Αν και τη συγκεκριμένη εμπειρία την ζήσαμε με τη δικια μου πριν ένα δίμηνο, θα πω κει εγώ τα συμπεράσματα που βγήκαν:
1. Ωραία φάση μάγκες, αλλα να ξέρετε ότι η κοπέλα που έχετε, είναι αποκλειστικά δικια σας και το κάνει ΚΑΙ για σας. Εγώ αυτό το κατάλαβα καθώς την ώρα που πιπωνε τον άλλον, δεν πηρε το βλέμμα της από πάνω μου, πράγμα που σήμαινε πως το ενδιαφέρον της ήταν σε μένα.
2. Προσοχή στην επανάληψη. Το κάναμε 2 φορές και μετά το σταματήσαμε, καθώς δεν γίνεται να το κάνεις αυτό και συνέχεια. Δεν μπορεί μετά ενας αντρας να την καλύψει στο κρεβάτι, οπως θα κάνουν οι δυο μαζί.Κάπου θα σπάσει το πράγμα. Κακά τα ψέματα, φαντασίωση έχουν όλες να γαμηθουν με 2 ταυτόχρονα και αρέσει σε όλες. Αλλες το δοκιμάζουν και αλλες όχι.
3. Όταν το δοκιμάσαμε και με γυναικα, τα πράγματα για μένα ήταν κάπως παρόμοια, όπως και της δικιάς μου. Δηλαδή και εγώ γούσταρα να βλέπω αυτήν κυρίως και την καυλα που έβγαζε στο πρόσωπο της.
4. Σίγουρα η σχέση ή θα σπάσει μετά απο αυτό ή θα γίνει πιο δυνατή. Εμάς προς το παρόν έγινε πιο δυνατή και αποφασίσαμε να κάνουμε και το επόμενο βήμα στη ζωή μας, αυτό του αρραβώνα. Νομίζω πως και οι δυο, ξέρουμε τι θελουμε και τολμήσαμε να το συζητήσουμε.
5. Χρειάζεται αρκετό χρονο. Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά τα θέλω του συντρόφου σας. Αν αποφασίσετε να το κάνετε, συζητήστε τα ΠΑΝΤΑ. Ακομη και το σενάριο του να θέλει η δικια σας να το επαναλαμβάνει επειδή της άρεσε. Εκεί να σκεφτείτε τι θα κάνετε. Θα την χωρίσετε ή θα προχωρήσετε; Εγώ αυτα σκέφτηκα και έλεγα ότι και να γουστάρει, θα χωρίσω μετά στα αρχιδια μου. Στους παντρεμένους όμως, είναι διαφορετικά.
Αυτα από την δίκη μου πλευρά. Βγάλτε γούστα όσο μπορείτε είναι η δίκη μου η γνώμη. Ζήστε το όσο πάει.