Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
ε καπως επρεπε να πουλησουν τη μαλακια τους.
ε καπως επρεπε να πουλησουν τη μαλακια τους.
δε παιζει να κανουν ονλυφανς διοτι ουτε κωλο εδειξαν στο μπικινι χολ. δε ξες ποσο νευριαζω οταν κανουν χολ και δε δειχνουν κωλο. πολυ ξενεραΕνα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια που με αυτο το βιντεο που ανέβασαν θα βοηθήσουν πολλούς άνδρες να αδειάσουν τα αρχιδια τους!
Τους εύχομαι και ανώτερα με σελίδα στο Onlyfans. keep up the good work.
Eίναι οι κλασικές σεμνοτυφες Ελληνίδες, παρουσίασαν μαγιό αλλα δεν έδειξαν το πισω μερος για να μην φανεί ο κωλος τους και της πουνε καριολες-πουτανες. Υπάρχει και η πιθανότητα να εχουν κάποιο μειονέκτημα στους κωλους (κυτταρίτιδα, ραγάδες, πεσμενος κωλος) και για αυτο δεν τους έδειξαν.δε παιζει να κανουν ονλυφανς διοτι ουτε κωλο εδειξαν στο μπικινι χολ. δε ξες ποσο νευριαζω οταν κανουν χολ και δε δειχνουν κωλο. πολυ ξενερα
τα αμανατιδακια καναν μπικινι χολ.......... το βραδυ θα βγαλω τα σπλαχνα μου ........
Υπάρχει καμια που δεν εχει δωσει κωλο?εγω προσωπικα οταν μια γκομενα δειχνει κωλο ακομπλεξαριστα, την εκτιμω πιο πολυ. οταν κρυβεται ξενερωνω και νευριαζω. τα μουνοπανα, οι δηθεν, που τις λενε πουτανες και τετοια να πα να γαμηθουν. εχουν χαλασει τη πιατσα
Γκαυλαααακαυλα μου
Αν ήταν αλβανίδες όμως θα τις εξυμνούσεςΥπερτιμημένες γυφτοπουλες των μίντια.
από τα σοσιαλ κούκλα και από κοντά πανούκλα