Νέα

Αντρικες απαιτησεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και οι γυναίκες και οι άντρες έχουν τρελές απαιτήσεις πριν παντρευτούν.
Η συντριπτική πλειοψηφία όμως βολεύεται με τα απαραίτητα με τη δικαιολογία ότι βρήκε σύντροφο που τον/την καταλαβαίνει...
απολυτος ρεαλισμος......  :thumbsup:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θεμα υγιεινης ειναι να γινεσαι πιο ευαλωτος στα ΣΜΝ?

για τ' αρχίδια μιλάγαμε όχι για το άνωθεν τριχωτό κομμάτι :birdman: το οποίο όμως επιδέχεται κούρας διατηρώντας τον προστατευτικό του ρόλο :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τ αρχιδια εχουν ανοσια?

αφροδίσιο σε αρχίδια δεν έχω ξανακούσει :think: ίσως υπό προϋποθέεις να μπορούν ν'αρπάξουν κανά κονδύλωμα :think:

αλλά οι τρίχες στ'αρχίδια είναι τόσες πολλές που να τα προστατεύουν; :huh: δε νομίζω :think:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλη η πλακα,αλλα για αλλη μια φορα η κουβεντα μαλακιστηκε μαγκες.....

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ακουμε οτι οι γυναικες συχνα εχουν πολλες απαιτησεις που πολλες φορες τις διαβαζεις κ ζαλιζεσαι...να ειναι ετσι να ειναι αλλιως,να ειναι κ του λιμανιου κ του σαλονιου,να ειναι ρομαντικος να ειναι κ αυστηρος,να μου κανει τα χατηρια να λεει ομως κ οχι,να εχει φραγκα αλλα να ειναι κ αυτοδημιουργητος,να ειναι εργατικος αλλα να εχει χρονο κ για μενα,να ειναι πιστος αλλα οχι κ να τρεχει απο πισω μου,να με ζηλευει αλλα χωρις να με καταπιεζει,να ειναι καλος εραστης αλλα ειναι κ καλος πατερας,να φερνει λιγο απο brad pete αλλα κ λιγο απο johnny depp κ πολλα αλλα...
το εχω ποσταρει και σ αλλη κουβεντα, αλλα εδω νομιζω οτι πρεπει να ξαναειπωθει... Ο γαμος ειναι η διαδικασια, οπου σιγα-σιγα, μερα με τη μερα ανακαλυπτουμε τι τυπος ανδρα, αρεσε στη γυναικα μας :helpplea:

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Ακουμε οτι οι γυναικες συχνα εχουν πολλες απαιτησεις που πολλες φορες τις διαβαζεις κ ζαλιζεσαι...να ειναι ετσι να ειναι αλλιως,να ειναι κ του λιμανιου κ του σαλονιου,να ειναι ρομαντικος να ειναι κ αυστηρος,να μου κανει τα χατηρια να λεει ομως κ οχι,να εχει φραγκα αλλα να ειναι κ αυτοδημιουργητος,να ειναι εργατικος αλλα να εχει χρονο κ για μενα,να ειναι πιστος αλλα οχι κ να τρεχει απο πισω μου,να με ζηλευει αλλα χωρις να με καταπιεζει,να ειναι καλος εραστης αλλα ειναι κ καλος πατερας,να φερνει λιγο απο brad pete αλλα κ λιγο απο johnny depp κ πολλα αλλα...

Αληθεια ομως εμεις σαν αντρες τι απαιτησεις εχουμε? για να παντρευτούμε ίδιες με τις γυναίκες, για να γαμήσουμε τίποτα ιδιαίτερο. μηπως για πολλους απο μας μας αρκει ενας ωραιος κωλος κ ενα ακομα ωραιο ζευγαρι βυζια? σε όλους αρκεί για ένα γαμήσι, όχι απλά σε πολλούς. μηπως κοιταμε αποκλειστικα το περιτυλιγμα κ αγνοουμε την ουσια? η ουσία είναι το γαμήσι. αυτό κοιτάμε. γιατι οι γυναικες να ειναι πιο απαιτητικες απο μας? ποιός το πε? γιατι να εχουμε ριξει τοσο πολυ τον πηχη κ οπου δουμε μουνι τρεχουμε? ο πήχης μας είναι το καβλί μας κι αυτό δε ρίχνεται. μόνο σηκώνεται. ποιος φταιει αραγε που εχουν γινει τοσο κακομαθημενες,οταν υπαρχουν γυρω τους τοσοι λακαμαδες που ειναι ετοιμοι να τους προσφερουν τον ουρανο με τα αστρα ασχετως αν το αξιζουν πραγματικα η οχι? η πουτάνα η κοινωνία. ποιός άλλος?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Φιλε, συμφωνω στο κακομαθημενες.

Δυστυχως η' ευτυχως, με τα σημερινα δεδομενα, οι γκομενες που αξιζουν ειναι αυτες που εχουν φαει σφαλιαρα απο προηγουμενο γκομενο, η' απο εσενα και μετα δινουν γη και υδωρ.

Π

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αντρικες απαιτησεις:

Αν μιλαμε για γαμησι, μου αρκει να εχει μουνι.
Αν μιλαμε για σχεση, θελω να εχει ωραιο χαμογελο και να γελαει συχνα, να εχει ωραια φωνη, να μην ειναι δηθεν, να εχει ενδιαφεροντα και στοχους, να ειναι εξυπνη.
Αν μιλαμε για γαμο, θελω να εχει λεφτα και/ή η οικογενεια της να ειναι καλα δικτυωμενη.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Nα μην  μου τα πρηζει..............Βασικο
Θα συμφωνησω στα ......λεφτα!!! 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Nα μην  μου τα πρηζει..............Βασικο
Θα συμφωνησω στα ......λεφτα!!! 

κοιτα στη ζωη υπαρχουν παντα καποια trade offs, αν εχει λεφτα/γνωριμιες χαλαλι της το πρηξιμο  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
κοιτα στη ζωη υπαρχουν παντα καποια trade offs, αν εχει λεφτα/γνωριμιες χαλαλι της το πρηξιμο  :grin:

Συμφωνοι.......αλλα επειδη  εχω κι εγω,  εχω τιs απαιτησειs μου.......Εκτοs κι αν εχει πολλα περισσοτερα,  ε τοτε
θα.......αναθεωρησω.. :grin: :grin: :grin: :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συμφωνοι.......αλλα επειδη  εχω κι εγω,  εχω τιs απαιτησειs μου.......Εκτοs κι αν εχει πολλα περισσοτερα,  ε τοτε
θα.......αναθεωρησω.. :grin: :grin: :grin: :grin:

τυπε μου εσυ εισαι απο τους τυχερους  :grin:  εγω που δεν εχω τιποτα απο τα δυο πρεπει να κανω παραχωρησεις

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ωραιο προσωπο, ωραιο κςλο, ωραια βυζια και να μην σου σπαει τον μπουτζον.-

lustforlife