Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
η μια φωτο δειχνει οντως την αννα
ναι φαίνεται ότι είναι η Άννα
η μια φωτο δειχνει οντως την αννα
μαλλον κλασσικα εχουν κλεψει της φωτοΘα δειξει.Αν καποιος που τη ξερει και δοκιμασει ας ενημερωσει.
Και εγω ετσι νομιζω.μαλλον κλασσικα εχουν κλεψει της φωτο
Κλεμμένες στανταρ!!Γτ νομιζω οτι ειναι αυτη;
Γλυκια αμαρτια... 690.666.4972
Καυτή ερωτική με πλούσιο στήθος και ζουμερές καμπύλες έρχομαι στον χώρο που θα επιλέξεις για να πραγματοποιησω ότι σε ανάβει στο κρεββάτι.. Κάλεσε με και δεν θα χάσεις... 6906664972 Παολαkanesex.com
Λες να τη χαλάσει πιο πολλα χρηματα..
Δεν νομίζω κ εγώ χωρίς. Viper αριθμός χλωμό για την συγκεκριμένη που θα στείλει τα αχ κ τα λοιπά βίντεο. Εάν κάποιος την έχει δει ας μας το πει δεν είναι κ το κυπριακό!Γτ νομιζω οτι ειναι αυτη;
Γλυκια αμαρτια... 690.666.4972
Καυτή ερωτική με πλούσιο στήθος και ζουμερές καμπύλες έρχομαι στον χώρο που θα επιλέξεις για να πραγματοποιησω ότι σε ανάβει στο κρεββάτι.. Κάλεσε με και δεν θα χάσεις... 6906664972 Παολαkanesex.com
Η αγγελία αυτή έχει δυο παράξενα σημεία :Δεν νομίζω κ εγώ χωρίς. Viper αριθμός χλωμό για την συγκεκριμένη που θα στείλει τα αχ κ τα λοιπά βίντεο. Εάν κάποιος την έχει δει ας μας το πει δεν είναι κ το κυπριακό!
Στάνταρ κλεμμενες γιατί τι προφίλ της αγγελίας σε παραπέμπει στην μιλφ που είχε παλιά το μασατζιδικο φουεγκος!!!Κλεμμένες στανταρ!!
Πήρα τηλ να μάθω, διέκρινα κάτι σαν απάθεια, και μόλις ρώτησα είσαι η Άννα 110 απάντησε ποια η ποια είναι αυτή δε θυμάμαι.....Δεν νομίζω κ εγώ χωρίς. Viper αριθμός χλωμό για την συγκεκριμένη που θα στείλει τα αχ κ τα λοιπά βίντεο. Εάν κάποιος την έχει δει ας μας το πει δεν είναι κ το κυπριακό!
8 χρονια ,και της τα έτρωγε ολα ο κλαρινογαμπρος νταβατζης με διαφορά παραμύθιαKάντε απλά έναν πρόχειρο υπολογισμό...... 5 χρόνια (μπορεί και περισσότερα), 12 μήνες, 23 μέρες το μήνα δουλειά (βάζω μέρες περιόδου και ισομοιραζω σε 12 μήνες τις ήμερες των θερινών κλπ διακοπών της), 5 ραντεβού τη μέρα (χαλαρά), επί 100 ευρώ. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα ή να αποσυρθεί ή να συνεχίσει με λίγα ραντεβού, μεγαλύτερης διάρκειας με "κάλους" πελάτες.
8 χρονια ,και της τα έτρωγε ολα ο κλαρινογαμπρος νταβατζης με διαφορά παραμύθια
και δυο παιδια τουλαχιστον.....8 χρονια ,και της τα έτρωγε ολα ο κλαρινογαμπρος νταβατζης με διαφορά παραμύθια
δεν γνωριζα αυτη τη λεπτομερεια......αρα αλλη τον ετρωγε και αλλος τα "ετρωγε".8 χρονια ,και της τα έτρωγε ολα ο κλαρινογαμπρος νταβατζης με διαφορά παραμύθια