Νέα

Απαράδεκτη συμπεριφορά Τσατσάς και Πουτάνας στο Φυλής 84Α !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα timwros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ωραια.
Θα δινουμε μια προκαταβολη τοτε για να καπαρωσουμε το μουνι και μουνι λιγο πριν μπουμε στο δωματιο και η εξωφληση θα γινει στην αρχη τις εκσπερματωσης. Δλδ με το που θα φτανει το σπερμα στα μισα του κορμου, θα διακοπτουμε (και εδω θελει προσοχη που εχουμε το πορτοφολι) για να δωσουμε και τα υπολοιπα. Αυτο μπορει να γινει ομως και ταυτοχρονα. Εκει που θα ριχνουμε τα φλοκια ταυτοχρονα θα τις πεταμε στη μαπα και το 20αρικο 50αρικο 60αρικο, αναλογα.
Ετσι λοιπον η πολεμικη κραυγη ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αποκτα διπλη εννοια

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και στον κινηματογράφο,και στο θέατρο,και στη συναυλία πληρώνεις μπροστά.Όπως και στο λεωφορείο,στο τραίνο,στο αεροπλάνο,στο πλοίο!
Αν η πληρωμή ήταν μετά το γαμήσι,κανείς δε θα πλήρωνε!!!

Σοβαρά ε? Είναι κάποιο από αυτά παροχή υπηρεσίας και δεν το ήξερα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ωραια.
Θα δινουμε μια προκαταβολη τοτε για να καπαρωσουμε το μουνι και μουνι λιγο πριν μπουμε στο δωματιο και η εξωφληση θα γινει στην αρχη τις εκσπερματωσης. Δλδ με το που θα φτανει το σπερμα στα μισα του κορμου, θα διακοπτουμε (και εδω θελει προσοχη που εχουμε το πορτοφολι) για να δωσουμε και τα υπολοιπα. Αυτο μπορει να γινει ομως και ταυτοχρονα. Εκει που θα ριχνουμε τα φλοκια ταυτοχρονα θα τις πεταμε στη μαπα και το 20αρικο 50αρικο 60αρικο, αναλογα.

CT και CG, πληρώνω πάντα μετά. Σε όσες δεν δέχονται, τότε πάμε μισά μπροστά, μισά στο τέλος. Όσες δεν δέχονται και αυτό, πάνε σπίτι τους.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δλδ Γιωργο εχει τυχει να στραβωσει η δουλεια? και αν ναι σε ποσο προχωρημενο σταδιο και μετα τι γινετε? ποιος κοστολογει το ποσο πολυ εχεις προχωρησει για να αφησεις το αναλογο ποσο?

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια.

:):) Μπορεί να είναι και ΣΠΑΡΤΑΑΑΑΑ

Επισκέπτης
Δλδ Γιωργο εχει τυχει να στραβωσει η δουλεια? και αν ναι σε ποσο προχωρημενο σταδιο και μετα τι γινετε? ποιος κοστολογει το ποσο πολυ εχεις προχωρησει για να αφησεις το αναλογο ποσο?
Συβηθως εαν στραβωσει κατι αυτο γινετε τα πρωτα 15 αντε βια 20 λεπτα.
Οποτε αφηνεις το 50αρι και την κανεις.
Και σου λενε και ευχαριστω.
Παντα για CT μιλαμε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Μου έχει τύχει να στραβώσει δουλειά μόνο σε όσες έχω πληρώσει μπροστά. Κυριολεκτικά όμως να στραβώσει, δλδ να μην κάνουν αυτά που είχαμε συμφωνήσει, να μην μου δίνουν τα λεφτά πίσω και τελικά να παίρνω τον πούλο. Μου έχει τύχει τρεις φορές και πριν πολλά χρόνια. Από τότε είπα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπληρώσω μπροστά.

Σε όσες, πλήρωνα μετά, ή και μισά μπροστά μισα μετά, όταν υπήρχε διαφωνία κατά το άθλημα....τελικά γινόταν αυτό που ήθελα εγώ.

Γιατί άραγε....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σοβαρά ε? Είναι κάποιο από αυτά παροχή υπηρεσίας και δεν το ήξερα?

Οι μεταφορές είναι υπηρεσίες.Δεν αγοράζεις αγαθό.Δεν παίρνεις κάτι στο χέρι σου.Και ο κινηματογράφος υπηρεσία θεάματος είναι.Δεν πουλάνε έπιπλα.

Επισκέπτης
Γιατι απλα υπαρχει η ουρα του ποσου που περιμενει μεσα στο πορτοφολι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Παντως ειναι γεγονος αν κανεις τη μαλακια και δωσεις το χρημα μπροστα ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ δε μπορεις να κανεις μονος σου και πληρωνεις για να τη κανουν, μετα τη θεωρουν αγγαρια.
Αλλαζχει η ψυχολογια του ατομου οταν εχει το χρημα στη τσεπη του. Αν ομως εχει να παιρνει, τοτε σκιζετε.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και ο λογαριασμός του internet (που δεν έχει χρέωση όγκου κλπ,είναι flat rate)προπληρώνεται.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι μεταφορές είναι υπηρεσίες.Δεν αγοράζεις αγαθό.Δεν παίρνεις κάτι στο χέρι σου.Και ο κινηματογράφος υπηρεσία θεάματος είναι.Δεν πουλάνε έπιπλα.

Και στα δύο εισητήρια πληρώνεις, θέαμα και ναύλα...δεν είναι υπηρεσίες ακριβώς. Τέσπα, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και ο λογαριασμός του internet (που δεν έχει χρέωση όγκου κλπ,είναι flat rate)προπληρώνεται.

Στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις αυτό. Εγώ δεν προπληρώνω πάντως τηλεφωνία και internet. Ούτε σταθερή ούτε κινητή.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις αυτό. Εγώ δεν προπληρώνω πάντως τηλεφωνία και internet. Ούτε σταθερή ούτε κινητή.

Εγώ δεν πληρώνω ποτέ κάθε μήνα.Κάθε τρίμηνο τους τα δίνω.Και ας έρχονται οι λογαριασμοί.Αλλά δεν είναι το θέμα τι κάνω εγώ αλλά τι ισχύει.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και στα δύο εισητήρια πληρώνεις, θέαμα και ναύλα...δεν είναι υπηρεσίες ακριβώς. Τέσπα, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το εισιτήριο είναι αξιόγραφο.Απλώς δηλώνει ότι πλήρωσες για να απολαύσεις υπηρεσία.Αν στα μπουρδέλα έβαζαν εισιτήρια-και πλήρωναν και φόρους και απέδιδαν φπα!-θα άλλαζε κάτι;Απολύτως τίποτα..Αν και θα έπρεπε να πληρώνουν ΦΠΑ να σωθεί ο προϋπολογισμός.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ δεν πληρώνω ποτέ κάθε μήνα.Κάθε τρίμηνο τους τα δίνω.Και ας έρχονται οι λογαριασμοί.Αλλά δεν είναι το θέμα τι κάνω εγώ αλλά τι ισχύει.

Το θέμα είναι τι κάνουμε σαν καταναλωτές, αυτό συζητάμε.

Δεν υπάρχει τι ισχύει στην ελεύθερη αγορά...μην τρελλαθούμε, εμείς οι καταναλωτές ορίζουμε τι ισχύει.

Αλλιώς τι να τις κάνουμε τις διαφορετικές εταιρείς κλπ κλπ κλπ, ας μέναμε με μονοπώλια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το εισιτήριο είναι αξιόγραφο.Απλώς δηλώνει ότι πλήρωσες για να απολαύσεις υπηρεσία.Αν στα μπουρδέλα έβαζαν εισιτήρια-και πλήρωναν και φόρους και απέδιδαν φπα!-θα άλλαζε κάτι;Απολύτως τίποτα..Αν και θα έπρεπε να πληρώνουν ΦΠΑ να σωθεί ο προϋπολογισμός.

Ωχ βαριέμαι τώρα, ακόμη δεν επέστρεψα, μην πιάσουμε επαγγελματικές κουβέντες, αλλά τα εισητήρια είναι κάτι πολύ παραπάνω από αγορά υπηρεσιών. Μπορείς  να πεις ότι ισχύει και το ίδιο στα μπουρδέλα εάν θέλεις, υπό την έννοια ότι μέρος του τιμήματος πάει για τον χώρο, καθαριότητα κλπ.

Επί της ουσίας, αν πλήρωνες "έξοδο" αντί "είσοδο" στο μπουρδέλο, διαφωνείς ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το θέμα είναι τι κάνουμε σαν καταναλωτές, αυτό συζητάμε.

Δεν υπάρχει τι ισχύει στην ελεύθερη αγορά...μην τρελλαθούμε, εμείς οι καταναλωτές ορίζουμε τι ισχύει.

Αλλιώς τι να τις κάνουμε τις διαφορετικές εταιρείς κλπ κλπ κλπ, ας μέναμε με μονοπώλια.

Δυστυχώς οι κανόνες θέτονται από τις εταιρείες.Αν θέλει η εταιρεία,μόλις λήξει η προθεσμία μου κόβει το ιντερνετ,καταγγέλει τη σύμβαση και με πάει στα δικαστήρια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δυστυχώς οι κανόνες θέτονται από τις εταιρείες.Αν θέλει η εταιρεία,μόλις λήξει η προθεσμία μου κόβει το ιντερνετ,καταγγέλει τη σύμβαση και με πάει στα δικαστήρια.

Κάνεις λάθος.

Δοκίμασε να αλλάξεις εταιρεία. Και βάλε όρο να μην προπληρώνεις. Εάν δεν δεχτούν αυτό, ζήτα τον πρώτο μήνα δωρεάν, είναι σαν να πετυχαίνεις να μην προπληρώνεις....

Δεν ανακαλύπτω τον τροχό ούτε την φωτιά, απλά σαν καταναλωτής έχεις δύναμη, ειδικά όταν αλλάζεις πάροχο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom