Νέα

Απαράδεκτη συμπεριφορά Τσατσάς και Πουτάνας στο Φυλής 84Α !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα timwros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ωχ βαριέμαι τώρα, ακόμη δεν επέστρεψα, μην πιάσουμε επαγγελματικές κουβέντες, αλλά τα εισητήρια είναι κάτι πολύ παραπάνω από αγορά υπηρεσιών. Μπορείς  να πεις ότι ισχύει και το ίδιο στα μπουρδέλα εάν θέλεις, υπό την έννοια ότι μέρος του τιμήματος πάει για τον χώρο, καθαριότητα κλπ.
Μα,από τα 20€ ένα ποσό πάει στον ιδιοκτήτη για να πληρώνει την καθαρίστρια (λέμε και καμιά μαλακία,πιο βρώμικα δεν μπορούσε να ήταν),να πληρώσει το ενοίκιο κλπ.

Επί της ουσίας, αν πλήρωνες "έξοδο" αντί "είσοδο" στο μπουρδέλο, διαφωνείς ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα?

Δεν είμαι σίγουρος και πάλι.Άπαξ,και μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο,και την γάμησες,τι θα ζητήσεις πίσω;Αυτή την δουλειά της την έκανε.Αν δεν την έκανε καλά είναι άλλο θέμα.Και στο γιατρό πας,σε εξετάζει,και σου λέει είσαι μια χαρά.Τον πληρώνεις,και το ίδιο βράδυ σε πάνε σε κώμα στο νοσοκομείο.Την υπηρεσία ο γιατρός σου την προσέφερε.Αν είναι κομπογιαννίτης είναι άλλο θέμα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν είμαι σίγουρος και πάλι.Άπαξ,και μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο,και την γάμησες,τι θα ζητήσεις πίσω;Αυτή την δουλειά της την έκανε.Αν δεν την έκανε καλά είναι άλλο θέμα.Και στο γιατρό πας,σε εξετάζει,και σου λέει είσαι μια χαρά.Τον πληρώνεις,και το ίδιο βράδυ σε πάνε σε κώμα στο νοσοκομείο.Την υπηρεσία ο γιατρός σου την προσέφερε.Αν είναι κομπογιαννίτης είναι άλλο θέμα.

Σωστά....αν όμως ΔΕΝ κάτσει να την γαμήσεις, όπως στην περίπτωση που συζητάμε, τότε....εγώ ΔΕΝ θα πλήρωνα, να είσαι σίγουρος!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο άλλος λέει ότι εκεί που τη γαμούσε έφυγε,πριν τελειώσει ο πελάτης.Επειδή όμως ακούμε τη μία άποψη,να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.Δεν ξέρουμε τι έγινε στο δωμάτιο.
Και μη νομίζει κανείς ότι υπερασπίζομαι τις πουτάνες.Έχω φάει τον τελευταίο χρόνο 2 "χυλόπιτες" από πουτάνες στη Φυλής.Και στις 2 περιπτώσεις,δεν κάναμε τίποτα,μου επεστράφησαν αδιαμαρτύρητα τα λεφτά.Είχα μια δερματίτιδα,και φοβήθηκαν οι κοπέλες (δικαιολογημένα,δεν είναι γιατροί να ξέρουν αν είναι ή όχι μεταδοτικό) και μου έδωσαν τα λεφτά και όλα καλά.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επί της ουσίας, αν πλήρωνες "έξοδο" αντί "είσοδο" στο μπουρδέλο, διαφωνείς ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα?

Αυτό δεν γίνεται με τίποτα.
Παντού και πάντα μία πουτάνα θα πληρωθεί πριν δώσει την οποιαδήποτε υπηρεσία.

Και εγώ μερικές φορές λέω στη δουλειά μου σε πελάτες σαν αστείο, «πληρώνομαι στην αρχή, σαν τις πουτάνες»

Εξαίρεση ίσως να είναι στη Ταϊλάνδη ή αλλού κατά ‘κει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτό δεν γίνεται με τίποτα.
Παντού και πάντα μία πουτάνα θα πληρωθεί πριν δώσει την οποιαδήποτε υπηρεσία.

Και εγώ μερικές φορές λέω στη δουλειά μου σε πελάτες σαν αστείο, «πληρώνομαι στην αρχή, σαν τις πουτάνες»

Εξαίρεση ίσως να είναι στη Ταϊλάνδη ή αλλού κατά ‘κει.

Μιλάς για μπουρδέλα προφανώς....γιατί σε CT και CG που αγοράζω εγώ τουλάχιστον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Και δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτή την εμπειρία....φαντάζομαι μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μιλάς για μπουρδέλα προφανώς....γιατί σε CT και CG που αγοράζω εγώ τουλάχιστον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Και δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτή την εμπειρία....φαντάζομαι μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο.
Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ να πληρώσω μετά το σεξ.
Αλλά για να το λες, έτσι θα 'ναι.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ένας από του λόγους που δεν πάω στα σπίτια/στούντιο κλπ, είναι ότι πληρώνεις μπροστά και εάν μετά γίνει κάτι περίεργο, παίρνεις τα αρχίδια σου.

Από τα ελάχιστα μαγαζιά που πληρώνεις μπροστά....απαράδεκτο.

Αυτό να αλλάξει!

Υπάρχει και η μέση λύση ! 10 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλοιπα κατόπιν χυσίματος ! :)

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
   Ένα απαράδεκτο γεγονός συνέβη σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008 και ώρα 23:00 στο μπουρδέλο στην οδό Φυλής στο νούμερο 84Α, στο ισόγειο. Ήμουνα μάρτυρας όπως 7 - 8 ακόμα άτομα, και θα αναφέρω τι έγινε με σκοπό οι κακές πουτάνες και οι κακές τσατσάδες να πάνε σπιτι τους και τα κακά μπουρδέλα να κλείσουν.
   Μπήκε ένα παληκάρι να γαμήσει πλήρωσε κανονικά 20 ευρώ, περίμενε ... ήρθε η πουτάνα ... πήρε πίπα ... άρχισε να γαμάει ... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ έκει που γάμουσε χωρίς κανένα λόγο η πουτάνα σηκώνεται και φεύγει !!!!! στην ψύχρα !!! Έτσι ξερά χωρίς κανένα λόγο. Ντύνεται το παληκάρι βγαίνει έξω και απορημένος ρώτάει την Τσατσά...  τι έγινε; γιατί έφυγέ έτσι; δεν πρόλαβα να χύσω; έγινε κάτι; Η Τσατσά μια με ένα καρέ μαλλί σαν περούκα του λέει άντε φύγε άπο δω. πόνεσες την κοπέλα και για αυτό έφυγε (σόρυ άλλα άμα πονάει το μουνί της πουτανάς να γίνει καλόγρια άλλιως να βάλει βαζελίνη). Η πουτάνα απο μέσα έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα με ένα γελαδερό ύφος και ουσιαστίκα κορόιδευε το παληκάρι που του την έκανε και τον άφησε σύξυλο.
   Στη συνέχεια η Τσατσά έλεγε συνέχεια φύγε απο δώ ρε, με ένα απαξιωτικό ύφος, το παιδί έλεγε στον κόσμο που ήταν παρών : σηκώθηκε και έφυγε έτσι ξερά.. και είχε πάθει την πλάκα του. Η πουτάνα βγήκε για να την δούμε ( Ήταν μία λεπτή με καρέ καστανό μαλλι και ένα άσπρο κυλοτάκι. ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιος ξέρει το όνομα της να το βάλει για να τιμώρηθεί...)
   Αυτά που έχω να παρατηρήσω: Το παληκάρι είχε πάθει την πλάκα του. Δεν ήταν καθόλου τσαμπουκαλεμένος. Η πουτάνα βάριότανε σαφέστατα και κορόιδευε. Η τσατσά μίλαγε και συμπεριφερόταν σαν να απευθυνόταν στο σκύλο της. Τουλάχιστον άμα η πουτάνα δεν γουστάρει τον πελάτη δώσε τα λεφτά πίσω... το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.
   Επειδή σε αυτό το μπουρδέλο δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται μαλακίες χωρίς λόγο, και πολλοί την πατάνε αποφάσισα να τα βγάλω στην φόρα. Παρακαλώ επειδή το μπουρδέλο είχε αρκετό κόσμο, όποιος ήταν εκεί να γράψει κάτι. Επίσης .. παρακαλώ οι ρουφιάνοι του site να μην γεμίσουνε το thread με άσχετες μαλακίες για να παραπλανήσουνε τους απανταχού μπουρδελιάρηδες.

θελει μαυρισμα το συγκεκριμενο μπας και βαλουν μυαλο
καλα ξηγηθηκες παντως man ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Είχα πάρει μια πουτάνα στη Σόφια για 6 ώρες στο ξενοδοχείο. Νομίζω 150€, μπορεί και να θυμάμαι λάθος, πάνε 6 χρόνια. Τη γαμούσα και έβλεπε Λάμψη στα Βουλγάρικα. Σηκωνόταν, άνοιγε το ψυγείο, έπινε διάφορα και πλήρωνε ο μαλάκας...Σε μια φάση, κατεβαίνει στο lobby για τσιγάρο...Γυρνάμε, ξαναπηδιόμαστε και παίρνει τηλέφωνο στο στρηπτιτζάδικο. Μετά απο λίγο, ήρθαν οι νταβάδες, 2 μέτρα και 200 κιλά ο καθένας και την πήρανε...Γάμησα λιγότερο από 2 ώρες...αλλά πλήρωσα για 6...

Aswtos_Yios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γαμησε τα πολυ απατεωνια παιζει. Ειχα παρει και γω ενα call girl τις προαλλες. Εδωσα 150 ευρω. Αφου πηδιομαστε για 20 λεπτα και χυνω αρχιζει να ντυνεται. Τις λεω που πας? Γδυσου γρηγορα. Θα το κανουμε παλι. Κι αφου αρχιζουμε παλι τα χαμουρεματα κλπ μου λεει δεν εχω αλλη καποτα. Σημειωτεον μου κωλοετριβε το μουνι στην πουτσα και τετοια. Σε μια φαση μου λεει δεν εχω αλλη καποτα.
Εχεις εσυ;; Εγω φυσικα δεν ειχα. Εντωμεταξυ συνεχεια μου τριβοτανε και ημουνα στο τσακ να της τον χωσω ετσι αλλα ευτυχως η λογικη με συγκρατησε. Συνεχισαμε με πιπα και μαλακια κλπ. μεχρι που εγω ξενερωσα με την ολη συμπεριφορα της και την εδιωξα.

Αν και μπορουσα να χυσω δεν ηθελα γιατι με ειχε τσαντισει. Τι σοι πουτανα ειναι αυτη να εχει μια καποτα? Κι αν σπασει η ο οτιδηποτε τι θα γινει δηλαδη?

Πολυ απατεωνια. Ειμαι καινουργιος σχετικα στο χωρο αλλα συμβαινουν πολλα τετοια.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γι'αυτό studio μόνο!!!Προτιμώ να σκάσω μια κατοστάρα όταν έχω παρά να σκάω 20 ευρώ στο κάθε μαλακισμένο και να μου γαμήσουν την ψυχολογία κια τη διαθεση..Καλύτερα 1 φορά το μήνα και ευχάριστη εμπειρία παρά 2-3 και μαλακίες..

Αυτή η τσατσά που περιγράφεις μοιάζει με μια που ήταν στο Φυλής 71 το πάνω που είχε κάτι μαλακισμένα για πουτάνες που έκανε κρα ότι βαριούνται που ζουν..Συν οτι αν λέμε για την ίδια έχει πολιτική στα 5 λεπτά ακριβώς χτύπημα πόρτας.

Μπράβο φίλε που το έγραψες.Το site είναι η δύναμή μας και σε μια εποχή που οι πιο πολλοί έχουν internet ή μπαινουν έστω από internet cafe μπορούμε να προστατέψουμε την τσέπη μας και χάρη στις κριτικές μας άλλαξαν πολλά..Πλέον γίναν studio με ποιοτικές υπηρεσίες και όμορφα κορίτσια όπου μπορούμε να χαρούμε το σεξ και πέρασαν στο περιθώριο τα μπουρδέλα του εικοσάρικου..Οι πουτάνες έντρομες μη χάσουν το μεροκάματο κάναν πέρα τα μη και πλέον το παρακάνουν που μέχρι και ακάποτο και φιλιά δίνουν μη χάσουν τους πελάτες (μπλιαχ) μιας και με μια αρνητική κριτική θα το διαβάσουν τουλάχιστον εκατοντάδες άτομα και δεν θα πατήσουν στο κωλομαγαζο τους.

Συνεχίστε να γράφετε παιδιά.

Επισκέπτης
[size=14pt]Είναι γνωστό:[/size]

"[size=14pt]Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ[/size]"

Επισκέπτης
Εδώ και αρκετό καιρό, στο Φυλής 84 ισόγειο (καλυβόσπιτο) εργάζεται η βαμμένη καστανόξανθη με κοντό σχετικά μαλλί και γυαλιά γραία υπηρέτρια που ήταν στο Φυλής 84 1ος όροφος παλαιά με την Αλίνα-παπάκι.
[size=14pt]Μακρυά από εκεί![/size]

Κτυπά την πόρτα και φωνάζει την κοπέλα στα 7 λεπτά και η συμπεριφορά της είναι αγενέστατη και απαξιωτική αν δεν περάσεις στο δωμάτιο:Φωνές και προπηλακισμοί!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η πλάκα είναι ότι εκεί δουλεύει η Σαμπρίνα και μου κανε πολύ καλά γαμήσια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom