You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανυποψίαστα κορίτσια γυμνά στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ALL TIME CLASSIC φιλε η κωλαρα στο avatar του συναγωνιστη.....ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΑΓΟΥΡΑ!!
A ρε κουφάλα Μυλωνά...
αααα, δεν θα ανεχτώ άλλα τέτοια λάθη από σένα
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αααα, δεν θα ανεχτώ άλλα τέτοια λάθη από σένα
Ποια ειναι τελικα?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Maggy, a.k.a. patoura
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.009
- Πόντοι
- 606
;)Maggy, a.k.a. patoura
Συνημμένα
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Maggy, a.k.a. patoura
Oχι ρε πουστη τετοια κωλαρα παει χαμενη με την σκατοφατσα κριμα.Αλλα θα μου πεις αν τα ειχε ολα θα ηταν αδικο ενω ετσι διατηρουνται οι ισσοροπιες.
Red House FTW
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα κορίτσια-και ειδικά τα 15χρονα-17χρονα-είναι ομολογουμένως εξαιρετικά αφελή!! Αλλά αυτό δικαιολογεί την στάση τους απέναντι στα αρσενικά (κάθε ηλικίας). Το πρόβλημα,λοιπόν,κατά τη γνώμη μου είναι ότι εμείς οι άντρες φερόμαστε συχνά σαν ηλίθιοι και κάνουμε τέτοια κορίτσια βορρά στα σαγόνια κάθε μαλάκα. Συχνά όμως σε αυτό το θέμα συμμετέχουν έμμεσα και τα ΜΜΕ και η κακή αγωγή που έχουμε γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας...
Και κάτι τελευταίο.Γιατί να φωτογραφίζουμε κάθε ερωτική μας σύντροφο σε διάφορες φάσεις??? Ποιό το όφελος?
Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο θα ήταν να το σκεφτούμε όλοι αυτό το θέμα την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να δοκιμάσουμε πόσο καλά δουλεύουν οι νεανικές μηχανές και να μην κάνουμε αυτά που οι ίδιοι κατακρίνουμε συνεχώς!!!
Και κάτι τελευταίο.Γιατί να φωτογραφίζουμε κάθε ερωτική μας σύντροφο σε διάφορες φάσεις??? Ποιό το όφελος?
Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο θα ήταν να το σκεφτούμε όλοι αυτό το θέμα την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να δοκιμάσουμε πόσο καλά δουλεύουν οι νεανικές μηχανές και να μην κάνουμε αυτά που οι ίδιοι κατακρίνουμε συνεχώς!!!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Α ρε Μάγκυ, τί θα κανες χωρίς photoshop
sorry για το off-topic
Επισκέπτης
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε φιλε..Και κάτι τελευταίο.Γιατί να φωτογραφίζουμε κάθε ερωτική μας σύντροφο σε διάφορες φάσεις??? Ποιό το όφελος?
ποιος εγραψε το παρακατω μυνημα???
"Συμπουρδελιάρηδες-συναγωνιστές,όποιος βρει τέτοιες γκάβλες με τέτοιες βυζάρες εδώ στην Ελλάδα να κάνει ποστ τις φωτό τις κοπέλας μαζί με τα πλήρη στοιχεία της και θα κερδίσει (από εμένα τουλάχιστον) το βραβείο του μπουρδελιάρη της χρονιάς!!! Όποιος συμφωνεί με την ιδέα,ας κάνει τη δική πρόταση για βραβείο!!!"
τελικα τι απο τα δυο πρεπει να κανουμε???
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
.....κάνουμε τέτοια κορίτσια [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]βορρά[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] στα σαγόνια κάθε μαλάκα......
δίκιο έχεις. θα έπρεπε να τα κάνουμε νότο
που το βρηκες αυτο?
δωσε λινκ παρακαλω.
δωσε λινκ παρακαλω.
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε φιλε..
ποιος εγραψε το παρακατω μυνημα???
"Συμπουρδελιάρηδες-συναγωνιστές,όποιος βρει τέτοιες γκάβλες με τέτοιες βυζάρες εδώ στην Ελλάδα να κάνει ποστ τις φωτό τις κοπέλας μαζί με τα πλήρη στοιχεία της και θα κερδίσει (από εμένα τουλάχιστον) το βραβείο του μπουρδελιάρη της χρονιάς!!! Όποιος συμφωνεί με την ιδέα,ας κάνει τη δική πρόταση για βραβείο!!!"
τελικα τι απο τα δυο πρεπει να κανουμε???
Επισκέπτης
που το βρηκες αυτο?
δωσε λινκ παρακαλω.
ορισμενες φορες τεινουμε να γινομαστε υπερβολικοι...
Συμπουρδελιάρηδες-συναγωνιστές,όποιος βρει τέτοιες γκάβλες με τέτοιες βυζάρες εδώ στην Ελλάδα να κάνει ποστ τις φωτό τις κοπέλας μαζί με τα πλήρη στοιχεία της και θα κερδίσει (από εμένα τουλάχιστον) το βραβείο του μπουρδελιάρη της χρονιάς!!! Όποιος συμφωνεί με την ιδέα,ας κάνει τη δική πρόταση για βραβείο!!!
Επισκέπτης
τι υπερβολικοι ρε..μεσα σε 5 λεπτα λεει τα ακριβως αντιθετα..φασκει & αντιφασκει..τι συζητηση να κανεις μετα???ορισμενες φορες τεινουμε να γινομαστε υπερβολικοι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K