εγώ είμαι ένας από αυτούς που έγραψαν στον CH.
Το συγκεκριμένο studio είναι πάρα πολύ μικρό. Κατά την προσωπική μου γνώμη και μόνο θεωρώ πολύ πιο έντιμο να μου πει η τσατσά "αν θες έλα σε λίγο γιατί έχει πάρα πολύ κόσμο και για να μην κάθεσαι στο όρθιο σαν τον μαλάκα" σε ένα χώρο 2*3 με έναν καναπέ όλο και όλο για 2 άτομα. Ούτε θα μου άρεσε να είμαι σε ένα δωμάτιο και απέξω να κάθονται αλλοι δέκα που καλώς ή κακώς στο συγκεκριμένο studio ακούγονται σχεδόν τα πάντα από το σαλόνι.
συγνώμη κιόλας αλλα αυτό υποτίθεται οτι είναι δικαιολογία. Οκ δέχομαι οτι είναι λίγο άκομψο και άβολο να έχεις δέκα άτομα στο σαλόνι να κάθονται ή να είναι όρθιοι αλλα απο την άλλη γιατι διώχνει κόσμο και μάλιστα παιδιά που είναι παρέα με κάποιον ο οποίος έχει περάσει μέσα; Αν θέλουν να μήν ακούγονται οι ομιλίες στο σαλόνι ας φτιάξουν λίγο την ηχομόνωση των δωματίων γιατι αντίστοιχα είναι μαλακία να κάθεσαι στο σαλόνι και να ακούς "αχ-βαχ και τι σε κάνω μάνα μου" ή "τι καυλάρα είναι αυτή παίδαρε" για να μήν μιλήσουμε για αυτούς που παίρνουν τα αυταρχικά πρόγραμματα, οι οποίοι όταν θα βγούνε έξω θα κρυφογελάει όλο το σαλονι.
Απο την άλλη αν βασιστούν στην λογική οτι δεν υπάρχουν πολλά άλλα μαγαζιά τέτοια στην περιοχή ώστε και να βγεί, δεν εχει αλλα μέρη για τσάρκα οπότε αργά ή γρήγορα θα ξανάρθει πάλι είναι λάθος. Γιατι όποιος φάει πόρτα μία-δύο φορές τότε μετά απο λίγο απλά δεν θα ξαναπάει και το μαγαζί χάνει υποψήφιους πελάτες.
άν όμως είναι αυτή η επιλογή τους, τότε χαλάλι τους. Την σεβόμαστε και απλά προτημάμε άλλους που μας φτιάχνουν και καφεδάκι.