Νέα

Απαράδεκτοι στο Αντιοχείας 64 !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτανγαμών
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
καλυτερα να εφαρμοσεις την μεθοδο της αποκαλυψης του ποιος εισαι στο σαιτ αλλη φορα....θα σε σερβιρουν και ουισκακι.... ;)
Ή να τους απειλήσω ότι θα έρθει  ο jockerx  :tooth: :tooth:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εσείς φταιτε που πάτε εκει. Αλλου παρακαλάνε να κάτσουμε.

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
εσείς φταιτε που πάτε εκει. Αλλου παρακαλάνε να κάτσουμε.
Δεν θα ξαναπάω εγώ προσωπικά.
Πάντως αυτό το στούντιο είναι το μοναδικό στην περιοχή οπότε ίσως εκμεταλλεύονται και αυτό το γεγονός οι υπεύθυνοι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να σου πω δεν ξέρω... Εδώ δεν με αφήνουν να μπω, την τουαλέτα θα μου έδειχναν ?
Εγω ημουν αρχοντα και ο Pitsirikos1 με τον Biker οι συναγωνιστες που "εδιωξε" η τσαστα.

Για του λογου το αληθες:

Ομως το πιο παραξενο ξερεις ποιο ειναι?

Οτι ελαβα pm που δικιολγουσαν την συμπεριφορα της τσατσας.

Μονοι μας μερικες φορες βγαζουμε τα ματια μας...........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω ημουν αρχοντα και ο Pitsirikos1 με τον Biker οι συναγωνιστες που "εδιωξε" η τσταστα.

Για του λογου το αληθες:

οτι ελαβα pm που δικιολγουσαν την συμπεριφορα της τσατσας.

Εδιωξε?????????????????????????????
Ανοιξανε τοσο πολυ οι δουλειεs, που διωχνουν κιολαs???????
Ειδεs η ΔΕΗ????

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγω ημουν αρχοντα και ο Pitsirikos1 με τον Biker οι συναγωνιστες που "εδιωξε" η τσαστα.

Για του λογου το αληθες:

Οτι ελαβα pm που δικιολγουσαν την συμπεριφορα της τσατσας.

αυτοί που σου τα έστειλαν γιατι δεν απαντάνε ανοιχτά για να μπορούμε να το λύσουμε το θέμα; :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
αυτοί που σου τα έστειλαν γιατι δεν απαντάνε ανοιχτά για να μπορούμε να το λύσουμε το θέμα; :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

εγώ είμαι ένας από αυτούς που έγραψαν στον CH.

Το συγκεκριμένο studio είναι πάρα πολύ μικρό. Κατά την προσωπική μου γνώμη και μόνο θεωρώ πολύ πιο έντιμο να μου πει η τσατσά "αν θες έλα σε λίγο γιατί έχει πάρα πολύ κόσμο και για να μην κάθεσαι στο όρθιο σαν τον μαλάκα" σε ένα χώρο 2*3 με έναν καναπέ όλο και όλο για 2 άτομα. Ούτε θα μου άρεσε να είμαι σε ένα δωμάτιο και απέξω να κάθονται αλλοι δέκα που καλώς ή κακώς στο συγκεκριμένο studio ακούγονται σχεδόν τα πάντα από το σαλόνι.

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πέρασε κανένας από εκεί να δούμε αν άλλαξε κάτι ?

Το συγκεκριμένο studio είναι πάρα πολύ μικρό. Κατά την προσωπική μου γνώμη και μόνο θεωρώ πολύ πιο έντιμο να μου πει η τσατσά "αν θες έλα σε λίγο γιατί έχει πάρα πολύ κόσμο και για να μην κάθεσαι στο όρθιο σαν τον μαλάκα" σε ένα χώρο 2*3 με έναν καναπέ όλο και όλο για 2 άτομα. Ούτε θα μου άρεσε να είμαι σε ένα δωμάτιο και απέξω να κάθονται αλλοι δέκα που καλώς ή κακώς στο συγκεκριμένο studio ακούγονται σχεδόν τα πάντα από το σαλόνι.
Η τσατσά μπορεί να στο προτείνει. Να στο επιβάλλει όμως όχι.
Αν ακούγονται αυτά που γίνονται στο δωμάτιο και έξω , τότε είτε σε ακούν 5 , είτε 10 δεν νομίζω να αλλάζει κάτι
Δεν απαντάς όμως σε αυτό που ρωτάω στο αρχικό ποστ . Αν ξαναέρθω "σε λίγο" και ξαναείναι γεμάτο τί ακριβώς θα γίνει ?

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Πέρασε κανένας από εκεί να δούμε αν άλλαξε κάτι ? Η τσατσά μπορεί να στο προτείνει. Να στο επιβάλλει όμως όχι.
Αν ακούγονται αυτά που γίνονται στο δωμάτιο και έξω , τότε είτε σε ακούν 5 , είτε 10 δεν νομίζω να αλλάζει κάτι
Δεν απαντάς όμως σε αυτό που ρωτάω στο αρχικό ποστ . Αν ξαναέρθω "σε λίγο" και ξαναείναι γεμάτο τί ακριβώς θα γίνει ?

καταρχήν εάν θέλει στο επιβάλλει κιόλας αφού πας σε έναν χώρο ιδιωτικό και όχι δημόσιο. υπάρχει άλλωστε και post ατόμου επικεφαλής studio το οποίο λέει "έχουμε κάμερα στην πόρτα για να κρατάμε ψηλά την ποιότητα", κοινώς βάζουμε μέσα όποιον θέλουμε.

το θέμα δεν είναι αν σε ακούνε 5 ή 10 ή 50. το θέμα είναι αν και κατά πόσο εσύ αισθάνεσαι άνετα να κάνεις αυτό το οποίο πας να κάνεις εκεί και να ακούς απ'έξω τον όχλο.

όσον αφορά το τρίτο που θέτεις, από ότι έχω καταλάβει η πολιτική του μαγαζιού είναι μέσα να υπάρχουν μόνο καθήμενοι και πελάτες. Εάν ξαναπας και είναι τίγκα τότε πολύ φυσιολογικό να σου πουν τα ίδια. Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα. Εάν πας σε ένα club και φας πόρτα θα ξαναπήγαινες μετά?

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
καταρχήν εάν θέλει στο επιβάλλει κιόλας αφού πας σε έναν χώρο ιδιωτικό και όχι δημόσιο. υπάρχει άλλωστε και post ατόμου επικεφαλής studio το οποίο λέει "έχουμε κάμερα στην πόρτα για να κρατάμε ψηλά την ποιότητα", κοινώς βάζουμε μέσα όποιον θέλουμε.

το θέμα δεν είναι αν σε ακούνε 5 ή 10 ή 50. το θέμα είναι αν και κατά πόσο εσύ αισθάνεσαι άνετα να κάνεις αυτό το οποίο πας να κάνεις εκεί και να ακούς απ'έξω τον όχλο.

όσον αφορά το τρίτο που θέτεις, από ότι έχω καταλάβει η πολιτική του μαγαζιού είναι μέσα να υπάρχουν μόνο καθήμενοι και πελάτες. Εάν ξαναπας και είναι τίγκα τότε πολύ φυσιολογικό να σου πουν τα ίδια. Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα. Εάν πας σε ένα club και φας πόρτα θα ξαναπήγαινες μετά?
Όχι βέβαια, γι'αυτό και δεν ξαναπηγαίνω προσωπικά και 2-3 άλλοι που ξέρω. Αν αρέσει αυτό στους ιδιοκτήτες, να διώχνουν κόσμο, με γεια τους με χαρά τους . 3 κοπέλες από εκεί έχουμε πάρει. Επίσης , από όσο έχω προσέξει όταν κατάφερα και μπήκα , ακόμα και να τους βάλεις μέσα , αυτοί λίγο πιο μετά θα φύγουν . Ελάχιστοι θα περιμένουν...(και οι καθισμένοι φεύγουν πολλές φορές, πόσο μάλλον οι όρθιοι...)
Οπότε και από αυτήν την άποψη πάλι λανθασμένη είναι αυτή η πολιτική, όπως πιστεύω εγώ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

συγνώμη κιόλας αλλα αυτό υποτίθεται οτι είναι δικαιολογία. Οκ δέχομαι οτι είναι λίγο άκομψο και άβολο να έχεις δέκα άτομα στο σαλόνι να κάθονται ή να είναι όρθιοι αλλα απο την άλλη γιατι διώχνει κόσμο και μάλιστα παιδιά που είναι παρέα με κάποιον ο οποίος έχει περάσει μέσα; Αν θέλουν να μήν ακούγονται οι ομιλίες στο σαλόνι ας φτιάξουν λίγο την ηχομόνωση των δωματίων γιατι αντίστοιχα είναι μαλακία να κάθεσαι στο σαλόνι και να ακούς "αχ-βαχ και τι σε κάνω μάνα μου" ή "τι καυλάρα είναι αυτή παίδαρε" για να μήν μιλήσουμε για αυτούς που παίρνουν τα αυταρχικά πρόγραμματα, οι οποίοι όταν θα βγούνε έξω θα κρυφογελάει όλο το σαλονι.

Απο την άλλη αν βασιστούν στην λογική οτι δεν υπάρχουν πολλά άλλα μαγαζιά τέτοια στην περιοχή ώστε και να βγεί, δεν εχει αλλα μέρη για τσάρκα οπότε αργά ή γρήγορα θα ξανάρθει πάλι είναι λάθος. Γιατι όποιος φάει πόρτα μία-δύο φορές τότε μετά απο λίγο απλά δεν θα ξαναπάει και το μαγαζί χάνει υποψήφιους πελάτες.

άν όμως είναι αυτή η επιλογή τους, τότε χαλάλι τους. Την σεβόμαστε και απλά προτημάμε άλλους που μας φτιάχνουν και καφεδάκι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom