Νέα

Άννα ή Έλενα Αμανατίδου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άννα ή Έλενα?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.947
Πόντοι
4.766
Το απολυτο τιποτα...απλα στη Θεσσαλονικη επειδη ειναι βλαχοχωρι οποια λιγο γινει διασημη στα social η στην νυχτα την θεοποιουν οι αγαμητοι.Εγω μια μερα τρακαρα μαζι της στην αγια σοφιας στην στροφη...τιποτα το ιδαιτερο.
Ενω στην Αθηνα φιλε ολες τις γκομεναρες αναδεικνυετε τα ιδια ισχουν παντου υπαρχουν λιγουρια και αγαμητοι..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
ελενα γιατι φαινεται πιο μαχιμη.
η αλλη απο το παιχνιδι ντεκαβλε ηταν.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ενω στην Αθηνα φιλε ολες τις γκομεναρες αναδεικνυετε τα ιδια ισχουν παντου υπαρχουν λιγουρια και αγαμητοι..
Δεν ξερω τι παιζει στην Αθηνα...ρωτα τους αθηναιους.Θεσσαλονικη παντως τα λιγουρια και οι αγαμητοι κανουν την καθε αμανατιδου γκομενα και παιρνουν τα μυαλα τους αερα και αποκτουν τουπε.Επισης μην ξεχνας οτι το σουργελο με το ονομα Τουνη εγινε διασημη απο την τσιμπουκοπορεια της στο Θεσσαλονικισταν....:jerking::jerking2:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Δεν ξερω τι παιζει στην Αθηνα...ρωτα τους αθηναιους.Θεσσαλονικη παντως τα λιγουρια και οι αγαμητοι κανουν την καθε αμανατιδου γκομενα και παιρνουν τα μυαλα τους αερα και αποκτουν τουπε.Επισης μην ξεχνας οτι το σουργελο με το ονομα Τουνη εγινε διασημη απο την τσιμπουκοπορεια της στο Θεσσαλονικισταν....:jerking::jerking2:
παντου τα ιδια ειναι... και στην πρωτευουσα κυριως.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.947
Πόντοι
4.766
Συμφωνω απολυτα η Τουνη που ειναι σαν κορη του δρακου του κομοντο την κανανε γκομενα και πολλες ακομα..αλλα γινονται παντου αυτα...εκτος απο την Κρητη ισως ?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
παντου τα ιδια ειναι... και στην πρωτευουσα κυριως.
Ο ανδρας πρεπει να ειναι κιμπαρης.Οι σημερινοι νεοελληνες ειναι σε μεγαλο βαθμο παρακαλακηδες πιρφοροι και για το μουνι πουλανε και την μανα τους.Ειναι λογικο η καθε τουνη,αμανατιδου κλπ να σηκωνει τον αμανε και να εχει απαιτησεις.Οσο τρελο και να σου ακουγεται οι συγκεκριμενες ασχημογυναικες...τις οποιες αν θα βαθμολογουσα δεν θα τις εβαζα ουτε 5-6(αν εξαιρεσεις σωματοτυπο,τα μουτρα τους δεν βλεπονται) πανε μονο με διασημους...τυπου ποδοσφαιριστες,μοντελους,businessmen της νυχτας κλπ.Με λιγα λογια στο Ελλαδισταν αν γινει το καθε τσοκαρο διασημο απο το πουθενα εχει μεγαλες απαιτησεις και ψαχνει το κοροιδο/χορηγο να της τα ακουμπαει.:2funny::confused::jerking:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Ο ανδρας πρεπει να ειναι κιμπαρης.Οι σημερινοι νεοελληνες ειναι σε μεγαλο βαθμο παρακαλακηδες πιρφοροι και για το μουνι πουλανε και την μανα τους.Ειναι λογικο η καθε τουνη,αμανατιδου κλπ να σηκωνει τον αμανε και να εχει απαιτησεις.Οσο τρελο και να σου ακουγεται οι συγκεκριμενες ασχημογυναικες...τις οποιες αν θα βαθμολογουσαν δεν θα τις εβαζα ουτε 5-6(αν εξαιρεσεις σωματοτυπο,τα μουτρα τους δεν βλεπονται) πανε μονο με διασημους...τυπου ποδοσφαιριστες,μοντελους,businessmen της νυχτας κλπ.Με λιγα λογια στο Ελλαδισταν αν γινει το καθε τσοκαρο διασημο απο το πουθενα εχει μεγαλες απαιτησεις και ψαχνει το κοροιδο/χορηγο να τις τα ακουμπαει.:2funny::confused::jerking:
all time classic story.
ετσι τους μαθανε. και τις "γυναικες", αλλα και τους... "αντρες".
ενα copy-paste ειναι ολα γενικως.
εγω τουλαχιστον ετσι τα βλεπω.
την τουνη παντως με σακουλα, ενα μπουτσο της τον εδινα στεγνα.
να τα λεμε και αυτα.
αλλα μεχρι εκει.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Συμφωνω απολυτα η Τουνη που ειναι σαν κορη του δρακου του κομοντο την κανανε γκομενα και πολλες ακομα..αλλα γινονται παντου αυτα...εκτος απο την Κρητη ισως ?
Κρητη νομιζω πιο παραδοσιακα.Εκει τα τσολια ειναι πολυ λιγοτερα και φυσικα εκει αν εχει αδερφο,ξαδερφο,σοι κλπ εχει ...:ak:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.947
Πόντοι
4.766

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
all time classic story.
ετσι τους μαθανε. και τις "γυναικες", αλλα και τους... "αντρες".
ενα copy-paste ειναι ολα γενικως.
εγω τουλαχιστον ετσι τα βλεπω.
την τουνη παντως με σακουλα, ενα μπουτσο της τον εδινα στεγνα.
να τα λεμε και αυτα.
αλλα μεχρι εκει.

Και φυσικα και θα τις γαμουσαμε και την Τουνη και την Αμανατιδου...αλλα οχι να τις πληρωοσουμε(οπως εκαναν κατι χαιβανια στο Σαλονικισταν καποτε...) και φυσικα δεν θα τις παρακαλαγαμε.Αλλο κανω φλερτ/παιζω μπαλιτσα και βλεπω αν γουσταρει και θελει....και αλλο παρακαλαω η επειδη εχω φραγκα τα σκαω/κανω τον χορηγο για να λεω οτι κυκλοφορω την Τουνη και την καθε Τουνη κλπ.Η Τουνη ηταν αρκετα εξυπνη και πατησε πανω σε αυτο.Εκμεταλλεύτηκε και πολυ σωστα εκανε την μαλακια του Θεσσαλονικιου.Η Τουνη υπαρχει και βρισκεται στην επιφανεια λογο του μεσου αγαμητου Θεσσαλονικιου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Και φυσικα και θα τις γαμουσαμε και την Τουνη και την Αμανατιδου...αλλα οχι να τις πληρωοσουμε(οπως εκαναν κατι χαιβανια στο Σαλονικισταν καποτε...) και φυσικα δεν θα τις παρακαλαγαμε.Αλλο κανω φλερτ/παιζω μπαλιτσα και βλεπω αν γουσταρει και θελει....και αλλο παρακαλαω η επειδη εχω φραγκα τα σκαω/κανω τον χορηγο για να λεω οτι κυκλοφορω την Τουνη και την καθε Τουνη κλπ.Η Τουνη ηταν αρκετα εξυπνη και πατησε πανω σε αυτο.Εκμεταλλεύτηκε και πολυ σωστα εκανε την μαλακια του Θεσσαλονικιου.Η Τουνη υπαρχει και βρισκεται στην επιφανεια λογο του μεσου αγαμητου Θεσσαλονικιου.
και του αθηναιου επισης.
αλλα η πρωτη ειναι η' η τελευταια ?
ετσι γινεται μωρε απο παλια.
η διαφορα ειναι οτι αλλα "προτυπα" υπηρχαν τοτε και αλλα τωρα.
αλλα "μεσα" τοτε και αλλα τωρα.
επομενως το αποτελεσμα ειναι γνωστο που θα καταληξει απο την αρχη, σε κοπελες τυπου τουνη κτλπ.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.947
Πόντοι
4.766
Μια χαρα ειμαστε βορεια Ελλαδα τυπε.Ιδιως οι ανερχομενες γενιες βγαζουν καλα μουνακια και αρκετα πρόθημα.
Διαφωνω απολυτα Αθηνα εχουν πολυ καλυτερες γκομενες σε πολλους τομεις οχι μονο εμφανισιακα και προσοντα αλλα και σε θεμα νοοτροπιας ....Εδω περα ερχεται η καθε βλαχαρα απο το χωριο της και το παιζει γκομενα επηδει θα την κολλησει κανενας πενηνταρης σαπιοκοιλιας ...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
και του αθηναιου επισης.
αλλα η πρωτη ειναι η' η τελευταια ?
ετσι γινεται μωρε απο παλια.
η διαφορα ειναι οτι αλλα "προτυπα" υπηρχαν τοτε και αλλα τωρα.
αλλα "μεσα" τοτε και αλλα τωρα.
επομενως το αποτελεσμα ειναι γνωστο που θα καταληξει απο την αρχη, σε κοπελες τυπου τουνη κτλπ.
Σωστα....η καθε εποχη εχει και τις δικες της.Εσεις κατω στην Αθηνα εχετε δει πολυ περισσοτερα....και φυσικα εσεις ειχατε και Βανα Μπαρμπα την πρωτη διδαξαντα(αν και πιστευω ειχε και πιο παλαια τετοιες γυναικες οπως σωζω σαπουντζάκη κλπ).

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Διαφωνω απολυτα Αθηνα εχουν πολυ καλυτερες γκομενες σε πολλους τομεις οχι μονο εμφανισιακα και προσοντα αλλα και σε θεμα νοοτροπιας ....Εδω περα ερχεται η καθε βλαχαρα απο το χωριο της και το παιζει γκομενα επηδει θα την κολλησει κανενας πενηνταρης σαπιοκοιλιας ...
Τυπε απο το 95 και κατω οι πιτσιρικες οργιαζουν κυριολεκτικα.Ιδιως οι φοιτητριουλες απο επαρχια...:zfuck::alivedick::2on1:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Σωστα....η καθε εποχη εχει και τις δικες της.Εσεις κατω στην Αθηνα εχετε δει πολυ περισσοτερα....και φυσικα εσεις ειχατε και Βανα Μπαρμπα την πρωτη διδαξαντα(αν και πιστευω ειχε και πιο παλαια τετοιες γυναικες οπως σωζω σαπουντζάκη κλπ).
αυτες ειναι πανελλαδικα γνωστες ετσι κι αλλιως.
ολοι τις ξερουν, ενω τουνη ας πουμε, εμεις εδω κατω τη μαθαμε οι πιο πολλοι απο το mystyle rocks.
τουλαχιστον εγω απο εκει την εμαθα.
δε συγκρινεται λοιπον με βανα μπαρμπα.
αλλα το βασικο ειναι οπως σου ειπα και πριν.
η καθε εποχη, επειδη αλλαζει ταχυτατα, εχει και τα αναλογα "προτυπα".
και εγω αν ημουν 18 χρονων, τα ιδια θα εκανα κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο.
προσωπικα δε θα τα εκανα, γιατι και τοτε δεν ακολουθουσα, αλλα γενικα μιλαω.
νομιζω ειναι και το πιο λογικο κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο παντως.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
αυτες ειναι πανελλαδικα γνωστες ετσι κι αλλιως.
ολοι τις ξερουν, ενω τουνη ας πουμε, εμεις εδω κατω τη μαθαμε οι πιο πολλοι απο το mystyle rocks.
τουλαχιστον εγω απο εκει την εμαθα.
δε συγκρινεται λοιπον με βανα μπαρμπα.
αλλα το βασικο ειναι οπως σου ειπα και πριν.
η καθε εποχη, επειδη αλλαζει ταχυτατα, εχει και τα αναλογα "προτυπα".
και εγω αν ημουν 18 χρονων, τα ιδια θα εκανα κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο.
προσωπικα δε θα τα εκανα, γιατι και τοτε δεν ακολουθουσα, αλλα γενικα μιλαω.
νομιζω ειναι και το πιο λογικο κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο παντως.

Eχεις δικαιο αλλα ολες απο καπου αρχισαν/ξεκινησαν.Το πορνιδιο με το ονομα Τουνη ειναι γεννημενη το 93 δεν ξες που θα ειναι σε λιγα χρονια...τα λιμα ειναι ικανοι να της δωσουν και εκπομπη οπως εδωσα και στην βλαχα σπυροπουλου... :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Eχεις δικαιο αλλα ολες απο καπου αρχισαν/ξεκινησαν.Το πορνιδιο με το ονομα Τουνη ειναι γεννημενη το 93 δεν ξες που θα ειναι σε λιγα χρονια...τα λιμα ειναι ικανοι να της δωσουν και εκπομπη οπως εδωσα και στην βλαχα σπυροπουλου... :confused:
μα εννοειται ρε φιλε.
αφου αυτη θεωρειται "προτυπο", αρα γιατι να μην της δωσουν ?
δηλαδη αν ησουν καναλαρχης εσυ, δε θα της εδινες ?
εγω αερα και με φορα θα της εδινα παντως, αφου εχει κοινο, followers και αλλες τετοιες μαλακιες.
στην εποχη μας δυστυχως ετσι γινεσαι διασημος κτλπ
εγω κανω εμετο, αλλα η πραγματικοτητα ετσι ειναι.
αλλο παραδειγμα η μαριποζα χαχαχαχαχα
οτι και να πουμε θα'ναι λιγο, επομενως απλα δεν ασχολεισαι και τελειωνει το ζητημα.
γνωμη μου.
εγω κανω χαβαλε παντως και γελαω με αυτα :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
μα εννοειται ρε φιλε.
αφου αυτη θεωρειται "προτυπο", αρα γιατι να μην της δωσουν ?
δηλαδη αν ησουν καναλαρχης εσυ, δε θα της εδινες ?
εγω αερα και με φορα θα της εδινα παντως, αφου εχει κοινο, followers και αλλες τετοιες μαλακιες.
στην εποχη μας δυστυχως ετσι γινεσαι διασημος κτλπ
εγω κανω εμετο, αλλα η πραγματικοτητα ετσι ειναι.
αλλο παραδειγμα η μαριποζα χαχαχαχαχα
οτι και να πουμε θα'ναι λιγο, επομενως απλα δεν ασχολεισαι και τελειωνει το ζητημα.
γνωμη μου.
εγω κανω χαβαλε παντως και γελαω με αυτα :tooth:
Ολες αυτες δηλωνουν και " influencers "

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom