You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανισότητες ανάμεσα στο ζευγάρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bestman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 456
Την γυναίκα σου την έχεις εκτός παιχνιδιού;;;Καλή Κυριακή να έχουμε
Σας ενοχλεί αν η γυναίκα σας έχει καλύτερη εργασιακή θέση από εσάς;
Και αν βγάζει περισσότερα χρήματα;
Τώρα που μιλάμε πχ, εκείνη δουλεύει στο λάπτοπ, κ γω μαλακιζομαι εδώ μέσα
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 456
Πρέπει να την ξεναγήσεις στο κόσμο του bou...Ναι, δεν ψήνεται, μέχρι βίντεο που διαγράφεται εντός της ημέρας
Ανοίγει ορίζοντες!
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε μαλλον εισαι απο τους τυχερους που εχουν ικανη και επιτυχημενη γυναικα.Καλή Κυριακή να έχουμε
Ο κινδυνος για σενα ειναι να καταλαβει οτι μπορει και καλυτερα και να σε στειλει ή (αν εχετε παιδια) να σε κερατωνει ασυστολα.
Αν ειναι εργασιομανης απο την αλλη μπορει να την στειλεις εσυ ή να την ταραξεις εσυ στο κερατο.
Στη δευτερη περιπτωση βεβαια αν το καταλαβει την εχεις πουτσισει..
τεσπα στην ερωτηση σου η απαντηση μου ειναι οτι η σχεση με πιο επιτυχημενη γυναικα θελει πολυ δυνατο χαρακτηρα απο την πλευρα του αντρα, να κραταει την ισορροπια στη σχεση γνωριζοντας οτι ξεκιναει με γκολ απο τα αποδυτηρια.
Εξαρτάται τα νούμερα
Άλλο να βγάζεις εσύ 800 και αυτή 1200
Άλλο να βγάζεις εσύ 3000 και αυτή 4500
Άλλο να βγάζεις εσύ 1100 και αυτή 1200
Άλλο να βγάζεις εσύ 800 και αυτή 15000
Στην τελευταία περίπτωση είσαι απλά το κατοικίδιο της, ή το παιδί για τις αγγαρείες
Άλλο να βγάζεις εσύ 800 και αυτή 1200
Άλλο να βγάζεις εσύ 3000 και αυτή 4500
Άλλο να βγάζεις εσύ 1100 και αυτή 1200
Άλλο να βγάζεις εσύ 800 και αυτή 15000
Στην τελευταία περίπτωση είσαι απλά το κατοικίδιο της, ή το παιδί για τις αγγαρείες
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 456
Και τι κάνεις εδω;;Καλή Κυριακή να έχουμε
πήγαινε εκεί μπες στο γήπεδο αποθέωσε την Μωρή σαλούφααααα!! Πριν να είναι αργά.
Υ.Γ. Αγαπώ τις Κυριακές
Bestman
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 610
- Πόντοι
- 81
Όχι ρε παιδιά παρεξηγησις..
Δικό μου σπίτι κ αυτοκίνητο, απλά εγώ επέλεξα πχ θυρωρός και αραλικι, ενώ η τύπισσα γουστάρει προϊσταμένη κ εξέλιξη..
Η οικονομική διαφορά είναι στα 100€ πχ υπέρ της..
Απλά όταν βγαίνουμε εγώ δεν έχω να πω κάτι για την δουλειά μου, και την καμαρώνω και την θαυμάζω όταν μιλάει για θέματα της δουλειάς της..
Και του τύπου ότι έφτιαξα ψητό και έκανα μπάνιο τα παιδιά, ενώ αυτή ακόμα δουλεύει..
Δικό μου σπίτι κ αυτοκίνητο, απλά εγώ επέλεξα πχ θυρωρός και αραλικι, ενώ η τύπισσα γουστάρει προϊσταμένη κ εξέλιξη..
Απλά όταν βγαίνουμε εγώ δεν έχω να πω κάτι για την δουλειά μου, και την καμαρώνω και την θαυμάζω όταν μιλάει για θέματα της δουλειάς της..
Και του τύπου ότι έφτιαξα ψητό και έκανα μπάνιο τα παιδιά, ενώ αυτή ακόμα δουλεύει..
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 456
ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΌχι ρε παιδιά παρεξηγησις..
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 72.190
- Πόντοι
- 12.056
Τυπε εγώ νομίζω πως μας την σπρώχνει...με τον τρόπο του...
Καλως ηρθες νεο μελος
Να τον ρωτησουμε τιμουλα τοτε
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.914
- Πόντοι
- 2.606
τυπε μεινε μακρια απο καμπινγκ και ολα θα πανε καλα ....θα συνεχισεις να την καμαρωνεις ...μακρια απο καμπινγκ ομως!Όχι ρε παιδιά παρεξηγησις..
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.454
- Πόντοι
- 2.606
Ηλικίες?Όχι ρε παιδιά παρεξηγησις..
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.914
- Πόντοι
- 2.606
μαλακα σαλουλ συγκεντρωσου.....ενα κατομπαλο παραπανω βγαζει η δικια του ρε μαλακα....ότι καλύτερο μαν η γυναίκα να έχει τα λεφτά και το πρεστίζ και εσύ να λουφάζεις και να δέχεσαι χορηγίες δώρα, να σου ανοίγει εταιρεία, να σου παίρνει αμάξια και να σου πληρώνει διακοπάρες
ζωάρα την καλύτερη δουλειά κάνεις
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.182
- Πόντοι
- 3.656
ένα κατόμπαλο εμένα δε μου φτάνει ούτε για να βγω την παρασκευήμαλακα σαλουλ συγκεντρωσου.....ενα κατομπαλο παραπανω βγαζει η δικια του ρε μαλακα....
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.487
- Πόντοι
- 12.756
ελα μπρε που θες και γυναικα να στα ακουμπαει..ότι καλύτερο μαν η γυναίκα να έχει τα λεφτά και το πρεστίζ και εσύ να λουφάζεις και να δέχεσαι χορηγίες δώρα, να σου ανοίγει εταιρεία, να σου παίρνει αμάξια και να σου πληρώνει διακοπάρες
ζωάρα την καλύτερη δουλειά κάνεις
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.182
- Πόντοι
- 3.656
γιατί δε μου αξίζει?ελα μπρε που θες και γυναικα να στα ακουμπαει..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.487
- Πόντοι
- 12.756
σου αξιζει μια μπαλα στα ποδια και εγκλεισμος αλλα ας μην σπαμμαρω τωραγιατί δε μου αξίζει?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 7K