Νέα

Απαράδεκτοι στο Αντιοχείας 64 !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτανγαμών
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τί είναι αυτό το πράγμα που γίνεται με το Αντιοχείας 64 ρε παιδιά ? Κάνουμε ολόκληρο ταξίδι για να τρώμε πόρτα ? Αυτό είναι ανήκουστο... Συνέβη δεύτερη φορά σε εμένα , ενώ από ότι διαβάζω έχει συμβεί και σε άλλους συναγωνιστές . Επειδή λέει, "Είμαστε πλήρεις". Όπου "πλήρεις" ένας καναπές και μια καρέκλα. Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να περιμένει όρθιος δηλαδή ? Δεν το κατάλαβα αυτό...Δικαιώμά μου είναι. "Ξαναέλα σε μια ώρα" μου είπε . Και τί θα κάνω εγώ μια ώρα? Θα κάθομαι απ'έξω ? Να ξεροσταλιάζω στην παγωνιά ? Σκοπός πύλης είμαι ή θαλαμοφύλακας ?  Ή την άλλη μαλακία που λένε, "Κάντε καμιά βόλτα και ξαναελάτε"  Και αν όταν ξαναέρθω είστε πάλι πλήρεις ? Αυτή η δουλειά θα γίνεται ?
Σε εποχές οικονομικής κρίσης οι κύριοι του στούντιο αυτού, διώχνουν κόσμο. Ανοίγουν τις πύλες κάθε μισή ώρα και όποιος προλάβει... Οι υπόλοιποι next time. Και αν είστε τυχεροί και περάσετε και τότε. Σαν τον παράλυτο στη Βίβλο που περίμενε 40 χρόνια να γίνει καλά , γιατί δεν προλάβαινε όταν άνοιγε η ιαματική πηγή
Μεγάλη η χάρη σας ρε παιδιά... Θα σας περιμένουμε για πάντα να ξέρετε... Δεν υπάρχουν άλλα στούντιο
Εγώ κάνω 2 ώρες να φτάσω εκεί. Δηλαδή στις 18:00 που ξεκινάω , πώς να ξέρω αν στις 20:00 που θα φτάσω θα έχει κόσμο? Θα μυρίσω τα νύχια μου ?
Πριν πει κάποιος ότι ενδέχεται να φταίει η τσατσά, ενημερώνω ότι μου έχει τύχει με δύο τσατσάδες, άρα μάλλον πολιτική του μαγαζιού είναι
[size=15pt]ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ! [/size]

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Μαζι σου φιλε μου,οταν ακουω κατι τετοια τρελενομαι,αντι να παρακαλανε αυτοι θα παρακαλαμε εμεις?Διαγραφη και γκρεμισμα :ak: :knuppel: :uzi: :hammer:

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
2 άλλοι από το σάιτ την πάτησαν γιατί ο τρίτος της παρέας τους μπήκε στο δωμάτιο , η τσατσά τους έβγαλε έξω για να μην πιάνουν χώρο, και αναγκαστικά περίμεναν στο κρύο να τελειώσει ο άλλος !!  :idiot:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σαν πιο παλιος μπορεις να μου δωσεις 1 λογο γιατι κανεις να επιλεξει το συγκεκριμενο μαγαζι?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
2 άλλοι από το σάιτ την πάτησαν γιατί ο τρίτος της παρέας τους μπήκε στο δωμάτιο , η τσατσά τους έβγαλε έξω για να μην πιάνουν χώρο, και αναγκαστικά περίμεναν στο κρύο να τελειώσει ο άλλος !!   :idiot:
Σε μας αναφέρεσαι? ΟΕΟ?  :2funny:

Μην μας περνάνε κάποιοι για τρελούς!!!! Από την αρχή δεν πήγαινε κάτι καλά με την πολιτική του τέλος πάντων "ιδρύματος" αυτού!

Υ.Γ. Αλήθεια τουαλέτα για τους πελάτες βάλανε?

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
σαν πιο παλιος μπορεις να μου δωσεις 1 λογο γιατι κανεις να επιλεξει το συγκεκριμενο μαγαζι?
Αν του αρέσει κάποια συγκεκριμένη κοπέλα. π.χ. η Σαμπρίνα μόνο εκεί δουλεύει...

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
2 άλλοι από το σάιτ την πάτησαν γιατί ο τρίτος της παρέας τους μπήκε στο δωμάτιο , η τσατσά τους έβγαλε έξω για να μην πιάνουν χώρο, και αναγκαστικά περίμεναν στο κρύο να τελειώσει ο άλλος !!   :idiot:
μεγαλη μαλακια.το συγκεκριμενο δε ειναι να πας με παρεα.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μα αμα τον πελατη τον κρατας στο ψ@#$κρυο εξω του συμπεριφερεσαι σα να του κανεις χαρη,ουτε να κατουρησει δεν μπορει εκει μεσα τοτε πόσο να σ'αρέσει πια η κάθε Σαμπρίνα που να τ'αξίζει για να τραβάς την Οδυσσεια?
Σεβασμός στους πελάτες,σεβασμός στα ευρόπουλα,σε 3 μήνες μάγκες τα οικονομικά μας θα ναι πολύ πιο σφιχτά από τώρα και θα μετανοιώσουμε όσοι σπαταλάμε λεφτά σε τέτοιων συμπεριφορών υπηρεσίες.

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Σε μας αναφέρεσαι? ΟΕΟ?  :2funny:

Μην μας περνάνε κάποιοι για τρελούς!!!! Από την αρχή δεν πήγαινε κάτι καλά με την πολιτική του τέλος πάντων "ιδρύματος" αυτού!

Υ.Γ. Αλήθεια τουαλέτα για τους πελάτες βάλανε?
Να σου πω δεν ξέρω... Εδώ δεν με αφήνουν να μπω, την τουαλέτα θα μου έδειχναν ?

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
μα αμα τον πελατη τον κρατας στο ψ@#$κρυο εξω του συμπεριφερεσαι σα να του κανεις χαρη,ουτε να κατουρησει δεν μπορει εκει μεσα τοτε πόσο να σ'αρέσει πια η κάθε Σαμπρίνα που να τ'αξίζει για να τραβάς την Οδυσσεια?
Σεβασμός στους πελάτες,σεβασμός στα ευρόπουλα,σε 3 μήνες μάγκες τα οικονομικά μας θα ναι πολύ πιο σφιχτά από τώρα και θα μετανοιώσουμε όσοι σπαταλάμε λεφτά σε τέτοιων συμπεριφορών υπηρεσίες.
Σίγουρα. Γι'αυτό και εγώ δεν ξαναπατάω , αν δεν μάθω ότι άλλαξαν πολιτική  . Και ας χάσω τη Σαμπρίνα.
Υ.Γ. Σαμπρίνα τρίτοι άνθρωποι μπήκαν στη σχέση μας. Οι δικοί σου δεν με βάζουν στο σπίτι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Να σου πω δεν ξέρω... Εδώ δεν με αφήνουν να μπω, την τουαλέτα θα μου έδειχναν ?
Είχαμε πάει τότε με τον Cheyenne και έναν φίλο...
Πέρασε ο Cheyenne και εμάς μας έδιωξε η τότε μαλακισμένη τσατσά.
-Μα βρέχει έξω και κάνει κρύο!
-Δεν πειράζει!

Αυτά τα λόγια της...

Πάντως η πολιτική του "ιδρύματος" είναι ανεξαρτήτως υπηρεσίας όπως τόνισε ο Πουτανγαμών...!

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
τα σπας αρχηγε.......
η λυση είναι μία αμα την γουσταρεις αλλαξτε τηλεφωνακια και να τα λετε έξω.....χωρις τους δικους της. :dancing: :dancing:

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
τα σπας αρχηγε.......
η λυση είναι μία αμα την γουσταρεις αλλαξτε τηλεφωνακια και να τα λετε έξω.....χωρις τους δικους της. :dancing: :dancing:
:2funny:  :2funny:
Την έχω εκθέσει και πρέπει να την αποκαταστήσω !!!!

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
μονο εκει δουλευει?
Nαι. Και εκεί δουλεύει μια στο τόσο. Πάλι  βλέπω εξαφανίστηκε από τα προγράμματα . Θα ξέρει τον διοικητή φαίνεται και ο επιλοχίας δεν την βάζει υπηρεσία  :tooth: :tooth:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:γιατι οχι φιλαρα μου?καλυτερους απο μας θα βρουνε στις χωρες τους?τιμη τους κανουμε και ασχολουμαστε με την παρτη τους.

υ.γ.πρόσεχε μη σου ζητήσουνε μεγάλη προίκα :dancing: :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα εφαρμοστεί η μέθοδος του στρίβειν δια του αρραβώνος.
Ευτυχώς που δεν έχει και αδερφό
καλυτερα να εφαρμοσεις την μεθοδο της αποκαλυψης του ποιος εισαι στο σαιτ αλλη φορα....θα σε σερβιρουν και ουισκακι.... ;)

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΑΠΑΙΧΤΟΣ......ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ..................ΓΑΜΑΤΟ......... ΣΤΡΙΒΕΙΝ...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom