Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Που να την βρεις? Εδώ και καιρο προσπαθώ αλλά δεν τα εχω καταφερει ακόμα...
ειναι απο ελλαδα αλλα οταν την παρεις αμα την παρεις ποτε ρωτα να σου πει ;)μην μπερδευεσαι.εγω ρωτησα τον φιλο απο που ειναι γιατι ειπε οτι οχι δεν ειναι απο Ελλαδα.
Για να το λεει ετσι σιγουρος θελω να ξερω..τωρα εαν ειναι σοβαρο η οχι αυτο ειναι αλλο θεμα
οχι 99 μονο 100% σιγουρος..εσυ τι προβλημα εχεις;CSI bourdela.com
θελεις και να εισαι 100% σιγουρος ε? Οχι 99%.
Φιλε ρωτα κανενα Moderator εδω μεσα. Αυτοι ολοι εχουν και το DNA μας σε δειγματα. Κατι θα εχουν και για την πουτανα.
οκ παρε την γνωμη του οποτε την θελεις μια και που εισαι και προστατης του..σιγουρα θα χρειαστουμε την γνωμη του peter,και μαλιστα περρισοτερο απο την δικια σου.0 κριτικες,και συμβολη -50 στο σαιτ.
οκ παρε την γνωμη του οποτε την θελεις μια και που εισαι και προστατης του..
τσεκ πμ,ΕΣΥ!......Δεν εξηγείται αλλιώς.
Το χεις κάψει τελείως έτσι;
Άκου προστάτης λέει. Άντε γεια....
Που να την βρεις? Εδώ και καιρο προσπαθώ αλλά δεν τα εχω καταφερει ακόμα...
Δεν ειναι δυσκολο ειναι ο γιατρος του σεξ αρα ενας καλος γιατρος εχει πελατεια και σου κλεινει ραντεβου την επομενη εβδομαδα και αν ειναι παρα πολυ καλος παμε για μηνες Τι θελεις; την λιμπιζεσαι ;την λιγουρευεσαι ;
Ε τοτε κλεισε ραντεβου για τρεις με τεσσερις μερες μετα Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας δικε μου
καλησπέραααααα μωρό μου ❤❤❤❤είσαι απίστευτη.... χωρίς ύπνο θα μας αφήσεις καύλα μου...
αχ τώρα θα έρθουν καλύτερες φωτο μωρό μουΑντε τωρα να κλεισεις ματι, με αυτες τις σεξυ φωτο τις καυλο Αννουλας!
καλησπέραααα μωρό μου σε λίγο θα ανεβάσω καινούργιες φωτογραφίεςΑυτό είναι το καλύτερο πρωινό ξεκίνημα.Καλημερα,.. :-*
αχ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε τέλεια ❤❤❤❤Αννούλα 400 χλμ μακριά μη τα κάνουμε 1 ώρα είναι κ νύχτα !!φιλιά πολλά!!
αχ καυλιαρι μου να με σκίσεις αυτό να μου κάνειςΜας μοστράρισες την κωλάρα να μην μπορούμε να κοιμηθούμε πάλι καυλάρα μου
Αχ τι τα στην κάνω αχ
αχ θέλει και το χρειάζεται μωρό μου πολύΤι περιποίηση χρειάζεται αυτή η κωλάρα πραγματικά
❤❤❤❤❤❤❤❤Ποίημα και πάλι Άννα!
αχ σε λίγο θα δείς καύλα μου ❤❤❤Μας καυλωσες παλι κουκλιτσα με τη σουφριτσα σου
αχ να καθήσω μωρό μου επάνω σου ❤❤Αχ και να ημουν το σκαμπο, και να καθοσουν πανω μου μωρο μου!!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Δάκρυσε Και Το Φως…
Ένα τριαντάφυλλο
τα μεσάνυχτα
άνοιξε τα πέταλά του,
ευωδίασε η πλάση!
Έστρεψε το βλέμμα του
στον ουρανό,
έψαχνε την στοργή
του Ήλιου Πατέρα.
Δάκρυσε και το φως
Σκοτάδι.