Νέα

Απαράδεκτο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Aν έχεις χρόνο και διάθεση ξαναδιάβασε αυτά που γράφω και θα δεις ότι δεν κοροϊδεύω κανέναν. Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ τα είδες?
Τα ειδα τα κεφαλαια , αλλα ειδα και τα μικρά...
έγιναν πριν ή μετά τη Ριζούπολη ? Πριν ή μετά την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του ΠΑΟ από υπάλληλο του κρατικού προμηθευτή?
Πριν ή μετά την επίθεση του σεκιούριτυ εναντίον των παικτών του ΠΑΟ στο ΣΕΦ (β αγώνας).
Εκει κολλαει αυτο που σου ειπα για το δασος... Το "προσωποποιησες" στον Ολυμπιακό και στο οτι υπαρχει και  δικαιολογια για το ΟΑΚΑ
Όλες οι εκδηλώσεις βίας είναι απαράδεκτες, αλλά μην περιμένετε να κάτσουμε να μας σκοτώσετε με κάτω τα χέρια!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί κακώς τον διώξανε ρε φίλε; Για να συνεχίσει να λέει για τις μπανάνες;

γιατι ζητησε αμεσως μολις καταλαβε το λαθος του συγνωμη η οποια ηταν κατα την γνωμη μου ειλικρινη!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
δικαιολογια για το ΟΑΚΑ

Κατανοώ και δείχνω μία από τις αιτίες. Αν δικαιολογούσα, φίλε μου, δεν θα τα χαρακτήριζα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Βέβαια αν είχατε ζητήσει συγγνώμη, θα ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα.

Αυτά από μένα για το θέμα. Το να μην ζητάτε συγγνώμη δικαίωμά σας.

Δυστυχώς οι εποχές που τα "ακραία" συνθήματα ήταν "Ένα και να καίει" και "Ολυμπί ντε κουρελέ" έχουν ανεπιστρεπτί περάσει.....

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ζητησε αμεσως μολις καταλαβε το λαθος του συγνωμη η οποια ηταν κατα την γνωμη μου ειλικρινη!!
Τότε λοιπόν, ας λέει ο καθένας ότι θέλει, και μετά να ζητάει συγγνώμη, χωρίς άλλες συνέπειες. Αυτό προτείνεις; Έλα όμως και στη θέση του Εμπέντε. Εσένα θα σου άρεσε να άκουγες κάτι τέτοιο και μετά να μην τρέχει τίποτα;

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τότε λοιπόν, ας λέει ο καθένας ότι θέλει, και μετά να ζητάει συγγνώμη, χωρίς άλλες συνέπειες. Αυτό προτείνεις; Έλα όμως και στη θέση του Εμπέντε. Εσένα θα σου άρεσε να άκουγες κάτι τέτοιο και μετά να μην τρέχει τίποτα;

μαλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω!!!
δεν εχεις παει ποτε στο γηπεδο και δεν εχεις βρισει?εννοεις αυτα που λες?
την εκπομπη την εχεις ακουσει?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Επισης ρατσιστικες ειναι και ολες αυτες οι αρλουμπες που μας τσαμπουνανε ολοι αυτοι οι αμπελοφιλοσοφοι οι δημοσιογραφοι με τους Ελληνες που πρεπει να εχει η καθε ομαδα... Και "Ντροπη γιατι αντι για Ελληνοπουλα παιρνετε ξενους", και Αφελληνισμος και σου'πα - μου'πες. Οπως ελεγε και ο Μεγας Νικος Γκαλης
"Ας δουλεψουν περισσοτερο τα Ελληνοπουλα , να προτιμουνται αυτα απο τους ξενους"

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εξαλου και εμεις προτιμαμε ξενα call girl γιατι δεν υπαρχουν αξιολογα ντοπια(για να ελαφροσουμε το κλιμα λιγακι)!!!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
μαλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω!!!
δεν εχεις παει ποτε στο γηπεδο και δεν εχεις βρισει?εννοεις αυτα που λες?
την εκπομπη την εχεις ακουσει?
Τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν την έχω ακούσει. Αλλά τέτοια αστειάκια (για μπανάνες κλπ) δεν χρειάζονται. Και είναι άλλο να βρίζω το διαιτητή στο γήπεδο επειδή δεν έδωσε ένα πέναλτυ, και άλλο να βρίζω έναν ποδοσφαιριστή, μόνο και μόνο επειδή είναι μαύρος. Εσύ δηλαδή θες να μεταφέρουμε ότι ακούγεται στο γήπεδο απο οποιονδήποτε αληταρά και στο ραδιόφωνο; Καλά να πάθει ο δημοσιογράφος, τα ήθελε και τα έπαθε!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε συ germaon, που λες κιόλας ότι στα μέσα δεν υπάρχουν γαύροι (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ!  :headbang:), σπορ φμ έχεις τύχει να ακούσεις ?

Και ο Χριστόγλου τί θέση έχει ακριβώς στον ΣΠΟΡΦΜ? Τί άρθρα γράφει στην Σπορντέυ? Τί εκπομπή έκανε στο ίδιο ραδιόφωνο πριν από 7-8 χρόνια, προτού πάρει την θέση που έχει τώρα??

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν την έχω ακούσει. Αλλά τέτοια αστειάκια (για μπανάνες κλπ) δεν χρειάζονται. Και είναι άλλο να βρίζω το διαιτητή στο γήπεδο επειδή δεν έδωσε ένα πέναλτυ, και άλλο να βρίζω έναν ποδοσφαιριστή, μόνο και μόνο επειδή είναι μαύρος. Εσύ δηλαδή θες να μεταφέρουμε ότι ακούγεται στο γήπεδο απο οποιονδήποτε αληταρά και στο ραδιόφωνο; Καλά να πάθει ο δημοσιογράφος, τα ήθελε και τα έπαθε!
η γνωμη μου ειναι οτι αμα ειχες ακουσει την εκπομπη ισως να ειχες αλλη αποψη!!!
αλλα απο την αλλη σεβομαι την αποψη σου αν και δεν συμφωνω μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom