Νέα

Απαράδεκτο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σωστός Αντισθένη. Και ακόμα και να μην είχε σκοπό να μίλήσει προσβλητικά (που ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς είπε), ο δημόσιος λόγος στο κρατικό ραδιόφωνο δεν επιτρέπει σαχλαμάρες τέτοιου τύπου.

Έχεις δοκιμάσει να δεις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης; Όσο για το κρατικό ραδιόφωνο (και το ραδιόφωνο γενικότερα...) απορώ ποιός ασχολείται μαζί του.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
O παπανικολαου(ειναι οσφπ) μετα το ντερμπυ παο οσφπ για να την  πει στον κοντο(παναθηναικος ο κοντος)ειπε οτι ο εμπεντε ειναι μονο για να μαζευει μπανανες απο τα δενδρα!!!
αμεσως ομως ζητησε 100!! φορες συγνωμη.
το κακο ειχε γινει βεβεα!εγω ακουω την εκπομπη καθε μερα και πιστευω οτι απλα παραφερθηκε κασι δεν ειχε σκοπο να μιληση ρατσιστικα.
μαζυ με τον κοντο εχουν αρκετο γελιο και με τον τσιρτσωνη (ουδετερος αυτος)που τους βαζει στην πριζα ειναι καλα!!
εμενα παντως αλλες τοποθετησεις με εχουν ενοχληση περισοτερο!!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και στο φιναλε στις οπαδικες εκπομπες ακουγοντε 1000 φορες χειροτερα ουτε μια δεν εχουν κλεισει!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αυτό με τις μπανάνες παραείναι χοντρό.....

Έτσι κι' αλλιώς επί Σημίτη οι γάβροι γέμισαν ταχύτατα τα πάντα και αλώνιζαν σε όλα τα κρατικά μέσα (κορυφαία πρόκληση το να βγαίνει στον αέρα η ιστορική "Αθλητική Κυριακή" από τους 2 καταβαμμένους  γάβρους, ειρωνικότατους και προκλητικότατους). ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Ένας ιδιωτικός σταθμός ας βάλει όποιον θέλει. Αν όμως τον πληρώνουμε εμείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. Βλέπεις ο Ουαντού, ο Σέζαρ  κλπ είναι μια χαρά, ο πράσινος είναι μπανανοφάγος....

Αν και νομίζω ότι και ο κάθε ιδιωτικός σταθμός θα σούταρε τον οποινδήποτε με συνοπτικές διαδικασίες μετά από ένα τέτοιο σχόλιο. Η συγγνώμη δεν έχει καμμία σημασία. Απ' ότι κατάλαβα το σχόλιο ήταν αβίαστο και ιδιαίτερα μειωτικό, για έναν αθλητή που ποτέ δεν προκάλεσε και όλοι οι γνωστοί μου (ανεξαρτήτως ομάδας) βρίσκουν συμπαθέστατο.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε μου αλφα291 για τα εκτροπα της ριζουπολης δεν ακουσα απο κανεναν ολυμπιακο ποτε συγνωμη!!!και εχω και τον αμανατιδη να μου λεει στη νετ οτι δεν εγινε τιποτα!!! αυτο εμενα με εξοργιζει περισσοτερο(παρολο που δεν ειμαι παο)!!
να σου πω κατι ?ο κοντος με τον παπανικολαου ειναι κολιταρια. ηταν καθαρα ατυχη στιγμη αμα ακουγες την εκπομπη μαλον θα συμφωνουσες μαζι μου!!
αλλα ξαναλεω εχουν ακουστει πολυ χειροτερα ΚΑΙ στην κρατικη τηλεοραση!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
κορυφαία πρόκληση το να βγαίνει στον αέρα η ιστορική "Αθλητική Κυριακή" από τους 2 καταβαμμένους  γάβρους, ειρωνικότατους και προκλητικότατους
Ποιοί ειναι οι 2 "καταβαμμενοι" Ολυμπιακοι? Πες μου οι δυο Αντωνηδες που καθε μερα που ξυπνανε καινε απο μια σημαια του Ολυμπιακου και βριζουν καθε τι που αφορα αυτην την ομαδα...
φιλε μου αλφα291 για τα εκτροπα της ριζουπολης δεν ακουσα απο κανεναν ολυμπιακο ποτε συγνωμη
Ολοι εσεις που μιλατε για τον αγωνα στη Ριζουπολη μετα απο 3,5(!) χρονια ησασταν μεσα σε εκεινο τον αγωνα? Εχετε παει σε εκτος εδρας αγωνα του Ολυμπιακου σε Λεωφορο, Φιλαδελφεια (ειδικα επι Μπαγεβιτς) , Τουμπα κλπ?... Ζητησε ποτέ κανεις απο αυτους συγγνωμη?
Στη Ριζουπολη δεν νομιζω να εγιναν και τα φοβερα επεισοδια. Γιναν αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ωστε το να το συζηταμε τοσα χρονια μετα ... Δεν ηταν και Χειζελ (ή εστω περσινο κλειστο ΟΑΚΑ με τους 5 πυροβολισμους)...
O παπανικολαου(ειναι οσφπ)
Τωρα ειπες την αληθεια για τη φυγη ... Λεω και γω για τις μπανανες να γινει τετοιος ντορος ... Σιγα... Και εγω νομιζα οτι θα ειπε τιποτα για την Κου Κλουξ Κλαν..
Για να γινεις αθλητικος δημοσιογραφος και να επιβιωσεις στο χωρο πρεπει να εχεις 2 χαρακτηριστικα
1)Να υμνεις τον Μπαγιεβιτς
2)Να βριζεις τον Ολυμπιακο. Πλην του Χριστογλου που επεβιωσε γιατι ηταν Ιωαννιδικος( αλλη λερα αυτη) δεν υπαρχει στα ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ολυμπιακος (εξαιρουνται οσοι εργαζονται στο ΦΩΣ,Πρωταθλητη. Ματζικ κλπ) Και καποιους τους ενοχλει το Ματζικ (δηλαδη ο Ολυμπιακος να εξαφανιστει τελειως απο το χαρτη των ΜΜΕ)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
φιλε μου αλφα291 για τα εκτροπα της ριζουπολης δεν ακουσα απο κανεναν ολυμπιακο ποτε συγνωμη!!!και εχω και τον αμανατιδη να μου λεει στη νετ οτι δεν εγινε τιποτα!!! αυτο εμενα με εξοργιζει περισσοτερο(παρολο που δεν ειμαι παο)!!
να σου πω κατι ?ο κοντος με τον παπανικολαου ειναι κολιταρια. ηταν καθαρα ατυχη στιγμη αμα ακουγες την εκπομπη μαλον θα συμφωνουσες μαζι μου!!
αλλα ξαναλεω εχουν ακουστει πολυ χειροτερα ΚΑΙ στην κρατικη τηλεοραση!!

Φίλε Νίκο μπορεί να είναι έτσι. Μπορεί να έχω το ποθημένο της Σημιτικής τηλεόρασης, που μας στήνανε στον τοίχο  διαιτητές και αστυνομία και βγαίνανε οι ξεδιάντροποι αντώνηδες (το α ΔΕΝ είναι κατά λάθος με μικρό) να μας την πούνε κι' από πάνω.  >:(

Πλάκα του στυλ "πούλα κανά CD", OK. ΑΛΛΑ ειρωνία με μπανάνες δεν δέχομαι. Ούτε από δικό μου δημοσιογράφο θα το δεχόμουνα. Το ότι δεν μου αρέσουν οι μαύρες σαν γυναίκες, πχ, δεν έχει να κάνει με μπανάνες, γιατί αυτές (ως φρούτα) μου αρέσουν.    :)

Δεν ξεχνάω φυσικά ότι, όπως είπες και συ, στο γαβρικό μυαλό "στη Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα". Και ναι, στημένη τους την έχω, ούτε λόγος! 

:sunglasses:    :sunglasses:    :sunglasses:

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
germaon εγω ειμαι αεκ και εγω ανοιξα αυτο το θεμα καταδικαζοντας την αποπομπη του παπανικολαου!!!!!
οπου και να γινοντε επεισοδια εγω τα καταδικαζω.αλλα ξερεις κατι?δεν ειναι ολα τα ιδια φιλε μου!!!
αυτο που εγινε στη ριζουπολη πηρε μεγαλυτερη εκταση επειδη συνοδευτικε με ενα ακομα(κλεμμενο για καποιους)πρωταθλημα και επειδη το πηρε ο οσφπ νταιλικη!!
οσο για τους αντωνηδες που λες μια χαρα εκπομπη κανουν και προσφερουν γελιο(οπως και αυτοι της ερα σπορ)
αν ακους ραδιο τοτε μαλον δεν εχεις δικιο σε αυτα που λες οτι δεν υπαρχουν κοκκινοι δημοσιογραφοι!!!

ΥΓ.εχεις απολυτο δικιο για το μπασκετ !!!!!!!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ξανατονιζω ΔΕΝ ισχυριζομαι οτι στη Ριζουπολη δεν εγιναν εκτροπα πριν ξεκινησει ο αγωνας...ΕΓΙΝΑΝ! Αλλα
1) Κατα τη διαρκεια του αγωνα δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ. Και για το οτι ο ΠΑΟ δεν περασε τη σεντρα σε εκεινο το ματς ας μην τα ριχνουν στα επεισοδια γιατι τοτε για ποιό λογο περιμεναν την αποστολη της ομαδας τους στη λεωφορο για να τους δειρουν? Και γιατί αφου φταιγαν τα επεισοδια ξηλωθηκε εκεινη η ομαδα ως "ηττοπαθής".
2)Γιναν εκτροπα. Αλλά οχι σε τετοιο βαθμο ωστε ο αγωνας αυτος να αποτελει μετα απο τοσα χρονια "Μνημειο Επεισοδιων".Ειναι τουλαχιστον αστειο να ισχυριζμαστε κατι τετοιο... Ουτε σαν σκεψη να μη γινεται...

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και γιατί αφου φταιγαν τα επεισοδια ξηλωθηκε εκεινη η ομαδα ως "ηττοπαθής".

κατα την γνωμη μου ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος!!1
(καλυτερα για μας πηραμε λυμπε!!)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ξανατονιζω ΔΕΝ ισχυριζομαι οτι στη Ριζουπολη δεν εγιναν εκτροπα πριν ξεκινησει ο αγωνας...ΕΓΙΝΑΝ! Αλλα
1) Κατα τη διαρκεια του αγωνα δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ. Και για το οτι ο ΠΑΟ δεν περασε τη σεντρα σε εκεινο το ματς ας μην τα ριχνουν στα επεισοδια γιατι τοτε για ποιό λογο περιμεναν την αποστολη της ομαδας τους στη λεωφορο για να τους δειρουν? Και γιατί αφου φταιγαν τα επεισοδια ξηλωθηκε εκεινη η ομαδα ως "ηττοπαθής".
2)Γιναν εκτροπα. Αλλά οχι σε τετοιο βαθμο ωστε ο αγωνας αυτος να αποτελει μετα απο τοσα χρονια "Μνημειο Επεισοδιων".Ειναι τουλαχιστον αστειο να ισχυριζμαστε κατι τετοιο... Ουτε σαν σκεψη να μη γινεται...
Δηλαδή τα επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα, είναι σαν να μην έγιναν ποτέ; Εσύ δηλαδή, αν σε προπηλάκιζαν και σε έδερναν στη φυσούνα, μετά δεν θα επηρεαζόσουνα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού;
Και πότε θα τιμωρηθούν επιτέλους αυτοί που έκαναν τότε τα επεισόδια; Η θα βασιλεύει εσαεί ο Τσουκαλάς και οι αλήτες του;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Στο θέμα Ριζούπολη όσοι γνωρίζουν μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι αυτά τα ΧΟΝΤΡΑ που έγιναν, έγιναν από φουσκωτούς μέσα στ' αποδυτήρια. Το πούλμαν δεν μπορούσε να κατεβάσει την ομάδα. Η ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της αστυνομίας (επικεφαλής ο Τσιρώνης, τωρινός υπεύθυνος ασφαλείας του σημιτοκοκκαλικού κατασκευάσματος) έκανε όχι μόνο τα στραβά μάτια, αλλά ήταν συνυθεύθυνη, τοποθετώντας επιλεκτικά αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και άντρες κατά περίπτωση, ώστε να γίνουν αυτά που έγιναν.

Κάτι τελευταίο:
Οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ "πυροβολισμοί" από αεροβόλο, έγιναν πριν ή μετά τη Ριζούπολη ? Πριν ή μετά την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του ΠΑΟ από υπάλληλο του κρατικού προμηθευτή?
Πριν ή μετά την επίθεση του σεκιούριτυ εναντίον των παικτών του ΠΑΟ στο ΣΕΦ (β αγώνας).

Όλες οι εκδηλώσεις βίας είναι απαράδεκτες, αλλά μην περιμένετε να κάτσουμε να μας σκοτώσετε με κάτω τα χέρια!

Και είναι η τελευταία φορά που γράφω γι' αυτό.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Στο θέμα Ριζούπολη όσοι γνωρίζουν μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι αυτά τα ΧΟΝΤΡΑ που έγιναν, έγιναν από φουσκωτούς μέσα στ' αποδυτήρια. Το πούλμαν δεν μπορούσε να κατεβάσει την ομάδα. Η ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της αστυνομίας (επικεφαλής ο Τσιρώνης, τωρινός υπεύθυνος ασφαλείας του σημιτοκοκκαλικού κατασκευάσματος) έκανε όχι μόνο τα στραβά μάτια, αλλά ήταν συνυθεύθυνη, τοποθετώντας επιλεκτικά αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και άντρες κατά περίπτωση, ώστε να γίνουν αυτά που έγιναν.

Κάτι τελευταίο:
Οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ "πυροβολισμοί" από αεροβόλο, έγιναν πριν ή μετά τη Ριζούπολη ? Πριν ή μετά την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του ΠΑΟ από υπάλληλο του κρατικού προμηθευτή?
Πριν ή μετά την επίθεση του σεκιούριτυ εναντίον των παικτών του ΠΑΟ στο ΣΕΦ (β αγώνας).

Όλες οι εκδηλώσεις βίας είναι απαράδεκτες, αλλά μην περιμένετε να κάτσουμε να μας σκοτώσετε με κάτω τα χέρια!

Και είναι η τελευταία φορά που γράφω γι' αυτό.

συμφωνω μαζι σου αλφα!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Κάτι τελευταίο:
Βλεπεις οτι χανεις το δασος? Δεν σε ενδιαφερει να αντιμετωπιστει η βια , αλλα να μην κατηγορηθει ο ΠΑΟ...
Λες και αν δεν υπηρχε η Ριζουπολη , θα μας ρενατε με ροδοπεταλα στο μπασκετ.... Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου..

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Βλεπεις οτι χανεις το δασος? Δεν σε ενδιαφερει να αντιμετωπιστει η βια , αλλα να μην κατηγορηθει ο ΠΑΟ...
Λες και αν δεν υπηρχε η Ριζουπολη , θα μας ρενατε με ροδοπεταλα στο μπασκετ.... Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου..
Εσύ δηλαδή που σε ενδιαφέρει να αντιμετωπιστεί η βία, γιατί επιμένεις να θεωρείς οτι "δεν έγινε και τίποτα στη Ριζούπολη";

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες το θεμα ξεφυγε!!!!!
η γνωμη μου ειναι οτι κακος διωξανε τον παπανικολαου απο την ερα σπορ!!(ο κοντος αυριο κανει την τελευταια εκπομπη σταματησε αυτος) εμεις το γυρισαμε στα επισοδεια.πιστευω οτι οι περισσοτεροι καταδικαζουμε τα επισοδεια απο οπου και αν προερχονται,οσοι δεν το κανουν μαλον δεν ειναι στην παρεα που θα θελαμε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

Aν έχεις χρόνο και διάθεση ξαναδιάβασε αυτά που γράφω και θα δεις ότι δεν κοροϊδεύω κανέναν. Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ τα είδες?

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες το θεμα ξεφυγε!!!!!
η γνωμη μου ειναι οτι κακος διωξανε τον παπανικολαου απο την ερα σπορ!!(ο κοντος αυριο κανει την τελευταια εκπομπη σταματησε αυτος) εμεις το γυρισαμε στα επισοδεια.πιστευω οτι οι περισσοτεροι καταδικαζουμε τα επισοδεια απο οπου και αν προερχονται,οσοι δεν το κανουν μαλον δεν ειναι στην παρεα που θα θελαμε.
Γιατί κακώς τον διώξανε ρε φίλε; Για να συνεχίσει να λέει για τις μπανάνες;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εσύ δηλαδή που σε ενδιαφέρει να αντιμετωπιστεί η βία, γιατί επιμένεις να θεωρείς οτι "δεν έγινε και τίποτα στη Ριζούπολη";
Ρε φιλε διαβαζεις τα post μου καθόλου? Ξαναλεω , ΕΓΙΝΑΝ εκτροπα... Αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ωστε αυτος ο ερμος ο αγωνας να αποτελει σημειο αναφορας για τα επεισοδια στο ελληνικο ποδοσφαιρο... Ελεος... Για ανεβειτε στην Τουμπα σε αγωνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακου... Για δειτε τί γινεται στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου....Δεν καταλαβα, δηλαδη οι Ολυμπιακοι εχουν αλλο DNA, οπου μεσα σε αυτο υπαρχει και το γονιδιο της βιας, ενω στους οπαδους αλλων ομαδων αυτο το γονιδιο δεν υπαρχει?

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φιλε διαβαζεις τα post μου καθόλου? Ξαναλεω , ΕΓΙΝΑΝ εκτροπα... Αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ωστε αυτος ο ερμος ο αγωνας να αποτελει σημειο αναφορας για τα επεισοδια στο ελληνικο ποδοσφαιρο... Ελεος... Για ανεβειτε στην Τουμπα σε αγωνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακου... Για δειτε τί γινεται στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου....Δεν καταλαβα, δηλαδη οι Ολυμπιακοι εχουν αλλο DNA, οπου μεσα σε αυτο υπαρχει και το γονιδιο της βιας, ενω στους οπαδους αλλων ομαδων αυτο το γονιδιο δεν υπαρχει?
Κάποιον Τσουκαλά τον έχεις ακουστά; Και αν ναι, τι προτείνεις να γίνει μ' αυτόν απο δω και στο εξής;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom