matsupitsu
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Like
- 331
- Πόντοι
- 21
Πολυχρησιμοποιημενη ψαξε κατι πιο φρεσκοΚαλησπέρα παιδιά! Αξίζει η Άννα για μια δοκιμή λέτε? Έχω προσπαθήσει μερικές φορές και δεν έχει κάτσει..Αξίζει να το κουράσω?
Πολυχρησιμοποιημενη ψαξε κατι πιο φρεσκοΚαλησπέρα παιδιά! Αξίζει η Άννα για μια δοκιμή λέτε? Έχω προσπαθήσει μερικές φορές και δεν έχει κάτσει..Αξίζει να το κουράσω?
Πολυχρησιμοποιημενη ψαξε κατι πιο φρεσκο
και μονο αν σκεφθεις οτι εδω ειναι απο το 2014 φθανειη αληθεια ειναι οτι οποτε και να εχω στελει μυνημα ειναι σε ραντεβου και ειναι κλεισμενη για τις επομενες δυο μερες......
δηλαδη το οτι ειναι απο το 2014 τι λεει αυτο για εξήγησε το ....και μονο αν σκεφθεις οτι εδω ειναι απο το 2014 φθανει
Δεν θελει και ιδιαιτερη εξυπναδα για να καταλαβεις τα αυτονοητα...ποσοι δηλαδη εχουν περασει...εκτος και δεν διαθετεις καθολου απο αυτηδηλαδη το οτι ειναι απο το 2014 τι λεει αυτο για εξήγησε το ....
εγω δεν ειμαι εξυπνος :- εσυ ομως τι εννοεις ?????? τι εχουν περασει δεν σε πιανωΔεν θελει και ιδιαιτερη εξυπναδα για να καταλαβεις τα αυτονοητα...ποσοι δηλαδη εχουν περασει...εκτος και δεν διαθετεις καθολου απο αυτη
Ο φιλος μαλλον ψαχνει παρθενες πουτανες...εγω δεν ειμαι εξυπνος :- εσυ ομως τι εννοεις ?????? τι εχουν περασει δεν σε πιανω
εννοειται ;) αλλα τι να πης συναγωνιστη ο καθενας λεει την εξυπναδα του και αυτο ειναιΟ φιλος μαλλον ψαχνει παρθενες πουτανες...
εννοειται ;) αλλα τι να πης συναγωνιστη ο καθενας λεει την εξυπναδα του και αυτο ειναι
Εχεις δίκιο Τασσο, εχουμε γεμίσει εξυπνάκιδες αγαπούληδες που ψάχνουν '' αμόλυντες κορασίδες''εννοειται ;) αλλα τι να πης συναγωνιστη ο καθενας λεει την εξυπναδα του και αυτο ειναι
φιλε μου καλε του βρηκες παρθενα
Δεν ασχολουμε με ημερεσιους θαμωνες του site που ολη μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ ασχολουνται με αυτο εχω τις ακρες μου και τα κονε μου και εχω αυτα πυ γουσταρω ,εδω απλα μπαινω για να περασει λιγο η ωρα μου τυπακο μου και συγνωμη αν σου εθιξα συμφεροντα σου εσενα και καποιων αλλων .Τα κοριτσια που αναφερονται εδω μεσα πολυ απλα δεν με ενδιαφερουνεννοειται ;) αλλα τι να πης συναγωνιστη ο καθενας λεει την εξυπναδα του και αυτο ειναι
Φιλε μου δεν με ενδιαφερουν η κορασιδες του site εδω μπαινω μονο και μονο για την πλακα μου .Με τις κορασιδες που ασχολουμε εγω ειναι σιγουρο οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουν την δυνατοτητα να ασχοληθουνΕχεις δίκιο Τασσο, εχουμε γεμίσει εξυπνάκιδες αγαπούληδες που ψάχνουν '' αμόλυντες κορασίδες''
ΧΑΧΑΧΑ!!
μπραβο παιχτη πως τα καταλαβες ολα ;) γατα εισαιΔεν ασχολουμε με ημερεσιους θαμωνες του site που ολη μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ ασχολουνται με αυτο εχω τις ακρες μου και τα κονε μου και εχω αυτα πυ γουσταρω ,εδω απλα μπαινω για να περασει λιγο η ωρα μου τυπακο μου και συγνωμη αν σου εθιξα συμφεροντα σου εσενα και καποιων αλλων .Τα κοριτσια που αναφερονται εδω μεσα πολυ απλα δεν με ενδιαφερουν
Μπράβο παιχταρά, με την μαγκιά σου και τον παρά σου!!!Φιλε μου δεν με ενδιαφερουν η κορασιδες του site εδω μπαινω μονο και μονο για την πλακα μου .Με τις κορασιδες που ασχολουμε εγω ειναι σιγουρο οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουν την δυνατοτητα να ασχοληθουν
Φιλε μου δεν με ενδιαφερουν η κορασιδες του site εδω μπαινω μονο και μονο για την πλακα μου .Με τις κορασιδες που ασχολουμε εγω ειναι σιγουρο οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουν την δυνατοτητα να ασχοληθουν