PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
Η ουρά για την Άννα ξεκινάει λίγο μετά τα διόδια των Τεμπών...Έχω πάρει τηλ την Άννα πάνω από 20 φορές. Πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία?
Η ουρά για την Άννα ξεκινάει λίγο μετά τα διόδια των Τεμπών...Έχω πάρει τηλ την Άννα πάνω από 20 φορές. Πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία?
Η ουρά για την Άννα ξεκινάει λίγο μετά τα διόδια των Τεμπών...
θέλει υπομονή πλέον και να ταιριάξουν και οι ώρες σας.Έτσι είναι άμα είσαι καλή σε αυτό που κανειςΟπότε δε βλέπω να τη συναντώ..
Υπομονή...Οπότε δε βλέπω να τη συναντώ..
Καλησπέρααααααα αγάπες μου
οχι φιλε αλλα ειναι φοβερη!!η κοπέλα είναι ελληνίδα;
καλησπέραααααα καλός σας βρήκα καύλα μου
γιατι απο που ειναι..?οχι φιλε αλλα ειναι φοβερη!!
μην μπερδευεσαι.εγω ρωτησα τον φιλο απο που ειναι γιατι ειπε οτι οχι δεν ειναι απο Ελλαδα.Το μουνι είναι διεθνές τύποι. Δεν έχει πατρίδα. Δεν νομίζω να είναι τόσο σοβαρό από που μπορεί να είναι η Αννα κι η κάθε Αννα.
μην μπερδευεσαι.εγω ρωτησα τον φιλο απο που ειναι γιατι ειπε οτι οχι δεν ειναι απο Ελλαδα.
Για να το λεει ετσι σιγουρος θελω να ξερω..τωρα εαν ειναι σοβαρο η οχι αυτο ειναι αλλο θεμα
άμα χρειαστούμε την γνώμη σου θα σε ειδοποιήσουμε!Ότι πεις Λάκη
Ζητά και διαβατήριο και ταυτότητα και αφμ και αριθμό μητρώου ΕΦΚΑ όταν τη δεις για να είσαι 10000000% σίγουρος και για την Άννα και για κάθε κοπέλλα που παίρνεις.
Ε ρε τι καθονται και ψάχνουν μερικοί....
CSI bourdela.comγιατι απο που ειναι..?
που το ξερεις εσυ?
σου ειπε κατι?
σε ρωταω γιατι εαν λεμε κατι να ειναι 100% σιγουρο.
σιγουρα θα χρειαστουμε την γνωμη του peter,και μαλιστα περρισοτερο απο την δικια σου.0 κριτικες,και συμβολη -50 στο σαιτ.άμα χρειαστούμε την γνώμη σου θα σε ειδοποιήσουμε!