και τι εκανες πονηρουλη στο δωματιο της μαριανναςλοιπον τη μαριανα την ξερω προσωπικα. αυτη δεν ξερει βεβαια ποιος ειμαι αλλα εχω δει στον υπολογιστη της την τελεφταια σελιδα που μπηκε και ηταν τα bourdela.com αλλα ειχε ξεχασει να κανει αποσυνδεση με αποτελεσμα να δω το nickname.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητώ υποτακτικό άντρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα marianna2004
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
και πως ητανε λενε πως ειναι χοντρη δηλαδη βουβαλα!
Καμιά σχέση....58 κιλά με 1.72 ύψος....και με πολύ γλυκιά φωνούλα
που ειναι αληθεια αυτη.πουστροκιθαρα την εχεις δαγκωσειΚαμιά σχέση....58 κιλά με 1.72 ύψος....και με πολύ γλυκιά φωνούλα
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
παιζανε ταβλι !!!!!και τι εκανες πονηρουλη στο δωματιο της μαριαννας
εριχνες τα ζαριαπαιζανε ταβλι !!!!!
Επισκέπτης
που ειναι αληθεια αυτη.πουστροκιθαρα την εχεις δαγκωσει
Δε με πιστεύεις;;;
Πριν κανά-δύο χρόνια,είχαμε κάνει ένα event με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα,όπου θα κυκλοφορούσε γυμνή σε ένα δωμάτιο μαζί με τους υπόλοιπους άνδρες του σάιτ.....ο σκοπός του event ήταν να γδύσει ολους τους άνδρες,οι οποίοι ήταν ντυμένοι,και όποιον έγδυνε εντελώς,έχανε από το παιχνίδι...νικητής θα ήταν,αυτός που θα έμενε στο τελός,φορώντας έστω και κάτι επάνω του,π.χ. τις κάλτσες από τα παπούτσια.....
Το έπαθλο του νικητή,ήταν μια βδομάδα,στα νησιά Σάντουιτς,με τη Μάριαν
Πληροφοριακά,είχαμε μαζευτεί γύρω στους 100-120 άνδρες,και οι μισοί ήταν 55αρηδες,με καράφλα και μπιροκοιλιές
αργησα πολυ να γραφτω στο σαιτ μου φαινεται.τελικα τι εγινεΔε με πιστεύεις;;;
Πριν κανά-δύο χρόνια,είχαμε κάνει ένα event με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα,όπου θα κυκλοφορούσε γυμνή σε ένα δωμάτιο μαζί με τους υπόλοιπους άνδρες του σάιτ.....ο σκοπός του event ήταν να γδύσει ολους τους άνδρες,οι οποίοι ήταν ντυμένοι,και όποιον έγδυνε εντελώς,έχανε από το παιχνίδι...νικητής θα ήταν,αυτός που θα έμενε στο τελός,φορώντας έστω και κάτι επάνω του,π.χ. τις κάλτσες από τα παπούτσια.....
Πληροφοριακά,είχαμε μαζευτεί γύρω στους 100-120 άνδρες,και οι μισοί ήταν 55αρηδες,με καράφλα και μπιροκοιλιές
Επισκέπτης
Νικητής,βγήκε ο Πλέζουρας
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δε με πιστεύεις;;;
Ελειωσα ρε.........χαλαλι η τυροπιττα που μουπεσε
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αμα σου κοπανισει καμια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση τα λεμε μετα,Δε με πιστεύεις;;;
μα στον να πει το παραμυθακι του ρε συ.αφου του του αρεσειΕλειωσα ρε.........χαλαλι η τυροπιττα που μουπεσε
Επισκέπτης
αμα σου κοπανισει καμια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση τα λεμε μετα,
Α,να μου κάνει τη μήνυση μετά την αλλαγή ονόματος μου...άμα λερώσω το ποινικό μου μητρώο,δε θα μπορέσω να το αλλάξω
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Πως θα σε λενε δηλαδη ?Α,να μου κάνει τη μήνυση μετά την αλλαγή ονόματος μου...άμα λερώσω το ποινικό μου μητρώο,δε θα μπορέσω να το αλλάξω
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Η Μάριαν πάντως να ξέρετε......είναι το πιο καυτό μωρό -μη επαγγελματίας- του σάιτ
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
νατα μας νατα μας......Η Μάριαν πάντως να ξέρετε......είναι το πιο καυτό μωρό -μη επαγγελματίας- του σάιτ
εσυ ομως πως το ξερειςΗ Μάριαν πάντως να ξέρετε......είναι το πιο καυτό μωρό -μη επαγγελματίας- του σάιτ
Επισκέπτης
εσυ ομως πως το ξερεις
Γιατί ρε σου κάνει εντύπωση;;; Το μισό σάιτ την έχει δει λέμε
μονο εσυ το λες αυτο.εγω μαλλον ανηκω στο αλλο μισο του σαιτΓιατί ρε σου κάνει εντύπωση;;; Το μισό σάιτ την έχει δει λέμε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τα λεει αυτα εκ του ασφαλουs......η Αλκηστιsνατα μας νατα μας......
Οτι και να συμβει......εχει το διαβατηριο στην τσεπη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 22