Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τωρα μαλιστα, ηρθε το πυροβολικο. Στο μυαλο σου εσενα η δουλεια βρισκεται μετακινουμενος με το λεωφορειο. Μαλιστα. Οχι μεσω ιντερνετ και βιογραφικων. Ωραια.

γιατί από προσωπική συνέντευξη δεν θα περάσει? από το ιντερνετ θα τον προσλάβει?

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
πως θα ψάξει για δουλειά?η θα του έρθει η δουλειά στο σπίτι?
επίσης ο άνεργος πρέπει να είναι εσώκλειστος?

Όταν μπορεί να πληρώση τη χρήση των υποδομών στις οποίες ΘΕΛΕΙ να έχει πρόσβαση, ας πληρώσει. Αν δε μπορεί να πληρώσει, ας πάρει πατίνι. Στ'άρχίδια μου.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ τους πληρώνω. Και δεν πληρώνω τσαμπατζήδες. Γκεγκε;

Και πρόσεξε λίγο τον ορισμό σου περι "ευπαθών ομάδων", γιατί δεν ξέρεις τι λες.

Εδω δεν ειναι συνέλευση συριζόγυφτων σαν εσένα

1ον να πληρώνεις τους φόρους σου και αν έχεις υψηλά εισοδήματα να πληρώνεις περισσότερους φόρους
2ον πως ακριβώς ορίζεις τις ευπαθείς ομάδες? μάλλον εν έχεις ιδέα γιατί δεν έχεις υπάρξει ποτέ έχεις αναρωτηθεί κάποιος άνεργος η φοιτητής που θα βρει τα χρήματα για την μετακίνηση του?
3ον ποιος σου είπε ότι συμφωνώ με το συριζα τον προδότη?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μερικοι εδω ειναι ηλιθιοι η τους παριστανουν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
οι συνεντευξεις δινοται με μαιλ βλαμμενε??

ζωα γερμανοτσολιαδες

Όχι ηλίθιε, οι συνεντεύξεις δίδονται αυτοπροσώπως. 3 Ευρώ πήγαινε/ έλα η συνέντευξη, σιγά το κόστος.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Όταν μπορεί να πληρώση τη χρήση των υποδομών στις οποίες ΘΕΛΕΙ να έχει πρόσβαση, ας πληρώσει. Αν δε μπορεί να πληρώσει, ας πάρει πατίνι. Στ'άρχίδια μου.

ξεκίνα αύριο να μετακινήσε με πατίνι να δείς πόσο ωραίο είναι
κάνε από αύριο όλες τις μετακινήσεις σου με πατίνι για 1 μήνα η με τα πόδια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αμα πρεπει να πας σε 10 συνεντευξεις σε ολο το λεκανοπεδιο θα σου πω εγω το κοστος

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
επί χούντας να δείς τι  πάρτυ και τι μίζες παιζόντουσαν.Εκεί να δεις τι χρήμα έφαγαν οι συγγενείς των συνταγματαρχών

Αμα το λες εσυ και τα φερέφωνα της νεας ταξης, έτσι θα ειναι._

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
ξεκίνα αύριο να μετακινήσε με πατίνι να δείς πόσο ωραίο είναι
κάνε από αύριο όλες τις μετακινήσεις σου με πατίνι για 1 μήνα η με τα πόδια

Γιατί ρε μαλάκα, εμείς είμαστε οι φτωχοί;; Στον πούτσο μας εμάς. Αλλα πληρωμές ΤΕΛΟΣ. Ότι μας φάγατε, μας φάγατε.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
1ον να πληρώνεις τους φόρους σου και αν έχεις υψηλά εισοδήματα να πληρώνεις περισσότερους φόρους
2ον πως ακριβώς ορίζεις τις ευπαθείς ομάδες? μάλλον εν έχεις ιδέα γιατί δεν έχεις υπάρξει ποτέ έχεις αναρωτηθεί κάποιος άνεργος η φοιτητής που θα βρει τα χρήματα για την μετακίνηση του?
3ον ποιος σου είπε ότι συμφωνώ με το συριζα τον προδότη?

Είναι εμφανές ότι δεν έχεις εργαστεί ποτέ σου. Είσαι η κατσαρίδα που ζει απο τα σκουπίδια των άλλων. Ουτε τον εμετό μου δεν αξίζεις, αριστερόγυφτα της πουτσας. Έρχεται πόνος για σένα κατσαρίδα. Ετοιμάσου

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Όχι ηλίθιε, οι συνεντεύξεις δίδονται αυτοπροσώπως. 3 Ευρώ πήγαινε/ έλα η συνέντευξη, σιγά το κόστος.

δηλαδή ένας που ψάχνει σερβιτόρο στην ακρόπολη θα πάρει συνέντευξη μέσω σκαιπ? η θα του πει έλα να α συζητήσουμε?

όταν θα ψάχνω για δουλειά να έρχομαι να μου δίνεις τα 3€ για τις μετακινήσεις μου στις συνεντεύξεις? μιας και είσαι λάρτζ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
αμα πρεπει να πας σε 10 συνεντευξεις σε ολο το λεκανοπεδιο θα σου πω εγω το κοστος

Αμα πας βρε ηλίθιε σε 10 συνεντεύξεις, 1 δουλειά θα σου κάτσει, εκτός αν είσαι nikos_plat ή pussy_wagon (= ηλίθιος). Χαλάλι τότε το 30αρι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αμα πας βρε ηλίθιε σε 10 συνεντεύξεις, 1 δουλειά θα σου κάτσει, εκτός αν είσαι nikos_plat ή pussy_wagon (= ηλίθιος). Χαλάλι τότε το 30αρι.

εκτος αν ζεις στην φτωχοποιημενη ελλαδα που εχει καταστραφει απο τις πολιτικες λιτοτητας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom