ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.516
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα είμαστε ζευγάρι 38 εγώ και 32 η γυναίκα μου.Ψαχνω εχεμύθο, σοβαρό και καθαρό άτομο για την γυναίκα μου.Σε προσωπικο μύνημα
Εσύ είσαι απλά παραμυθάς...Καλησπέρα είμαστε ζευγάρι 38 εγώ και 32 η γυναίκα μου.Ψαχνω εχεμύθο, σοβαρό και καθαρό άτομο για την γυναίκα μου.Σε προσωπικο μύνημα
Κούρασες κλώνε ….Καλησπέρα είμαστε ζευγάρι 38 εγώ και 32 η γυναίκα μου.Ψαχνω εχεμύθο, σοβαρό και καθαρό άτομο για την γυναίκα μου.Σε προσωπικο μύνημα
Φέρε την Σουλα σε κάνα τσονταδικο τύπε να γουστάρειΓια στείλτε και εδώ για την Σουλα.
Ιδέες.
Στείλε μου πρωσοπικόΚαλησπέρα είμαστε ζευγάρι 38 εγώ και 32 η γυναίκα μου.Ψαχνω εχεμύθο, σοβαρό και καθαρό άτομο για την γυναίκα μου.Σε προσωπικο μύνημα
εμπειρία σε τριο και τέτοια έχετε ή ακόμα ψάχνεστε?Άλλα επίπεδα ηδονής η φάση. Απλά πρέπει να βρεθούν τα σωστά άτομα που να ξέρουν τον ρόλο του ο καθένας.
Ακόμαεμπειρία σε τριο και τέτοια έχετε ή ακόμα ψάχνεστε?
δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος ή δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τί θέλετε?
Είναι ένας συνδιασμός και των δύο θεωρώδεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος ή δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τί θέλετε?
ποιός κολλάει παραπάνω? η κοπέλλα ή ο άντρας?Είναι ένας συνδιασμός και των δύο θεωρώ
Η κοπέλαποιός κολλάει παραπάνω? η κοπέλλα ή ο άντρας?
πρωτάρα σε τέτοιες φάσεις?Η κοπέλα
Ναι και οι δύοπρωτάρα σε τέτοιες φάσεις?
για τριο ή cuckold φάση?Ναι και οι δύο
Η συζήτηση που γίνεται είναι για τρίο αλλά αυτό θα δείξει θεωρώ εκείνη την στιγμήγια τριο ή cuckold φάση?