Νέα

Αναζητώ υποτακτικό άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marianna2004
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
αν μου δωσει τον βασικο παω!
θα το βλεπω σαν απογευματινη απασχοληση....δυσκολες εποχες... :2funny: :2funny: :2funny:

nedinio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
geia sou ti tha elegesna gnoristoume prwta apo msn na se dw oti esu eisai esu boreis na me kaneis add tsakalitsos@windowslive.com

Επισκέπτης
Μαριαννάκι πάλι εξαφανίστικες; :think:

Ψάχνεσαι ακόμα; :pipa2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παντρευτικη η Μαριαννα ?  :think:

και δε μας καλεσε ?  :tickedoff:
Αισχος

Επισκέπτης
Συγκεκριμένα.....η Μαριάννα (βαπτισμένη Μαρία) παντρεύτηκε τον γκλ (βαπτισμένος Γαβριήλ) τον Αύγουστο του 2007,στο μπιτς μπαρ "ξύλινο" στην πλαζ των Αγ. Θεοδώρων :rockon:

Κου-baros ήταν ο Κου-baros

Πάντως,να ξέρετε η Μάριαν,τότε ήταν κουκλάρα (φορούσε μπικίνι στο γάμο)......με πλατινέ μαλλί,φούξια νύχια,και ροζ γυαλί ηλίου :cool2:
Αλλά ήταν και ντροπαλή....μόλις με είδε με τα ράσα κοκκίνισε :tooth:

Ο Γκλ από την άλλη ήταν γύρω στο 1,90 και 100 κιλά,φουσκωτός,με ξανθό μαλλί καρφάκια,με τρίχες μόνο στο στήθος,και με γαλανά μάτια :sunglasses:

Μετά το γάμο κάναμε και μπιτς πάρτυ :birdman:

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
λοιπον τη μαριανα την ξερω προσωπικα. αυτη δεν ξερει βεβαια ποιος ειμαι αλλα εχω δει στον υπολογιστη της την τελεφταια σελιδα που μπηκε και ηταν τα bourdela.com αλλα ειχε ξεχασει να κανει αποσυνδεση με αποτελεσμα να δω το nickname. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Συγκεκριμένα.....η Μαριάννα (βαπτισμένη Μαρία) παντρεύτηκε τον γκλ (βαπτισμένος Γαβριήλ) τον Αύγουστο του 2007,στο μπιτς μπαρ "ξύλινο" στην πλαζ των Αγ. Θεοδώρων :rockon:

Κου-baros ήταν ο Κου-baros

Πάντως,να ξέρετε η Μάριαν,τότε ήταν κουκλάρα (φορούσε μπικίνι στο γάμο)......με πλατινέ μαλλί,φούξια νύχια,και ροζ γυαλί ηλίου :cool2:
Αλλά ήταν και ντροπαλή....μόλις με είδε με τα ράσα κοκκίνισε :tooth:

Ο Γκλ από την άλλη ήταν γύρω στο 1,90 και 100 κιλά,φουσκωτός,με ξανθό μαλλί καρφάκια,με τρίχες μόνο στο στήθος,και με γαλανά μάτια :sunglasses:

Μετά το γάμο κάναμε και μπιτς πάρτυ :birdman:
πρασινογαλανα ειναι... :sunglasses:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
λοιπον τη μαριανα την ξερω προσωπικα. αυτη δεν ξερει βεβαια ποιος ειμαι αλλα εχω δει στον υπολογιστη της την τελεφταια σελιδα που μπηκε και ηταν τα bourdela.com αλλα ειχε ξεχασει να κανει αποσυνδεση με αποτελεσμα να δω το nickname. 
αφου την ξερεις ρε φιλε για πες μας πως τη λενε

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και μετα ξυπνησε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom