Νέα

Αν κερδίζατε 3.000.000 στο Τζόκερ πόσα θα δίνατε σε γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εεεεεπ
εδώ το νήμα είναι για άνδρες
να περιμένετε δεσποινίς να ανοίξει νήμα

"Αν κερδίζατε 3.000.000 στο Τζόκερ πόσα σεντς

θα δίνατε σε άντρες;"

Η καψουρα καθε γυναικας ειναι ο γιος ολα τα αλλα ερχονται σε 2 μοιρα.ΟΜΩΣ....
χιλιαδες γυναικες που ενω στα οικονομικα ειναι γατονια εχουν βρεθει να πληρωνουν ενοικια,ρουχα,φραγκα σε τζογαδορους, και χιλια ΔΥΟ και δεν ηταν ολες μπαζα χοντρες.
να βλεπεις την αλλη για 0,25 να αγοραζει νερο απο αλλου κ να κανει δωρο στο γκομενο 900 ευρω τηλεφωνο....LOL.LOLLOL+++++
αποδειξη τα κομπλεξ απεναντι στην μανα απο μια κορη επειδη στο γιο δεν χαλαγε χατηρι η τον εχει πιο καλομαθημενο..----
το ΠΟΣΤ ΞΑΝΑ ΗΤΑΝ....ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΜΑΞΙ ουτε που θα επενδυσουμε,
απλα ποσα θα τρωγαμε σε γυνσικες και με ποιο τροπο

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.048
Πόντοι
2.696
Τύποι τα 3 μύρια δεν είναι και τόσα φράγκα....

αν αγοράσεις ενα καλο σπιτι φευγει το 1 μυριο....ενα δυο τοπ αμαξια φευγουν αλλα 500Κ και αν θες να ζεις και σαν αρχοντας θα φας το αλλο μυριο μεσα σε 10-15 χρονια...

τα τοπ μουνια το ινστα θα σας μαδινσουν και στα 50 θα δουλευετε στον σκλαβενιτη με 3 μυρια :confused:
Σε τι σπίτι μεγάλωσες/ζεις που θέλεις και σπίτι 1εκ ευρώ;Με 200-300.000€ αγοράζεις θαυμάσιο οροφοδιαμέρισμα σε καλή περιοχή Βόρεια ή Ανατολικά και Νότια προάστια.Αν θέλεις μονοκατοικία λίγο πιο έξω στα υπερβόρεια προάστεια και Ανατολικά προς Μαρκόπουλο βρίσκεις μέχρι 500.000€ το πολύ.Τι τοπ αμάξια θα πάρεις;Μία Ferrari και 1 Lamborghini;Ένα από αυτά δε σου αρκεί;Όσο για το 1εκ ευρώ σε 10 χρόνια ακούγεται γελοίο.Εκτός αν γουστάρεις καζίνο και μπουζούκια κάθε βράδυ οπότε είσαι κορόιδο.3εκ ευρώ είναι σημαντικό ποσό και μπορείς να ζήσεις άνετα για τα επόμενα 30 χρόνια και να μείνουν και για τους κληρονόμους σου,αρκεί να μη σκορπάς λεφτά έτσι.Και σπατάλη είναι το Καζίνο,τα μπουζούκια που πάνε μερικοί και αγοράζουν 50 "σαμπάνιες" ξύδι πραγματικό και 200 πανέρια λουλούδια για να κάνουν τους κάποιους...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
Τύποι τα 3 μύρια δεν είναι και τόσα φράγκα....

αν αγοράσεις ενα καλο σπιτι φευγει το 1 μυριο....ενα δυο τοπ αμαξια φευγουν αλλα 500Κ και αν θες να ζεις και σαν αρχοντας θα φας το αλλο μυριο μεσα σε 10-15 χρονια...

τα τοπ μουνια το ινστα θα σας μαδινσουν και στα 50 θα δουλευετε στον σκλαβενιτη με 3 μυρια :confused:
σιγα μην εδινα ενα μυριο για σπιτι. το πολυ 300 χιλ πληρες μεσα εξω χωρις να του λειπει τιποτα. για αμαξι 25 χιλ το πολυ. να παρω αμαξι 100 χιλ και να μου πεσει κανεις πανω, να ριξει κανα χαλαζι, η να μου το γρατσουνισει κανεις και να το κλαιω? οχι ρε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
σιγα μην εδινα ενα μυριο για σπιτι. το πολυ 300 χιλ πληρες μεσα εξω χωρις να του λειπει τιποτα. για αμαξι 25 χιλ το πολυ. να παρω αμαξι 100 χιλ και να μου πεσει κανεις πανω, να ριξει κανα χαλαζι, η να μου το γρατσουνισει κανεις και να το κλαιω? οχι ρε
25.000; ακομα και στα ονειρα τσιγκουνηδες ειστε μερικοι :2funny:
Βαλε φουλ μεικτη ασφαλεια, θα εχεις και 5 χρονια εγγυηση. 100.000 μπορει να μην εδινα αλλα κατω απο 50.000 θα ντρεπομουν να παρω αν ειχα 3.000.000

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ θα τα ξόδευα όλα στις γκόμενες.Τρία μύρια,θα πεθάνεις γαμώντας.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
οσο για τα μουνια στο ινσταγκραμ, τυποι απλα πληρωνεις την φημη τον ΑΕΡΑ...ασε που το 80% απο κοντα με το photo shop δεν εχει καμια σχεση.
οκ να τα σκασεις για μουνια του 9.5+ αλλα με μετρο.
στους 40+ αν δεν ειναι ροκ σταρ,διασημοι η οτι αλλο πολυ δυσκολα να φας ανω του 9 μουνι..
ανεξαρτηρτα τα λεφτα πριν τα 20 μου στα 30 μου εχω φαει οχι αμετρητα αλλα αρκετα μετα τα 38+ πολυ δυσκολο

τυπε ο christos savvidis γαμαει μουνετα,οχι 9.5+,αλλα 12,5+ και δεν πληρωνει φραγκο :confused: :confused: :confused:
τον πληρωνουν αυτες για την διeθνη φημη του :confused::confused::confused:

what-if-dan-bilzerian-is-gay-and-he-is-trolling-with-all-those-girls.jpg

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
οσο αφορα τις γυναικες. βιζιτες εννοειται
25.000; ακομα και στα ονειρα τσιγκουνηδες ειστε μερικοι :2funny:
Βαλε φουλ μεικτη ασφαλεια, θα εχεις και 5 χρονια εγγυηση. 100.000 μπορει να μην εδινα αλλα κατω απο 50.000 θα ντρεπομουν να παρω αν ειχα 3.000.000
δεν ειμαι τσιγκουνης απλα δε ξοδευω σε πραγματα που δε χρειαζομαι. 25χιλ εχει το duster το καινουργιο. μια χαρα ειναι. εκει που θα πηγαινα μαυτο, με τα ακριβα δε θα πηγαινα με τιποτα. και θα ετρωγε πολλα χιλιομετρα σε βολτες και εκδρομες. θα ντρεποσουν? κλασσικος ελληναρας. παιρνω δανειο για m3 και δεν εχω να του βαλω βενζινα μετα......... η παιρνω iphone 1700 ευρω και δεν εχω για καρτα....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
οσο αφορα τις γυναικες. βιζιτες εννοειται

δεν ειμαι τσιγκουνης απλα δε ξοδευω σε πραγματα που δε χρειαζομαι. 25χιλ εχει το duster το καινουργιο. μια χαρα ειναι. εκει που θα πηγαινα μαυτο, με τα ακριβα δε θα πηγαινα με τιποτα. και θα ετρωγε πολλα χιλιομετρα σε βολτες και εκδρομες. θα ντρεποσουν? κλασσικος ελληναρας. παιρνω δανειο για m3 και δεν εχω να του βαλω βενζινα μετα......... η παιρνω iphone 1700 ευρω και δεν εχω για καρτα....
ρε, τι κλασσικος ελληναρας που δεν εχει λεφτα για βενζινη, 3 εκατομμυρια ευρω κερδισες!!!!!
Τι να σου πω, κερδισε 3εκ εσυ, και οταν πηγαινεις σουπερμαρκετ να αγοραζεις τα προιοντα μαρκας Lidl για να μην σε πουν μαλακα οτι ξοδευεις :2funny: Φαντασου να εισαι εκατομμυριουχος και να οδηγας Dacia κλαιω :2funny::2funny::2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.689
Πόντοι
19.795
Εγώ θα τα έδινα όλα στην γυναίκα μου.
1) Για να με αφήσει επιτέλους ήσυχο.
2) Για να την εκδικηθώ.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
ρε, τι κλασσικος ελληναρας που δεν εχει λεφτα για βενζινη, 3 εκατομμυρια ευρω κερδισες!!!!!
Τι να σου πω, κερδισε 3εκ εσυ, και οταν πηγαινεις σουπερμαρκετ να αγοραζεις τα προιοντα μαρκας Lidl για να μην σε πουν μαλακα οτι ξοδευεις :2funny: Φαντασου να εισαι εκατομμυριουχος και να οδηγας Dacia κλαιω :2funny::2funny::2funny:
κλαψε οσο θες, τα υπολοιπα 25χιλ θα τα φαω στα πετρελαια στα ταξιδακια. ολα την ιδια δουλεια κανουν...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.241
Πόντοι
2.356
Τύποι,

πιο πιθανό είναι να το γυρίσει ο Βαλλιανάτος σε str8, παρά να πιάσετε το joker. :confused:

Just saying.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τυπε ο christos savvidis γαμαει μουνετα,οχι 9.5+,αλλα 12,5+ και δεν πληρωνει φραγκο :confused: :confused: :confused:
τον πληρωνουν αυτες για την διeθνη φημη του :confused::confused::confused:

what-if-dan-bilzerian-is-gay-and-he-is-trolling-with-all-those-girls.jpg
ΔΕΝ ξερω ποσο εισαι, στην ζωη σου δηλαδη δεν εχεις γαμησει 9+ γκομενα δεν λεω δεκαδες εστω 5,6 στα ντουζενια σου 18-28...και κυριως χωρις χορηγια,η με οτι αλλο πλαγιο τροπο?
δηλαδη δεν ειχες ευκαιρια για τοπ γκομενες ποτε? γενικη ερωτηση.
αν δεις τις γκομενες του instagram εκτος το υψος χωρις μακιγιαζ.photoshop ελα να πουμε ασε κ τις πλαστικες.
ακομη και οι τοπ γκομενες στα στριπ αν τις εβλεπες ΠΡΩΙ δεν θα χες ιδια αποψη.
τωρα αν ποτε εξαρταται ηλικια σου δεν σου κατσε ποτε γκομενα του 9+ ελληνιδα,τουριστρια πες το οπως θες μπορει να ανηκεις στην μειοψηφια. πουθενα δεν εγραψα να γαμησει καποιος διασημο μοντελο...
το 9+ υπαρχει εξω ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ 18-25 σε συγκριση με δικια μου γενια υπαρχουν πολυ πιο ομορφες γυναικες εξω .....
τωρα να ξοδευα λεφτα αμετρητα για 9+ δεν θα το εκανα ειμαι πλεον 40+ και μια 23-25 δεν θα ερχονταν για μενα αλλα για τα $$$$..οποτε τα δινω εκει που θελω και ξερω ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΟΔΕΨΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ-

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΕΝΑ αμαξι 50 χιλιαδες ειναι αρκετο....στο σπιτι η αλλη πολυτελεια βαζουμε και την συντηρηση ποσα θελει το χρονο...
αλλο ενφια 1,800 και αλλο ενφια 9,000-
αλλο σερβις 800 και αλλο 12,000(ferari)

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
to POST ηταν τι ποσοστο απο τα 3 εκατ/ θα ξοδευατε σε γυνσικες τελικα ολοι γραψαν που θα ξοδευαν ολο το ποσο γενικα..σπιτι,αμαξι..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.907
Πόντοι
3.656
Τύπε όλοι έτσι λένε αλλά με 300χιλ και 25 χιλ για αμάξι δεν περνάς ούτε απέξω από την ''ποιότητα ζωής'' που περιμένεις έχοντας 3.000.000 στην τράπεζα.

Όσο για τις γκόμενες...αν τα φας με το πληρωμένο σεξ υπάρχει ταβάνι...με τις κανονικές γκόμενες δεν υπάρχει όμως.

eto-vrekis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
290
to POST ηταν τι ποσοστο απο τα 3 εκατ/ θα ξοδευατε σε γυνσικες τελικα ολοι γραψαν που θα ξοδευαν ολο το ποσο γενικα..σπιτι,αμαξι..
Έγραψε κανένας ότι μπορεί να τελειώσουν και να μείνουν με το πουλί στο χέρι

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του. ενα πραγμα ειναι σιγουρο , αν κερδισεις ενα τετοιο ποσο, μη λες τιποτα και μη δινεις λογαριασμο σε κανεναν γιατι θα σου πριξουν τα @@

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τύπε όλοι έτσι λένε αλλά με 300χιλ και 25 χιλ για αμάξι δεν περνάς ούτε απέξω από την ''ποιότητα ζωής'' που περιμένεις έχοντας 3.000.000 στην τράπεζα.

Όσο για τις γκόμενες...αν τα φας με το πληρωμένο σεξ υπάρχει ταβάνι...με τις κανονικές γκόμενες δεν υπάρχει όμως.
αυτο ακριβως.....
π.χ ενα διαζυγιο δεν εχει πατο οικονομικο...
σε αδυναμους πχ να βοηθησει σοι γκομενας δεν εχει τελος...
και πολλα αλλα...
στο πληρωμενο οταν ερθει ο κορεσμος πατας το off....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έγραψε κανένας ότι μπορεί να τελειώσουν και να μείνουν με το πουλί στο χέρι
εκει ειναι ολο το ζουμι οχι πως σου κατσαν τα λεφτα αλλα πως διατηρεις ενα επιπεδο...ΜΕΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom