Νέα

Αν κερδίζατε 3.000.000 στο Τζόκερ πόσα θα δίνατε σε γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αναμένω πμ...
πάντως βιτάμας οριτζινάλε μόνο ζαν κλω. λείπει :(
Mα και τώρα τις ίδιες πίπες γράφει. Απλά βάζει και κανένα τόνο!
Από συντακτικό και γραμματική, ως είχε! :tooth:

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Φαινεται ότι πολλα από τα μελη του μπου είναι αρχαριοι. Αν κερδιζα 3 μύρια θα αγοραζα ένα καλο σπιτι , ένα καλο αμαξι και τα μουνια θα ερχονταν μονα τους ιδικά αν εβλεπαν ότι υπαρχει ανταγωνισμός από άλλες γυναικες.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Αν θεωρήσουμε ότι τα 3.000.000,00 είναι μετά φόρων και επενδυθούν σωστά, ώστε να έχουμε ένα ετήσιο επιτόκιο της τάξεως του 10-11%, τότε ισχύουν τα παρακάτω:
  • Ετήσιο επιτόκιο: 300.000,00, αφαιρούμε από εδώ το 15% (φορολογία), άρα έχουμε: 260.869
  • Μηνιαίο: 21.739
  • Ημερήσιο (30 ημέρες): 724
Από το παραπάνω, αφαιρούμε ότι θέλουμε για λοιπές ανάγκες (ενοίκιο, τροφή, έξοδα σπιτιού, επικοινωνία, διασκέδαση), καθώς και ένα ποσό για ιατροφαρμακευτική ασφάλιση και κάλυψη (εκτός κρατικών ταμείων/φορέων), και ότι υπόλοιπο μείνει μπορούμε είτε να το επανεπενδύσουμε, είτε να το φάμε σε γυναίκες, ποτά, ξενύχτια, κλπ.
Που επενδυδεις με 10-11% φιλε να επενδυσω κι εγω;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.646
Πόντοι
2.306
Τα επιτοκια εχουν μηδενιστει εδω και χρονια και επενδυση με 10% σταθερα εφ ορου ζωης επισης δεν υπαρχει. Πιο πιθανο να τα χασεις ολα αν αρχισεις να τζογαρεις με επενδυσεις υψηλου ρισκου. Το σεναριο αυτο δεν παιζει.

Τωρα επι του θεματος , εγω εχω υπολογισει οτι χρειαζομαι μαξ γυρω στα 300 χιλιαρικα για να κανω τα ταξιδια που θελω μεχρι να πεθανω. Αλλα 600 περιπου θα εδινα για να αγορασω ενα αξιοπρεπες διαμερισμα Αθηνα και να χτισω μια μεζονετα στο οικοπεδο που ηδη εχω στο νησι. 100 για ενα ιστιοφορο (μεταχειρισμενο) κι αλλα 100 για ενα τεσλα. Ακριβα γκατζετ , ρουχα κλπ δε με ενδιαφερουν , δεν ειμαστε γκομενες. 400 στην ακρη για να πληρωνω φορους , ενφια , εκτακτα εξοδα , επισκευες , κορονοπροστιμα Χαρδαλια κλπ 150 για vip διαρκειας του Θρύλου.

Περισσευει λιγο πανω απο 1 μυριο. Ήτοι 35 χιλιαδες εξτρα ετησιο εισοδημα για τα επομενα 30 χρονια (μετα στα παπαρια μου αν ζω ). Νομιζω ειναι αρκετα για μια ανετη διαβιωση , συμπεριλαβανομενων 1-2 εσκορτ τη βδομαδα για τα επομενα 10-15 χρονια που θα μπορω να γαμαω. Gold diggers , σπονσορετες και λοιπα αρπακτικα θα παρουν τ'αρχιδια μου.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
επειδη το θεμα απο το ''ποσο θα ξοδευαμε σε γυναικες αν κερδιζαμε το τζοκερ'', μετατραπηκε στο ''τι θα καναμε γενικα αν το κερδιζαμε''-----> χτισιμο πετρινου παραδοσιακου σπιτιου οπως το θελω, στο πιο ψηλο σημειο του χωριου για απομονωση, ησυχια, θεα, κτλ......... αγορα dacia duster 4x4 dci για να πηγαινω παντου, αγορα μικρου βενζινοκινητου για αμαξι ρεζερβα (γιατι στο χωριο αν μεινεις απο αμαξι, φυλακιστηκες), ενα παπακι yamaha crypton για τα καλοκαιρια, απο ταξιδια, ενα γυρο του πλανητη, και διαφορα ταξιδακια εντος ελλαδος, απο γυναικες, βιζιτες εννοειται, και γενικα οποια γαμευσιμη κατσει οσο ζω. απαλλαγη της γυναικας απο τις δυο δουλειες που κανει, και εγκατασταση στο σπιτι ως μονιμη νοικοκυρα..... και γενικα ζωη χωρις τα βασανα που εχεις οταν εισαι φτωχος......... και εννοειται οχι σπαταλες...... ποτε δε ξοδευω χρημα σε πραγματα που δε χρησιμοποιω...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Την εφαρμόζεις την πουτανοποίηση όπως λες ρε πολίτη?η σε εχει βάλει στο βρακί της η γυναίκα??
Κάτι τέτοιο ακούγεται
Πουτανοποίηση σε όποια άσχετη περπατά στον δρόμο;
Όχι ρε, αφού ξέρεις οτι δεν τα θεωρώ αντρίκια πράγματα αυτά.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Έτσι που το πας θα μας πεις οτι δεν είναι σωστή κίνηση να μαυρίσεις τα κάτασπρα λεφτά, να μην τα μεταφέρεις με ελικόπτερα, να μην κάνεις εικονική εταιρεία και να μην δικαιολογείς τα έξοδα σε οφσορ στο εξωτερικό (σε αντίθεση με τις οφσορ εσωτερικού).
Εμένα πάντως με έπεισε η Νίτσα/Ζανκλώ. :confused:

"Λυση είναι να τα περασεις εξωτερικό σε κάποιο φορολογικό παράδεισο, αν το πας νόμιμα θα ξαναπληρωσεις φόρο αν το πας μαύρα δεν πληρώνεις αλλα θα πληρωσεις αλλά,ιδιωτικά ελικόπτερα μετακινηση κλπ
Λύση εικονικη εταιρεία να δικαιολογεί ολα τα εξοδα σου η μια οφσορ εταιρεια στο εξωτερικό.
"
Εγώ απάντησα σε αυτό που είπε ο συνάδελφος ότι ξαναφορολογουνται .
Το τι θα τα κάνει ο καθένας δικό του θέμα .

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
δε μπορω να καταλαβω γιατι να τα επενδυσω και να ρισκαρω να χαθουν ενω τα εχω τσεπη μου. πραγματικα θα εβαζα απο τα 3 μυρια τα 200.000 καπου στην ακρη τα υπολοιπα 2,5 μυρια σιγουρα το μισο θα τρωγοταν τον πρωτο χρονο στα οποια ανοιγματα (σπιτι αμαξι και διαφορα απωθημενα. και ολα τα αλλα θα τα ετρωγα σε οριζοντα 15-20ετιας... (100.000 το χρονο δηλαδη)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγώ απάντησα σε αυτό που είπε ο συνάδελφος ότι ξαναφορολογουνται .
Το τι θα τα κάνει ο καθένας δικό του θέμα .
Σωστά τα έγραψες. Συμφωνώ.
Απλά παρέθεσα και τα άλλα τέρατα που έγραψε στο ίδιο πόστ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το πρώτο πράγμα που θα έκανα και το έχω απωθημένο, ως φτωχαδάκι που είμαι, είναι να πάω σε ένα ορφανοτροφείο και να αναλάβω τις σπουδές και την προικοδότηση 2-3 ορφανών παιδιών. Θα το έκανα και με 1.000.000
Από κει και πέρα δε με πολυενδιαφέρει γιατί με την εμπειρία που έχω από την οικονομία και τις αγορές, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα έκανα τις καλύτερες δυνατές τοποθετήσεις με την καλύτερη σχέση απόδοσης/ρίσκου και θα είχα πάντα αρκετά λεφτά.
Στις γυναίκες δώρα, εξυπηρετήσεις και έξοδα για διασκέδαση από κοινού, σε μη επαγγελματίες και στεγνό κασέρι μόνο σε επαγγελματίες.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Που επενδυδεις με 10-11% φιλε να επενδυσω κι εγω;
Υπάρχουν διάφορα ETFs, indexes, κλπ. που δίνουν όμορφα ποσοστά, ενώ υπάρχουν και εταιρίες εντός Ε.Ε. που είναι πλήρως regulated και αφορούν το peer to peer lending, και έχουν ποσοστά κοντά στο 10-11%, αναλόγως του ρίσκου που είσαι διατεθειμένος να λάβεις.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.567
Πόντοι
6.186
θα κλεινόμουν σε ενα ξενοδοχείο ,θα επαιρνα ότι κυκλοφορεί εδώ στην πιάτσα κ μετά θα πήγαινα αμερικη κ θα έβαζα 500κ για πορνοσταρς

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.978
Πόντοι
2.846
θα κλεινόμουν σε ενα ξενοδοχείο ,θα επαιρνα ότι κυκλοφορεί εδώ στην πιάτσα κ μετά θα πήγαινα αμερικη κ θα έβαζα 500κ για πορνοσταρς
Νομίζω ότι ταιριάζουμε στη σπατάλη...Μια από τα ίδια στις κινήσεις...Θα έπαιρνα ότι milf υπάρχει μετά θα έκανα μασάζ με ότι milf υπάρχει και τέλος εξωτερικό... :P :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Υπάρχουν διάφορα ETFs, indexes, κλπ. που δίνουν όμορφα ποσοστά, ενώ υπάρχουν και εταιρίες εντός Ε.Ε. που είναι πλήρως regulated και αφορούν το peer to peer lending, και έχουν ποσοστά κοντά στο 10-11%, αναλόγως του ρίσκου που είσαι διατεθειμένος να λάβεις.
Μακρια και αγαπημενοι. Ειχα βαλει κατι ψιλα (ευτυχως) στη Groupeer, που ηταν απο τις μεγαλυτερες στην Ευρωπη τοτε και με αφορμη τον κορωνοιο εχει παγωσει ολες τις πληρωμες. Πολλες τετοιες εταιριες εχουν σκασει με παταγο. Μακρια και αγαπημενοι.
Γενικα οπου ακουτε αποδοσεις πανω απο 4-5% να ειστε πολυ ψιλιασμενοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom