You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zeugari_live
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Like
- 139
- Πόντοι
- 0
οποιος θελει να γαμισει τη γυναικα μου εχει το ελευθερο απο εμενα...
αρκει να την παντρευτει...να μου αδειαζει τη γωνια
γνωρισε μας και την παντρευομαι
νομιζεις οτι θα βρεις καλυτερη??
PANAGIOTIS!
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2019
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Ακούγεται δελεαστικό σενάριο μια εμπειρία swinging με backround το ελληνικό καλοκαίρι σε ένα νησί …
βράδυ…. με την κατανάλωση άφθονων cocktails … !!!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.633
- Πόντοι
- 12.756
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ξέρω ζευγάρι , που παίζουν 4αδα με άλλα ζευγάρια.
Πάνε σε γαμιστρώνα, σουϊτα για 4 και πηδιούνται αποκλειστικά ο ένας με τη γυναίκα του άλλου,
αλλά στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα. Και το τραβάνε και βίντεο !
Πάνε σε γαμιστρώνα, σουϊτα για 4 και πηδιούνται αποκλειστικά ο ένας με τη γυναίκα του άλλου,
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Πες μας που θα βρουμε τα βιντεο
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Τι είχατε πιει;;Αν δεν εχετε κατσει να κανετε παρτουζα με τρανς μαζι με τη γυναικα σας δεν ξερετε τιποτα. Η δικια μου ειχε την φαντασιωση να του σκισει τον πατο και μετα να τον βαλει απεναντι και να την γαμαω ενω του περιγραφει ποσο ωραια τον τρωει αυτη και δεν του δινει. Στο τελος εχυσα και παει του ανοιγει το στομα, του ριχνει οτι εβγαλα απο μεσα + σαλια και τον ξαναγαμαει ετσι. Καπακι μετα τον κατουρισαμε και πηγαμε για σαουνα και αυτος σε αλλο πελατη υποθετω.
PANAGIOTIS!
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2019
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα,
θα μας πεις λεπτομέρειες ???
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Ο αδερφός μου Αγγλία μέσω adultfriendfinder βρήκε κάτι παντρεμένα ζευγάρια και εχουν γίνει φίλοι με 3 τέτοια.Μιλάμε να έχουν λεφτά,θέσεις εργασίας αλλά να τους αρέσει να τους γαμάει τη γυναίκα και να βλέπουν και να τραβάνε βίντεο..Του την είπα άσχημα γιατί εγώ δεν τα γουστάρω αυτά αλλά μου έστειλε 2-3 φωτογραφίες που τράβαγε ο σύζυγος κερατάς εν ώρα δράσης και έμεινα γιατί ήταν κάτι μουνάρες 40 με 45...
Υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι που τους αρέσει να βλέπουν τη γυναίκα τους με άλλουν Αγγλία ή ψάχνουν άτομο να πηδήξουν μαζί τη γυναίκα του..Όπως και πολλά swingers club που πάνε κανονικά ζευγάρια ή και μονοι και γνωρίζονται στο μπαρ και αν υπάρχει χημεία πάνε μέσα σε διαμορφωμένους χώρους με καναπέδες,κρεβάτια,σάουνα και ξεσκίζονται.
Υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι που τους αρέσει να βλέπουν τη γυναίκα τους με άλλουν Αγγλία ή ψάχνουν άτομο να πηδήξουν μαζί τη γυναίκα του..Όπως και πολλά swingers club που πάνε κανονικά ζευγάρια ή και μονοι και γνωρίζονται στο μπαρ και αν υπάρχει χημεία πάνε μέσα σε διαμορφωμένους χώρους με καναπέδες,κρεβάτια,σάουνα και ξεσκίζονται.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αν δεν εχετε κατσει να κανετε παρτουζα με τρανς μαζι με τη γυναικα σας δεν ξερετε τιποτα. Η δικια μου ειχε την φαντασιωση να του σκισει τον πατο και μετα να τον βαλει απεναντι και να την γαμαω ενω του περιγραφει ποσο ωραια τον τρωει αυτη και δεν του δινει. Στο τελος εχυσα και παει του ανοιγει το στομα, του ριχνει οτι εβγαλα απο μεσα + σαλια και τον ξαναγαμαει ετσι. Καπακι μετα τον κατουρισαμε και πηγαμε για σαουνα και αυτος σε αλλο πελατη υποθετω.
Πω πω ρε φίλε... για να φτάσετε σε σημείο να κάνετε τέτοια έτσι ώστε να μπορέσετε να καβλώσετε και να την βρείτε.... υπάρχει πρόβλημα μεγάλο!!!!
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Ο αδερφός μου Αγγλία μέσω adultfriendfinder βρήκε κάτι παντρεμένα ζευγάρια και εχουν γίνει φίλοι με 3 τέτοια.Μιλάμε να έχουν λεφτά,θέσεις εργασίας αλλά να τους αρέσει να τους γαμάει τη γυναίκα και να βλέπουν και να τραβάνε βίντεο..Του την είπα άσχημα γιατί εγώ δεν τα γουστάρω αυτά αλλά μου έστειλε 2-3 φωτογραφίες που τράβαγε ο σύζυγος κερατάς εν ώρα δράσης και έμεινα γιατί ήταν κάτι μουνάρες 40 με 45...
Παιχνιδι ειναι και Καυλα !
μην κρινεις κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις !
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Εγώ ρε φίλε τους τελευταίους μήνες πηγαίνω με ζευγάρια για τρίο αλλά κυρίως cuckold φάση. Είναι εύκολο να βρεις. Απλά θέλει, καλό σώμα και μεγάλη πουτσα...Wifesharing, MFM, GangBang είναι φετίχ.
Είναι μια ωραία εμπειρία. Δυστυχώς, αυτό
το είδος παιχνιδιού σπάνια εμφανίζεται στην
Ελλάδα. Εάν ναι, τότε κυρίως μόνο με ξένους
τουρίστες, είμαι ανοιχτός σε αυτές τις ποικιλίες.
Στο cuckold παιχνίδι όσο παράξενο και να ακούγεται καλύτερα από όλους περνάει ο κερατάς
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Στο κανεσεξ άμα βάλεις αγγελία ότι ζητάς ζευγάρι για να γαμησεις την γυναίκα ή ότι άλλο έχεις κατά νου θα έχεις ανταπόκριση. Το θέμα είναι ότι μουναρες τυχαίνουν μία στο τόσο αλλά έτσι είναι αυτά.
Επίσης φίλε πρέπει να έχεις φωτογραφίες σου που να έλκουν
το λεω απο εμπειρια φιλε μου?επειδη εχω την εντυπωση οτι το 99% ειναι fake οι αγγελιεςΣτο κανεσεξ άμα βάλεις αγγελία ότι ζητάς ζευγάρι για να γαμησεις την γυναίκα ή ότι άλλο έχεις κατά νου θα έχεις ανταπόκριση. Το θέμα είναι ότι μουναρες τυχαίνουν μία στο τόσο αλλά έτσι είναι αυτά.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Άλλο fake αγγελίες που διαβάζεις και άλλο οι αγγελίες που βάζεις. Εγώ βάζω αγγελίες και βρίσκω όχι το αντίθετο.το λεω απο εμπειρια φιλε μου?επειδη εχω την εντυπωση οτι το 99% ειναι fake οι αγγελιες
sant7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 65
- Πόντοι
- 1
σωστός ο παίχτης και εγω που εχω κανει διάφορες φάσεις με ζευγάρια αυτό κατάλαβα οτι ολα γίνονται για το κέρατα σε εισαγωγικά γιατι στην ουσια δεν ειναι κερατας.κερατας ειναι αυτος που δεν το ξέρει για εμενα παντοςΕγώ ρε φίλε τους τελευταίους μήνες πηγαίνω με ζευγάρια για τρίο αλλά κυρίως cuckold φάση. Είναι εύκολο να βρεις. Απλά θέλει, καλό σώμα και μεγάλη πουτσα...
Στο cuckold παιχνίδι όσο παράξενο και να ακούγεται καλύτερα από όλους περνάει ο κερατάς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K