dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Οταν λες ακυρο? Κανονισατε ραντεβου και δεν ηρθε? Η απλα κανονισατε γενικα κ αοριστα και δεν μπορεσε?Όταν τρώτε 3η φορά σερί άκυρο από Αννουλα τι κάνετε?
Οταν λες ακυρο? Κανονισατε ραντεβου και δεν ηρθε? Η απλα κανονισατε γενικα κ αοριστα και δεν μπορεσε?Όταν τρώτε 3η φορά σερί άκυρο από Αννουλα τι κάνετε?
Το σύμπαν κάτι θέλει να σου πει..Όταν τρώτε 3η φορά σερί άκυρο από Αννουλα τι κάνετε?
Εμενα μια φορα μου ειχε ακυρωσει ραντεβου μετα απο καιρο ξανακλεισαμε ραντεβου και τις εδωσα ενα ακυρο πανηγυρικο πηγε ξενοδοχειο και με εψαχνε...ετσι πανε αυτα μια σου και μια μουΤο σύμπαν κάτι θέλει να σου πει..
Σε κάθε περίπτωση η Αννα είναι εξαιρετική σε όλα! Προσωπικά επιτρέπω μέχρι μία ακύρωση..
μου το ακύρωσε και τις τρεις φορές πριν τη συναντησηΟταν λες ακυρο? Κανονισατε ραντεβου και δεν ηρθε? Η απλα κανονισατε γενικα κ αοριστα και δεν μπορεσε?
Εμενα μια φορα μου ειχε ακυρωσει ραντεβου μετα απο καιρο ξανακλεισαμε ραντεβου και τις εδωσα ενα ακυρο πανηγυρικο πηγε ξενοδοχειο και με εψαχνε...ετσι πανε αυτα μια σου και μια μου
+2Εμενα μια φορα μου ειχε ακυρωσει ραντεβου ...
ε..ναι... μαζι και 5-6 φωτογραφιες...Οταν ακυρωνει σας στελνει
Αγαπη μου, λατρεια μου, @@@@ ##### ****** ..... ?? :S :S
Οταν ακυρωνει σας στελνει
Αγαπη μου, λατρεια μου, @@@@ ##### ****** ..... ?? :S :S
Συμφωνώ μαζί σου αλλά σου στέλνει αφού έχεις πάει στο ξενοδοχείο,την έχεις πάρει καμία δεκαριά φορές τηλέφωνο γιατί έχει περάσει κάνα μισάωρο από την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού.
Ο Νταβατζής-κλαρινογαμπρος-οδηγός που της έταζε και μαγειρείο -ρεστοράν ότι θα ανοίξουν με τα λεφτα που βγάζουν ,ειναι προελεύσεως γύφτος.Και ειναι και τοσο μαλακας ο νταβατζης που ο παπαρας σου στελνει μηνυμα 3-4 τα ξημερωματα. Ελεος δηλαδη ποσο μαλακας πρεπει να σαι;;;;;;;;;
Ισχυει..Και ειναι και τοσο μαλακας ο νταβατζης που ο παπαρας σου στελνει μηνυμα 3-4 τα ξημερωματα. Ελεος δηλαδη ποσο μαλακας πρεπει να σαι;;;;;;;;;
τυπε μηπως στελνει τις φωτο για να την παιξει ο στημενος στο hotel να μην παει εντελως τζαμπα το 20αρι :S :S :S
Α δεν το κανει μονο σε μενα? Και στο κινητο και στο viber μην τυχων χασω το μηνυμα στις 3 τα ξημερωματα...! Το γαμημενο το IPHONE ειδοποιεί και 2η φορα εαν δεν το ανοιξειςΙσχυει..
ο αρχιδας...
και ενοχλει....!!