anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
καλημερα χαρά μούΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ
καλημερα χαρά μούΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ
Καλά το είπες, μετά τις 12 λες καλησπέρα, άσχετα αν δεν το συνηθίζουμε.γράψε λάθος καλημέρα λατρια μού ηθελα να πω
χαχαχα τι κανεις πώς τα περνάςΛατρεία? Καλό, ευχαριστώ.
Καλά αλλά μην τα λέμε από εδώ ;)χαχαχα τι κανεις πώς τα περνάς
Α, δεν το ξέρεις; Οι Συριζαίοι δεν πάνε τους Αλβανούς, διότι οι τελευταίοι με την σειρά τους δεν γουστάρουν τα Πάκια επειδή τους "χαλάνε τις γειτονιές τους".
Και ως γνωστόν τα Πάκια είναι τα αγαπημένα των Συριζαίων, ιδίως δε των "δροσερών". ;) εάν ειμουν αλβανίδα θα το δεχόμουν αλλά δεν ειμαι δηλαδή πρεπει να γινω με το ζόρι αλβανίδα τι να πω για να ξέρετε ειμαι ελληνίδα 100%100 καί δέν πρεπει να υπαρχει ρατσισμός για τους ξένους όλη ανθρώπη ειναι αλλα δεν μού αρεσει να με χαρακτηρίζουν
αναρχικος ειμαι........... ;)δεν θέλω τέτοια ρατσιστικά από Συριζαίους παρακαλώ ...
να ειστε σιγουροι όλη ότι ειμαι ελληνίδα αλλά οκ ολα μια χαράΑν πρόσεχες το ποστ μου θα έβλεπες πως το τελευταίο που με ενδιέφερε είναι η δική σου εθνικότητα!
Αλλού πήγαινε η απάντησή μου. ;)
μα θέλω να ειναι όλη σίγουρη ότι ειμαι ελληνίδα αυτό και δεν κρατάω κακια σε κανέναν γιατί εχω μαθει να σεβομαι των καθένα με τις δικες στους αξίεςΤι κάθεσαι και απολογεισαι στον κάθε ανεγκέφαλο που λέει το μακρύ του και το κοντό του
[/
Σιγά ρε παιδιά..Δε διαγωνίζεται και στην Έκφραση-Έκθεση η κοπέλα εδώ πέρα!!Γιατί κάνεις τόσα ορθογραφικά λάθη?
γιατί δέν εχω παει πανεπιστήμιο εάν κρίνεις καπιον από ορθογραφικά λάθη εισαι μεγάλο λάθος μήν κρίνεις για να μήν κρυθειςΓιατί κάνεις τόσα ορθογραφικά λάθη?
και αυτό σωστόΣιγά ρε παιδιά..Δε διαγωνίζεται και στην Έκφραση-Έκθεση η κοπέλα εδώ πέρα!!
γιατί δέν εχω παει πανεπιστήμιο εάν κρίνεις καπιον από ορθογραφικά λάθη εισαι μεγάλο λάθος μήν κρίνεις για να μήν κρυθεις
Άστο,μην κολλάς σε τέτοια...Το καλύτερο πανεπιστήμιο είναι αυτό της ζωής!!γιατί δέν εχω παει πανεπιστήμιο εάν κρίνεις καπιον από ορθογραφικά λάθη εισαι μεγάλο λάθος μήν κρίνεις για να μήν κρυθεις
γιατί δέν εχω παει πανεπιστήμιο εάν κρίνεις καπιον από ορθογραφικά λάθη εισαι μεγάλο λάθος μήν κρίνεις για να μήν κρυθεις
Αχ,αυτό το facebook θα μας φάει όλους!!Είσαι τυχεράκιας τύπε μου...Μην με παρεξηγείς.. δεν έχω τέτοιου είδους ρατσιστικά σύνδρομα... Απλά ρωτάω γιατί οταν μιλούσα μαζί σου στο fb τον Οκτώβρη δεν έκανες σχεδόν κανένα ορθογραφικό λάθος