Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
ωραιες γαμιστρες και οι δυο οι ποντιουλες.
ΙερόσυλεΑφες κανονίδου των social 30 χρόνια μετά..
Όχι ρε το έχω πει πολλάκιςΑν ήταν αλβανίδες όμως θα τις εξυμνούσες
Μουνια μιας αλλης εποχης οπου το φωτοσοπ ηταν ακόμα στα σπάργανα σαν τεχνολογία και συνήθως αυτο που έβλεπες στην φωτογραφία ετσι ηταν και στην πραγματικότητα.Δεν υπάρχει σύγκριση και δεν τις έχω προλάβει ηλικιακά!!
Θα συμφωνήσω δεν έχεις άδικο.... είναι cult γκόμενες οι ΑλβανίδεςΌχι ρε το έχω πει πολλάκις
τα αλβανικά χώματα βγάζουν καβλιαρες όχι μουναρες
να δούμε πως θα μας βγει και η γενιά που γεννήθηκε εδώ
Έχουν πέσει τόνοι νεανικού σπέρματος για τα κορίτσια!Μουνια μιας αλλης εποχης οπου το φωτοσοπ ηταν ακόμα στα σπάργανα σαν τεχνολογία και συνήθως αυτο που έβλεπες στην φωτογραφία ετσι ηταν και στην πραγματικότητα.
Λίγο δίαιτα την χρειάζεται όντωςΛογικο γιατι η Αννα εχει κυτταριτιδα.
Σιγουρα !Μια χαρα πατοι ειναι και η δυο, αν τους ειχαμε στα τεσσερα δεν θα χαλιομαστε
στη συνέχεια του βίντεο σίγουρα θα τις ξαναδείχνει τις κωλάρες, τα 11 sec που είναι αυτό τι να σου κάνουνστο βιντεο φαινεται το κωλαρακι της ελενας. μολις η αννα την πλησιαζει, το..... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ που τραβαει βιντεο, κανει τη καμερα λιγο πιο πανω για να μη φαινοντε οι κωλαρες τους.
Κάνας προστάτης θα είναι μουνόδουλος.στο βιντεο φαινεται το κωλαρακι της ελενας. μολις η αννα την πλησιαζει, το..... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ που τραβαει βιντεο, κανει τη καμερα λιγο πιο πανω για να μη φαινοντε οι κωλαρες τους.
στη συνέχεια του βίντεο σίγουρα θα τις ξαναδείχνει τις κωλάρες, τα 11 sec που είναι αυτό τι να σου κάνουν
11 λεπτο βιντεο απο το καναλι της αννας στο τιουμπ κιουμπ ειναι. αρχιδια εδειχνε, ανεβαινε η καμερα προς τα πανω και μετα αλλαζε το πλανο. δλδ το μονο πραγμα που αξιζε απο ολο το βιντεο, το καθυστερημενο δε το τραβηξε !!!!!! (νταξει ολη η φαση αξιζει δλδ κοτερο μουνια ποτα κτλ αλλα μονο αν εισαι εκει ο ιδιος, απο οθονη τα χορτασαμε)Κάνας προστάτης θα είναι μουνόδουλος.
Αυτο το βιντεο από που το σούφρωσες τύπε;
Πάρε με στο πλοίο φάση;!!!