Νέα

Αναζητώ υποτακτικό άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marianna2004
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rannia papas

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φροντισε να εισαι σε καλη φυσικη κατασταση....  διοτι θα φωναξω  διαφορους....

ειμαι σε καλη κατασταση και εσεις Αφεντρα μου ειμαι βεβαιη οτι θα με κρατατε σε καλυτερη και θα φροντιζετε να ειμαι στην καλυτερη........

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγω θα φροντισω.... οι αλλοι που θα μενουν στο σπιτη μαζη σου δεν ξερω αν θα φροντισουν.... οταν θα λειπω... ευχομε να εισαι φρονημη
Δεν πιστευω να κλεβης βρακακια μου και να τα μυριζης?????

rannia papas

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα φροντισω.... οι αλλοι που θα μενουν στο σπιτη μαζη σου δεν ξερω αν θα φροντισουν.... οταν θα λειπω... ευχομε να εισαι φρονημη
Δεν πιστευω να κλεβης βρακακια μου και να τα μυριζης?????

γι αυτο να με κλειδωνετε με πολλα λουκετα τη μεταλλικη ζωνη αγνοτητας μου και να με εχετε αλυσοδεμενη αλλα και κλειδωμενη μεσα σε σιδερενιο κλουβι στο υπογειο σας με κλειστα τ αματια και με μπαλα βινυλιου φιμωμενη
Ετσι θ αειστε σιγουρη οτι δεν θα κανω τιοοτε απολυτως. Η ζωνη αγνοτητας η μεταλλικη μπορει απο μεσα να εχει και ταπα μονιμα μπιγμενη στην κωλαρα μου

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
γι αυτο να με κλειδωνετε με πολλα λουκετα τη μεταλλικη ζωνη αγνοτητας μου και να με εχετε αλυσοδεμενη αλλα και κλειδωμενη μεσα σε σιδερενιο κλουβι στο υπογειο σας με κλειστα τ αματια και με μπαλα βινυλιου φιμωμενη
Ετσι θ αειστε σιγουρη οτι δεν θα κανω τιοοτε απολυτως. Η ζωνη αγνοτητας η μεταλλικη μπορει απο μεσα να εχει και ταπα μονιμα μπιγμενη στην κωλαρα μου
και πως θα χεζεις? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδη εισαι επικινδυνη ελευθερη....

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δεν καταλαβες..... Θα χεζη οταν της λεω εγω....
και αν τη ερθει και δεν εισαι εκει να την βγαλεις απο το κλουβι τι θα κανει? :grin: :grin: :grin: :grin:

δαναη μαλλον θα πρεπει να κανεις αυτοματες ταιστρες-ποτιστρες-χεστρες αν την παρεις σπιτι σου,οπως στους σταβλους που εχουν τα προβατα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρωτα αν περνεις και επιδοτηση σαν νεα κτηνοτροφισα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

rannia papas

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη εισαι επικινδυνη ελευθερη....

οχι φυσικα Αφεντρα μου αλλα για να εισαι απολυτα Κυριαρχη σαδιστρια ακραια αυταρχικη Domina γι αυτο σας το προτεινω. Εσεις και ετσι να με αφησετε ο,τι εντολες μου δωσετε αυτες και μονο αυτες θα ακολουθησω χωρις την παραμικρη παρεκλιση..............

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
οχι φυσικα Αφεντρα μου αλλα για να εισαι απολυτα Κυριαρχη σαδιστρια ακραια αυταρχικη Domina γι αυτο σας το προτεινω. Εσεις και ετσι να με αφησετε ο,τι εντολες μου δωσετε αυτες και μονο αυτες θα ακολουθησω χωρις την παραμικρη παρεκλιση..............
Ok...  Οταν θα πηγαινω στα μαγαζια για ψωνια θα σε παιρνω μαζη μου.... Θα σε βαζω στα δοκιμαστηρια και θα παιρνης πιπες... μεχρη να τελειωσω

rannia papas

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ok...  Οταν θα πηγαινω στα μαγαζια για ψωνια θα σε παιρνω μαζη μου.... Θα σε βαζω στα δοκιμαστηρια και θα παιρνης πιπες... μεχρη να τελειωσω

θα κανετε αυτην την τιμη σε μενα να σας ακολουθω σαν σκυλακι στην αγορα;;;
Δημοσια ξεφτυλα καντε με και θα ειμαι η πιο υπακουη σκλαβα και δουλαρα σας. Ολη την Αθηνα να τσιμπουκωσω κατοπιν εντολων σας και ολων τα χυσια και τα κατουρα να πιω ειναι λιγα για σας Αφεντρα μου Δαναη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντα τετοιες ωρες εμπενε και ξυπναγαμε ανοιγαμε το pc μπαιναμε μπουρδελα και παθαιναμε το σοκ καθως πιναμε το καφε μας... μεχρη Μπαρ της ειχα ανοιξη... οριστε

εδω ανοιξε πρακτορειο προπο :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• lilas.jpg
    lilas.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 30

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
θα κανετε αυτην την τιμη σε μενα να σας ακολουθω σαν σκυλακι στην αγορα;;;
Δημοσια ξεφτυλα καντε με και θα ειμαι η πιο υπακουη σκλαβα και δουλαρα σας. Ολη την Αθηνα να τσιμπουκωσω κατοπιν εντολων σας και ολων τα χυσια και τα κατουρα να πιω ειναι λιγα για σας Αφεντρα μου Δαναη.
να σε ανεβασουμε στα μπλοκα των αγροτων;λεω για προμαχωνα που ειναι οι σκληροι,τι λες;

pantero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
27
Like
335
Πόντοι
290
αμα με χτυπήσεις θα σου κάνω τον κώλο κρέας!!!! χαχαχαχαχα να σου πώ το 1,68 ειναι όντως 1,68 ή με τα τακούνια???? χαχαχαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ήρεμα τίγρη, πριν από τρία χρόνια μπήκε η αγγελία...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Αφιερωμένο στη μαριάννα ... Με μια μικρή διάθεση ανατροπής ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και αν τη ερθει και δεν εισαι εκει να την βγαλεις απο το κλουβι τι θα κανει? :grin: :grin: :grin: :grin:

δαναη μαλλον θα πρεπει να κανεις αυτοματες ταιστρες-ποτιστρες-χεστρες αν την παρεις σπιτι σου,οπως στους σταβλους που εχουν τα προβατα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρωτα αν περνεις και επιδοτηση σαν νεα κτηνοτροφισα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ελιωσααααααααααααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ακόμη με την θεόχαζη ασχολείστε;

Stories

Νέο!

Stories