Νέα

Απατη με φωτοβολταικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
περισσότερο με ενδιαφέρει να φέρω τον ήλιο στο υπόγειο πάντως.

Παίζει πατέντα με οπτική ίνα και LEDs για να γίνει σωστά το πράγμα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eγω πιστεύω θέλει ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ. Στο χρημματιστηριο καπιοι εχασαν καπιοι κέρδισαν. Είναι ακόμα μια ευκαιρία να γίνει το ίδιο.Οι μεγάλοι οικονομολόγοι κέρδισαν.Ο παππούς ο βλάχος με τα γίδια έχασε. Ετσι θα γίνει και εδώ. Τα Φ/Β είναι επένδυση όχι να βάλει η κυρα κατίνα στην ταράτσα της λογο κάποιας διαφήμησεις.Αν και σήμερα εδώ δεν δίνουν κάρτες στεγαστικά καταναλωτικά κτλπ λένε στερέψαμε αλλά  δίνουν δάνεια για Φ/Β?????????? Βρωμάει η δουλείαααααααααα

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
φιλε γενικα δεν το εχω ψαξει απλα πιστευω οτι ειναι καλυτερη φαση απο τα αλλα και επειδη η τεχνολογια δεν σταματαει λογικα θα ειναι καλυτερα.Το μονο που ξερω να σου πω σιγουρα ειναι οτι για τα 10 κιλοβατ που διαφημιζουνε για στεγες η δουλεια ειναι μουφα και δεν αξιζει.εκτος αν εσυ θελεις να παιρνεις απο τα 7500 που  σου ταζουνε τα 2 χιλιαρικα μονο.το μονο που αξιζει να το κανεις ειναι σε εξωχικο που δεν καταναλωνεις ρευμα πολυ.γνωμη μου παντα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
προσωπικά το μεγαλύτερο ρίσκο μου είναι να κάνω ένα συμβόλαιο με τη ΔΕΗ, μια εταιρία στην Ελλάδα που αμφιβάλλω ότι θα είναι ίδια μετα από -όχι 25 που λένε τα κωλόχαρτα- αλλά 10 χρόνια βάζω/ λέω.
Συμβολαιο με τον ΔΕΣΜΗΕ  γινεται και οχι με την ΔΕΗ

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
απ όσο έχω ψάξει εγώ , η έπένδυση αυτή είναι για αυτούς που τα έχουν ζεστά, με την προυπόθεση ότι εμπιστεύονται τη ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ,

όσοι θα πάρουν δάνειο για να κάνουν μονάδα,τελικά θα πάρουν τα γνωστά3 για να είμαστε και κόσμιοι.
και άν πουληθεί η δεη ποιός ξέρει τί θα γίνουν τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με 0.45- 0.50 την ΚW ώρα. Ισως οτι έγινε καιστην πορτογαλία ή στην ισπανία που έπεσε στις 0.17    :S :jerking:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες γνωριζετε οτι στα φωτοβολταικα στις στεγες ο συμψηφισμος με την ΔΕΗ γινεται με τα κιλοβατ που εχεις καψει και οχι με ευρω??Δηλαδη μου ταζουνε 7500 χηνες το χρονο μου αγοραζουνε 0.55 και καταναλωνω με 0.15 αρα μενουνε 0.4 επι ολα τα κιλοβατ βγαινει ενα ποσο 2500 με 3 χιλιαρικα.αυτο μαγκες το γραφει η δεη στα ψιλα γραμματακια αξιζει?????

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
loytse ποσταρε κανα λινκ με αυτα που λες για 17 λεπτα τισ πορτογγαλιας και ισπανιας,αν τα εχεις ευκαιρα

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες γνωριζετε οτι στα φωτοβολταικα στις στεγες ο συμψηφισμος με την ΔΕΗ γινεται με τα κιλοβατ που εχεις καψει και οχι με ευρω??Δηλαδη μου ταζουνε 7500 χηνες το χρονο μου αγοραζουνε 0.55 και καταναλωνω με 0.15 αρα μενουνε 0.4 επι ολα τα κιλοβατ βγαινει ενα ποσο 2500 με 3 χιλιαρικα.αυτο μαγκες το γραφει η δεη στα ψιλα γραμματακια αξιζει?????

ισχυει και αυτο με τα 17 λεπτα που λεει το παλικαρι αλλα ισχυει και αυτο που λεω και εγω οποτε ενδιαφερθειτε περισσοτερο για να μην σας φανε τα φραγκα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
loytse ποσταρε κανα λινκ με αυτα που λες για 17 λεπτα τισ πορτογγαλιας και ισπανιας,αν τα εχεις ευκαιρα

τόχε ποσταρει συμπαίχτης πριν το καλοκαίρι σε αυτο το θρέντ, ψάξε και θα το βρείς.

επίσης να έχετε υπ 'όψιν σας ότι τα πάνελς εχουν με τα χρόνια μειούμενες αποδόσεις ανάλογα με την ποιότητα τους. επίσης
κινδυνεύουν απο την χαλαζόπτωση. .ασφαλίζονται βέβαια αλλά αλλά έχει κόστος που πρέπει να συμπεριληφθεί στους υπολογισμούς  σας και άν σε κάποια θεομηνία επέλθει καταστροφή των πάνελς, η παραγωγή πάει περίπατο ενώ τα δάνεια τρέχουν κάθε μήνα. (και σε πόσο διάστημα η όποια ασφαλιστική θα αποκαθηστούσε την ζημία ??)
γιατό βάλτε το (+ θεό )στούς υπολογισμούς σας. ;)

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
τόχε ποσταρει συμπαίχτης πριν το καλοκαίρι σε αυτο το θρέντ, ψάξε και θα το βρείς.

επίσης να έχετε υπ 'όψιν σας ότι τα πάνελς εχουν με τα χρόνια μειούμενες αποδόσεις ανάλογα με την ποιότητα τους. επίσης
κινδυνεύουν απο την χαλαζόπτωση. .ασφαλίζονται βέβαια αλλά αλλά έχει κόστος που πρέπει να συμπεριληφθεί στους υπολογισμούς  σας και άν σε κάποια θεομηνία επέλθει καταστροφή των πάνελς, η παραγωγή πάει περίπατο ενώ τα δάνεια τρέχουν κάθε μήνα. (και σε πόσο διάστημα η όποια ασφαλιστική θα αποκαθηστούσε την ζημία ??)
:coffee:oh no

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11

ρε λουτσε εδω λεει οτι μονο σε παρκα κοβουν.Και τι κοβουν?μονο την επιδοτιση της πρωτης εγκαταστασης και οχι την τιμη πωλησης της κιλοβατορας.δηλαδη αν ενας ισπανος θελει 400000 για να στισει το παρκο το κρατο τον επιδοτουσε με πχ 40% και μετα το εκανε πχ 5%.
τη κιλοβατωρα αν την πουλουσε 55σεντς ,παραμενει 55σεντς
αν κανω λαθως ή αν ξερεις κατι παραπανω πες το πλιζζζζ

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11

γιατι χαθηκες???ποσταρε καμια απαντηση!

γυρο στα 150ευρω το χρονο και τα ασφαλισες τα 10αρια απο καθετι!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
ποιος πληρώνει Yorgo ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι και πιο σχετικός), ο ΔΕΣΜΗΕ.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η φάση με τα φωτοβολταικά θα διαρκέσει όσο διαρκεί η μόδα και λόγω υπερπροσφοράς (μέχρι και ο περιπτεράς έχει όνειρο να κάνει φωτοβολταικά στο χωριό) γιατί ως γνωστόν ο έλληνας θέλει να πιάσει την καλή και μετά να κάαααααααααααθεται το θέμα θα τελειώσει μόλις τελειώσουν και οι επιδοτήσεις λόγω μπουκώματος του συστήματος.
το όλο πάρτυ στην ελλάδα θα τελειώσει όπως και με τα βιντεοκλαμπατζίδικα τη δεκαετία του 80.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom