anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
καλησπέραααααα αχ ευχαριστώ για το θερμό ενδιαφέρον μωρό μου ❤❤❤❤Ρε παιδιά τί απόγινε η Αννούλα;
Καιρό έχει να κάνει την εμφάνισή της!
καλησπέραααααα αχ ευχαριστώ για το θερμό ενδιαφέρον μωρό μου ❤❤❤❤Ρε παιδιά τί απόγινε η Αννούλα;
Καιρό έχει να κάνει την εμφάνισή της!
αχ σε λίγο θα δείξω τα πάντα καινούργιες φωτό ❤❤❤Ωραιο κωλαρακι!
αχ ποτέ θέλεις αστέρι μου οπότε θελεις ❤❤❤Απίστευτη η Αννουλα. Ελπίζω να έχω και εγώ σύντομα την ευκαιρία μου.
❤❤❤❤❤❤Αυτός ο κώλος έιναι ο κόσμος όλος...
τοτε περιμενουμε καυλιαρικο μωρακιαχ σε λίγο θα δείς καύλα μου ❤❤❤
καλά είμαι μωρο μου μια χαρά τέλεια ❤❤❤❤❤❤Πολλά πουλιά φοβήθηκαν ότι κάτι έπαθες(όχι το δικό μου)...είχαν αρχίσει τα τραγούδια...
καλησπέραααααα αχ όταν είμαι σε ραντεβού δεν μπορώ να το σηκώσω στείλε μου μηνυμα και θα σου απαντήσω άμεσα μωρό μου ❤❤❤❤❤Έχω πάρει τηλ την Άννα πάνω από 20 φορές. Πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία?
❤❤❤ είμαι στην διάθεση σας μωρό μουΗ ουρά για την Άννα ξεκινάει λίγο μετά τα διόδια των Τεμπών...
καλησπέραααα μωρό μουθέλει υπομονή πλέον και να ταιριάξουν και οι ώρες σας.Έτσι είναι άμα είσαι καλή σε αυτό που κανεις
καλησπέραααααακαλώς την κούκλα
καλησπέρα όταν είμαι σε ραντεβού δεν δεν το σηκώνω Αλλά απαντώ όταν θα τελειώσω από το ραντεβού σε μήνυμα εφόσον ημουν σε ραντεβού και δεν μπορουσα να το σηκώσωΣηκώνει τηλέφωνο ή μόνο μηνύματα?
οπότε θέλεις μωρο μου ❤❤❤❤❤από ότι είδα και από τις κριτικές που διάβασα φαίνεται πολύ καλή θα την τιμήσω σίγουρα
καλησπέραααααα είμαι στην διάθεση σας μωρό μου ❤❤❤Που να την βρεις? Εδώ και καιρο προσπαθώ αλλά δεν τα εχω καταφερει ακόμα...
καλησπέραααααα όταν μπορώ την ίδια μέρα μωρό μου κλείνω και εφημερον ραντεβού ❤❤❤❤❤Επειδη το κοριτσι εχει πελατεια δεν προκειτε να κλεισεις ραντεβου αυθημερον.
Τι κανεις ;
Την παιρνεις τηλ και κλεινεις ραντεβου για τεσσερις πεντε εξι μερες μετα και θα ανταμοιφθεις δες και τις κριτικες που εχουν πεσει
καλησπέραααααα μωρο μου καλός σας βρήκα ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Καλησπέρα γλυκιά Αννούλα
Καλό μήνα καυλιάρα.... με πολλές και δυνατές ερωτικές στιγμές, όπως μόνον εσύ ξέρεις...
καλησπέρα ναι Ελληνίδα είμαι ορισμένη έχουν βγάλει τα δικά τους συμπεράσματα και λένε ότι νάνεη κοπέλα είναι ελληνίδα;
αχ γιατί καλέ απαντάω σε όλους όταν δεν είμαι σε ραντεβού όσο ποιό άμεσα μπορώ ❤❤❤❤❤❤❤πολυ δυσκολη η επικοινωνια με το κοριτσι..