει απο τα σκουπίδια των άλλων. Ουτε τον εμετό μου δεν αξίζεις, αριστερόγυφτα της πουτσας. Έρχεται πόνος για σένα κατσαρίδα. Ετοιμάσου

έχω ένσημα και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο δημόσιο περισσότερα στον ιδιωτικό μάλιστα
πέρα από το βρίσιμο δεν μου απαντάς επί της ουσίας ο άνεργος ο χαμηλόμισθος ο χαμηλοσυνταξιούχος ο φοιτητής που θα βρέι τα χρήματα?

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
πέρα από το βρίσιμο δεν μου απαντάς επί της ουσίας ο άνεργος ο χαμηλόμισθος ο χαμηλοσυνταξιούχος ο φοιτητής που θα βρέι τα χρήματα?

Θα σου απαντήσω ξεκάθαρα στην ερώτηση, διάβασε προσεκτικά

ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Είναι ξεκάθαρο τωρα;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απο το γεγονος οτι το συστημα δεν παει αλλο τα εφτυσε σε εγχωριο και διεθνες επιπεδο

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Όποιος δε μπορεί το πατίνι, παει δουλεύει (εστω και σερβιτόρος) και πληρώνει εισιτήριο. Όποιος ειναι τεμπελόσκυλο και όλο δικαιολογίες βρίσκει για να μη δουλεψει αλλά θέλει να χρησιμοποιεί υποδομές που εγώ πληρώνω θα πάρει τ'αρχίδια μου. Γκέγκε καραγκίοζη;

ναι γιατί είναι εύκολο κάποιος να βρει δουλειά για αυτό η ανεργία έχει φτάσει στο 25%

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή ένας που ψάχνει σερβιτόρο στην ακρόπολη θα πάρει συνέντευξη μέσω σκαιπ? η θα του πει έλα να α συζητήσουμε?

όταν θα ψάχνω για δουλειά να έρχομαι να μου δίνεις τα 3€ για τις μετακινήσεις μου στις συνεντεύξεις? μιας και είσαι λάρτζ?

απο ποτε ψαχνεις για δουλεια στον ιδιωτικο τομεα νικολιο ? και μαλιστα για σερβιτορος ?

μονο φακελους με αιτησεις για σφραγιδοφυλακες στο δημοσιο στελνεις με το ταχυδρομειο

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Θα σου απαντήσω ξεκάθαρα στην ερώτηση, διάβασε προσεκτικά

ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Είναι ξεκάθαρο τωρα;

είσαι από αυτούς που σκούζουν για τους φόρους που πληρώνουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αμα πας βρε ηλίθιε σε 10 συνεντεύξεις, 1 δουλειά θα σου κάτσει, εκτός αν είσαι nikos_plat ή pussy_wagon (= ηλίθιος). Χαλάλι τότε το 30αρι.
Τύπε μην μπερδευεσαι. Αλλο ο Νικολιός, που απλως το παιδι ειναι θυμα του πνευματικου καρκινου της αριστερας και παραπλανημενος. Φτωχαδακι ειναι, εστω και λογω της συμπεριφορας του.
Ο αλλος ομως, το παιζει και μας δουλευει.
Να μας πει πώς πληρωνει το διλιτρο τζιπ με τελη και ασφαλειες και μετα να το παιξει αλληλεγγυος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
έχω ένσημα και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο δημόσιο περισσότερα στον ιδιωτικό μάλιστα

Πες ΟΛΗ την αλήθεια βρε μπινέ, έχεις ένσημα στον ιδιωτικό τομέα, 5 ετών, από 3 διαφορετικούς εργοδότες οι οποίοι στο μήνα πάνω ήθελαν να σε διώξουν αλλά δεν ήθελαν να σε αποζημιώσουν οι μεν ενώ ο άλλος ο καψερός σε λουζόταν επειδή είχες εκλεγεί στο συνδικαλιστικό όργανο και δε μπορούσε να σε διώξει. Μόλις σε πούλεψαν και τα συντρόφια σου πήρες πόδι. ΟΛΑ θα τα λες.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
ναι γιατί είναι εύκολο κάποιος να βρει δουλειά για αυτό η ανεργία έχει φτάσει στο 25%

Ρε βλακόμουτρο, η ανάγκη πληρωμής εισιτηρίου φταίει για την ανεργία;

Εσυ ας πουμε, θεωρείς οτι μπορείς να βρεις δουλειά; Εγω νομίζω πως όχι, εκτος αν πλένεις σκάλες. Όσο και αν μετακινίσαι δωρεάν, ουτε πιο έξυπνος θα γίνεις, ούτε πιο μορφωμένος, ούτε και θα εργάζεσαι κανονικά όντας τεμπέλης.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
απο ποτε ψαχνεις για δουλεια στον ιδιωτικο τομεα νικολιο ? και μαλιστα για σερβιτορος ?

μονο φακελους με αιτησεις για σφραγιδοφυλακες στο δημοσιο στελνεις με το ταχυδρομειο

το ξέρεις ότι για να κάνεις παλιά αίτηση στον ασεπ ήθελες 20€ και ο τσίπρας άλλαξε το παράβολο σε 3€? (για θέσες μόνιμες)
το ξέρεις ότι το ταχυδρομείο για τη συστημένη αίτηση του ασεπ έχει 5€ και δεν μπορείς να την καταθέσεις αυτοπροσώπως?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Τύπε μην μπερδευεσαι. Αλλο ο Νικολιός, που απλως το παιδι ειναι θυμα του πνευματικου καρκινου της αριστερας και παραπλανημενος. Φτωχαδακι ειναι, εστω και λογω της συμπεριφορας του.
Ο αλλος ομως, το παιζει και μας δουλευει.
Να μας πει πώς πληρωνει το διλιτρο τζιπ με τελη και ασφαλειες και μετα να το παιξει αλληλεγγυος.

Αυτός μάλλον είναι από τους "αγανακτισμένους" που "έγινε" κομμουνιστής και ψηφίζει τσίπρα λόγω ΕΝΦΙΑ. Γνωστό τοις πάσι τι μέρος του λόγου είναι αυτοί.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
το ξέρεις ότι για να κάνεις παλιά αίτηση στον ασεπ ήθελες 20€ και ο τσίπρας άλλαξε το παράβολο σε 3€? (για θέσες μόνιμες)
το ξέρεις ότι το ταχυδρομείο για τη συστημένη αίτηση του ασεπ έχει 5€ και δεν μπορείς να την καταθέσεις αυτοπροσώπως?

Ρε συ, κατα βάθος δε φταις για αυτά που λες. Σου έχει γίνει πλύση εγκεφάλου. Τώρα βέβαια είναι αργά για να γίνεις κανονικός άνθρωπος. Αλλα κατα βάθος έίσαι ειλικρινής και αυτό το σέβομαι. 

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
δεν το λέω μόνο εγώ και δεν το λέω τώρα τόσο χρόνια είναι γνωστά τα οικονομικά σκάνδαλα τη χούντας

Βλέπεις οτι δε απαντάω καν. Το καλο ειναι οτι οι πολιτικές της τουλάχιστον στα οικονομικά απέδωσαν.

Α και σήμερα εμαθα οτι ο isis εφτασε Φιλιππίνες. ΦΙΛΙΠΠΊΝΕΣ!!! Πόσο θα κάνει να φτάσει και στα μερη μας? 2χρονια?? 3?? Πολλα λεω.. Θα κλαίτε με φωτογραφίες του Παπαδοπουλου αγκαλιά... Αυτα και τέλος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom