grkcpl2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Καλό ξημέρωμα αστέρια μου
καλημεραααααα
Καλό ξημέρωμα αστέρια μου
Αννούλα εισαι αστέρι...
δηλαδη τι επρεπε να κανει να μας στελνη στον διαολο μολις μπαινη στο φορουμ μια κουκλαρα ειναι γιατι να μην ειναι χαρουμενηΠολυ χαρουμενη φενεσαι κουκλα μου
Πολυ χαρουμενη φενεσαι κουκλα μου
δηλαδη τι επρεπε να κανει να μας στελνη στον διαολο μολις μπαινη στο φορουμ μια κουκλαρα ειναι γιατι να μην ειναι χαρουμενη
αστο προτιμα να κανει βολτες στης σελιδες του φορουμ ;) που να τρεχει τωρα στα κωλοξενοδοχεια για να γαμησηηηηηηηηηηηΑπό κοντά να δεις πόσο χαρούμενος θα γίνεις εσύ με τη χαρά της
Ναι μώρε που να πηδάς τέτοιες γκομενάρες τώρα... Παλιοζωήαστο προτιμα να κανει βολτες στης σελιδες του φορουμ ;) που να τρεχει τωρα στα κωλοξενοδοχεια για να γαμησηηηηηηηηηηη
δυσκολα πραγματα αυτα την ζωη μας πρεπει να την απλουστευσουμεΝαι μώρε που να πηδάς τέτοιες γκομενάρες τώρα... Παλιοζωή
αυτες οι λεξεις γενικα ξενερωνουν για τους πολυ hardcore. θα ηταν καλο να λες καποιες προστιχες λεξεις με πολυ βρωμια μεσα και παραλλαγεςαχχχ θα βρώ καινούργιες λουλούδι μου φεγγάρι μου λατρεία μου χαχαχα
αυτες οι λεξεις γενικα ξενερωνουν για τους πολυ hardcore. θα ηταν καλο να λες καποιες προστιχες λεξεις με πολυ βρωμια μεσα και παραλλαγες
καλησπέραααααα καύλες μού συμερα θα σας τρελάνω
καλησπέρααααααααααα καύλα μουΚαυλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κολαση εισαι...καλησπέρααααααααααα καύλα μου