Εγώ πολύ θα ψηνόμουν για κάτι τέτοιο αλλά αν και γυμνιστής δεν έχει προκύψει
Αυτό που γράφω και στο φίλο πιο πάνω στα 3 σπαμ θέλει τρόπο χρόνο υπομονή και συζήτηση και όχι πίεση όχι πρεσσάρισμα.Και το strip club είναι μεγάλο βοήθημα,ιδιαίτερα για κάποιον που είναι σε γάμο 10-15-20 χρόνια και δεν έχει ανάλογες εμπειρίες η γυναίκα του με πολλούς άντρες.
Κατά την ταπεινή μου άποψη προσωπική πάντα το έχουν οι γυναίκες γενικώς τα ζευγάρια που παίζουν στις ηλικίες 40-45-50 πόσο μάλλον όταν είναι πολλά χρόνια σε ένα γάμο όπως εγώ ή ο Λίο πιο πάνω.Και εγώ 84αρης είμαι και ο antony84 λογικά το ίδιο.Πιστεύω όλες οι γυναίκες (τουλάχιστον το 80% των 80's) που είναι σε αυτή τη κατηγορία ηλικιακά είναι μεγαλωμένες με άλλες αρχές και όταν έχει μάθει καλά το σύζυγό της και είναι χρόνια μαζί γιατί πέρα από τις μαλακίες τώρα 15 και 20 χρόνια γάμου δεν είναι μόνο ρουτίνα υπάρχει Αγάπη και Σεβασμός αυτά εννοούνται,το να προχωρήσει σε αυτό το στάδιο είναι Βουνό ολόκληρο,πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και παιδιά στη μέση.
Οι πιο μικρές ηλικίες δεν νομίζω να αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα και οι μεταγενέστερες φουρνιές πιστεύω.
Είναι και πολλοί εδώ μέσα που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το cuckolding έχει τεράστια διαφορά από το swinging.Στη μία περίπτωση,για μένα έτσι προσωπική άποψη δική μου,είναι τελείως διαφορετικό να βλέπεις και να νιώθεις τον Άνθρωπο που Αγαπάς και Σέβεσαι (και είσαστε μία ζωή μαζί) να ευχαριστιέται σεξ και να νιώθει ξανά σαν 20άρα 25αρα και εσύ αραχτός,παρά να μπεις σε τριπάκι ανταλλαγής γιατί ούτε εσύ ο ίδιος το θέλεις.Για αυτό πάντα ο Cuck και η Σύζυγος μαζί όταν το πάρουν απόφαση πρέπει ο Bull να έχει καλύτερα προσόντα από το σύζυγο και να αποδίδει πιο δυνατά με το ανάλογο σώμα φυσικά.Για αυτό και είπα ότι πρέπει να επενδύσεις στην ιδέα σου σε ένα από τα σπαμ και ρώτησα πιο πριν αν ξέρετε κάτι για τις αγγελίες και μου είπε κάποιος Κύριος είναι γραφεία.