Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Τί είναι αυτό το πράγμα που γίνεται με το Αντιοχείας 64 ρε παιδιά ? Κάνουμε ολόκληρο ταξίδι για να τρώμε πόρτα ? Αυτό είναι ανήκουστο... Συνέβη δεύτερη φορά σε εμένα , ενώ από ότι διαβάζω έχει συμβεί και σε άλλους συναγωνιστές . Επειδή λέει, "Είμαστε πλήρεις". Όπου "πλήρεις" ένας καναπές και μια καρέκλα. Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να περιμένει όρθιος δηλαδή ? Δεν το κατάλαβα αυτό...Δικαιώμά μου είναι. "Ξαναέλα σε μια ώρα" μου είπε . Και τί θα κάνω εγώ μια ώρα? Θα κάθομαι απ'έξω ? Να ξεροσταλιάζω στην παγωνιά ? Σκοπός πύλης είμαι ή θαλαμοφύλακας ? Ή την άλλη μαλακία που λένε, "Κάντε καμιά βόλτα και ξαναελάτε" Και αν όταν ξαναέρθω είστε πάλι πλήρεις ? Αυτή η δουλειά θα γίνεται ?
Σε εποχές οικονομικής κρίσης οι κύριοι του στούντιο αυτού, διώχνουν κόσμο. Ανοίγουν τις πύλες κάθε μισή ώρα και όποιος προλάβει... Οι υπόλοιποι next time. Και αν είστε τυχεροί και περάσετε και τότε. Σαν τον παράλυτο στη Βίβλο που περίμενε 40 χρόνια να γίνει καλά , γιατί δεν προλάβαινε όταν άνοιγε η ιαματική πηγή
Μεγάλη η χάρη σας ρε παιδιά... Θα σας περιμένουμε για πάντα να ξέρετε... Δεν υπάρχουν άλλα στούντιο
Εγώ κάνω 2 ώρες να φτάσω εκεί. Δηλαδή στις 18:00 που ξεκινάω , πώς να ξέρω αν στις 20:00 που θα φτάσω θα έχει κόσμο? Θα μυρίσω τα νύχια μου ?
Πριν πει κάποιος ότι ενδέχεται να φταίει η τσατσά, ενημερώνω ότι μου έχει τύχει με δύο τσατσάδες, άρα μάλλον πολιτική του μαγαζιού είναι
[size=15pt]ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ! [/size]
Σε εποχές οικονομικής κρίσης οι κύριοι του στούντιο αυτού, διώχνουν κόσμο. Ανοίγουν τις πύλες κάθε μισή ώρα και όποιος προλάβει... Οι υπόλοιποι next time. Και αν είστε τυχεροί και περάσετε και τότε. Σαν τον παράλυτο στη Βίβλο που περίμενε 40 χρόνια να γίνει καλά , γιατί δεν προλάβαινε όταν άνοιγε η ιαματική πηγή
Μεγάλη η χάρη σας ρε παιδιά... Θα σας περιμένουμε για πάντα να ξέρετε... Δεν υπάρχουν άλλα στούντιο
Εγώ κάνω 2 ώρες να φτάσω εκεί. Δηλαδή στις 18:00 που ξεκινάω , πώς να ξέρω αν στις 20:00 που θα φτάσω θα έχει κόσμο? Θα μυρίσω τα νύχια μου ?
Πριν πει κάποιος ότι ενδέχεται να φταίει η τσατσά, ενημερώνω ότι μου έχει τύχει με δύο τσατσάδες, άρα μάλλον πολιτική του μαγαζιού είναι
[size=15pt]ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ! [/size]