You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητώ υποτακτικό άντρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα marianna2004
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
σε ποιον-α αναφερεσαι ρε παιχτη?geia sou ti tha elegesna gnoristoume prwta apo msn na se dw oti esu eisai esu boreis na me kaneis add tsakalitsos@windowslive.com
Μετα απο τοσα χρονια που δεν εβρισκε κλειστηκε σε μοναστηρι!!!!geia sou ti tha elegesna gnoristoume prwta apo msn na se dw oti esu eisai esu boreis na me kaneis add tsakalitsos@windowslive.com
Επισκέπτης
Μαριαννάκι πάλι εξαφανίστικες;
Ψάχνεσαι ακόμα;
Ψάχνεσαι ακόμα;
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αφου εχει παντρευτει ρε βλακα, λες να περιμενε εσενα...?Μαριαννάκι πάλι εξαφανίστικες;
Ψάχνεσαι ακόμα;
Επισκέπτης
αφου εχει παντρευτει ρε βλακα, λες να περιμενε εσενα...?
Και οι πανδρεμένες ψάχνονται
Φιλε και οι τρελες και οι παντρεμενες και ο ΜΑΡΙΑΝΝΕΣ εχουν ψυχη,ΜΥΑΛΟ δεν εχουν !!!!Και οι πανδρεμένες ψάχνονται
Επισκέπτης
Παντρευτικη η Μαριαννα ?
και δε μας καλεσε ?
Αισχος
Ναι την πάντρεψα εγώ,την περίοδο που ήμουν παπάς......
Επισκέπτης
Συγκεκριμένα.....η Μαριάννα (βαπτισμένη Μαρία) παντρεύτηκε τον γκλ (βαπτισμένος Γαβριήλ) τον Αύγουστο του 2007,στο μπιτς μπαρ "ξύλινο" στην πλαζ των Αγ. Θεοδώρων
Κου-baros ήταν ο Κου-baros
Πάντως,να ξέρετε η Μάριαν,τότε ήταν κουκλάρα (φορούσε μπικίνι στο γάμο)......με πλατινέ μαλλί,φούξια νύχια,και ροζ γυαλί ηλίου
Αλλά ήταν και ντροπαλή....μόλις με είδε με τα ράσα κοκκίνισε
Ο Γκλ από την άλλη ήταν γύρω στο 1,90 και 100 κιλά,φουσκωτός,με ξανθό μαλλί καρφάκια,με τρίχες μόνο στο στήθος,και με γαλανά μάτια
Μετά το γάμο κάναμε και μπιτς πάρτυ
Πάντως,να ξέρετε η Μάριαν,τότε ήταν κουκλάρα (φορούσε μπικίνι στο γάμο)......με πλατινέ μαλλί,φούξια νύχια,και ροζ γυαλί ηλίου
Ο Γκλ από την άλλη ήταν γύρω στο 1,90 και 100 κιλά,φουσκωτός,με ξανθό μαλλί καρφάκια,με τρίχες μόνο στο στήθος,και με γαλανά μάτια
sakter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
λοιπον τη μαριανα την ξερω προσωπικα. αυτη δεν ξερει βεβαια ποιος ειμαι αλλα εχω δει στον υπολογιστη της την τελεφταια σελιδα που μπηκε και ηταν τα bourdela.com αλλα ειχε ξεχασει να κανει αποσυνδεση με αποτελεσμα να δω το nickname.
Επισκέπτης
λοιπον τη μαριανα την ξερω προσωπικα.
Πςςς τι πρωτοτυπία....το μισό σάιτ τη ξέρει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πρασινογαλανα ειναι...Συγκεκριμένα.....η Μαριάννα (βαπτισμένη Μαρία) παντρεύτηκε τον γκλ (βαπτισμένος Γαβριήλ) τον Αύγουστο του 2007,στο μπιτς μπαρ "ξύλινο" στην πλαζ των Αγ. Θεοδώρων
Επισκέπτης
πρασινογαλανα ειναι...
Ε δε σε κοίταγα και μέσα στα μάτια,την ώρα που έκανα το μυτστήριο
Αλήθεια θυμάσαι,τη γάτα που είχε στο σουτιέν της η έριναλ,την ώρα του πάρτυ;
αφου την ξερεις ρε φιλε για πες μας πως τη λενελοιπον τη μαριανα την ξερω προσωπικα. αυτη δεν ξερει βεβαια ποιος ειμαι αλλα εχω δει στον υπολογιστη της την τελεφταια σελιδα που μπηκε και ηταν τα bourdela.com αλλα ειχε ξεχασει να κανει αποσυνδεση με αποτελεσμα να δω το nickname.
Επισκέπτης
αφου την ξερεις ρε φιλε για πες μας πως τη λενε
Σουλτάνα Μπολάντογλου
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και μετα ξυπνησε!!!!!λοιπον τη μαριανα την ξερω προσωπικα. αυτη δεν ξερει βεβαια ποιος ειμαι αλλα εχω δει στον υπολογιστη της την τελεφταια σελιδα που μπηκε και ηταν τα bourdela.com αλλα ειχε ξεχασει να κανει αποσυνδεση με αποτελεσμα να δω το nickname.
αστον να πει το ονομα της.φιλος με κιθαρα που εχει πειραγμενη πισω τρυπα εδωσε μια εκδοχηκαι μετα ξυπνησε!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις