Νέα

Ανυποψίαστα κορίτσια γυμνά στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
274
Πόντοι
21
ALL TIME CLASSIC φιλε η κωλαρα στο avatar του συναγωνιστη.....ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΑΓΟΥΡΑ!!
A ρε κουφάλα Μυλωνά... :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606

Συνημμένα

• mh35.jpg
    mh35.jpg
    114,8 KB · Εμφανίσεις: 25

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
274
Πόντοι
21
ζητω ταπεινα την συγχωρεση σας...
με μπερδεψε η ποζα - εχει ακριβως την ιδια σε φωτο του Playboy η καβλα Ελεάννα...
ε μαλλον με επηρρέαε και αδυναμία που της έχω  :jerking:(ειχα μαλλον γιατι τωρα πια χαλασε πολυ...)

ελπιζω να με συγχωρεσετε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εξω αμαρτωλοι
αγραμματοι

Red House FTW

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα κορίτσια-και ειδικά τα 15χρονα-17χρονα-είναι ομολογουμένως εξαιρετικά αφελή!! Αλλά αυτό δικαιολογεί την στάση τους απέναντι στα αρσενικά (κάθε ηλικίας). Το πρόβλημα,λοιπόν,κατά τη γνώμη μου είναι ότι εμείς οι άντρες φερόμαστε συχνά σαν ηλίθιοι και κάνουμε τέτοια κορίτσια βορρά στα σαγόνια κάθε μαλάκα. Συχνά όμως σε αυτό το θέμα συμμετέχουν έμμεσα και τα ΜΜΕ και η κακή αγωγή που έχουμε γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας...
Και κάτι τελευταίο.Γιατί να φωτογραφίζουμε κάθε ερωτική μας σύντροφο σε διάφορες φάσεις??? Ποιό το όφελος?

Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο θα ήταν να το σκεφτούμε όλοι αυτό το θέμα την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να δοκιμάσουμε πόσο καλά δουλεύουν οι νεανικές μηχανές και να μην κάνουμε αυτά που οι ίδιοι κατακρίνουμε συνεχώς!!!

Επισκέπτης
Και κάτι τελευταίο.Γιατί να φωτογραφίζουμε κάθε ερωτική μας σύντροφο σε διάφορες φάσεις??? Ποιό το όφελος?

Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο θα ήταν να το σκεφτούμε όλοι αυτό το θέμα την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να δοκιμάσουμε πόσο καλά δουλεύουν οι νεανικές μηχανές και να μην κάνουμε αυτά που οι ίδιοι κατακρίνουμε συνεχώς!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε φιλε..
ποιος εγραψε το παρακατω μυνημα???
"Συμπουρδελιάρηδες-συναγωνιστές,όποιος βρει τέτοιες γκάβλες με τέτοιες βυζάρες εδώ στην Ελλάδα να κάνει ποστ τις φωτό τις κοπέλας μαζί με τα πλήρη στοιχεία της και θα κερδίσει (από εμένα τουλάχιστον) το βραβείο του μπουρδελιάρη της χρονιάς!!! Όποιος συμφωνεί με την ιδέα,ας κάνει τη δική πρόταση για βραβείο!!!"
τελικα τι απο τα δυο πρεπει να κανουμε???

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
.....κάνουμε τέτοια κορίτσια [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]βορρά[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] στα σαγόνια κάθε μαλάκα......

δίκιο έχεις. θα έπρεπε να τα κάνουμε νότο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
που το βρηκες αυτο?
δωσε λινκ παρακαλω.
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε φιλε..
ποιος εγραψε το παρακατω μυνημα???
"Συμπουρδελιάρηδες-συναγωνιστές,όποιος βρει τέτοιες γκάβλες με τέτοιες βυζάρες εδώ στην Ελλάδα να κάνει ποστ τις φωτό τις κοπέλας μαζί με τα πλήρη στοιχεία της και θα κερδίσει (από εμένα τουλάχιστον) το βραβείο του μπουρδελιάρη της χρονιάς!!! Όποιος συμφωνεί με την ιδέα,ας κάνει τη δική πρόταση για βραβείο!!!"
τελικα τι απο τα δυο πρεπει να κανουμε???

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
274
Πόντοι
21
Eτσι για του λογου το αληθες..
Δεν θυμιζει αρκετα σαν ποζα?

Συνημμένα

• 67977_eleanna_pagoura1_122_469lo.jpg
    67977_eleanna_pagoura1_122_469lo.jpg
    82,4 KB · Εμφανίσεις: 32

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οχι ρε συ της Μαγκι ειναι νεγρικη στητη κωλαρα
της Παγουρα ειναι πεσμενη και πλαδαρη

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ορισμενες φορες τεινουμε να γινομαστε υπερβολικοι...
Συμπουρδελιάρηδες-συναγωνιστές,όποιος βρει τέτοιες γκάβλες με τέτοιες βυζάρες εδώ στην Ελλάδα να κάνει ποστ τις φωτό τις κοπέλας μαζί με τα πλήρη στοιχεία της και θα κερδίσει (από εμένα τουλάχιστον) το βραβείο του μπουρδελιάρη της χρονιάς!!! Όποιος συμφωνεί με την ιδέα,ας κάνει τη δική πρόταση για βραβείο!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θα καβλωσε ο ανθρωπος αποτομα...χαχαχα!

Stories