farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Τα λεμε αυριο Βραδυ Ραννια... ηρθε ο Επιβητορας...
άντε και εμείς να ζηλεύουμε ...
καυλιάρα Δανάη !!!
δαναη πες την να παει λιγο απο του παιχτουρα για αποψε να του τα κραταει....καληνυχτα Αφεντρα Δαναη μου και παντα ετοιμη να μετακομισω οπου με διαταξετε για παντα
άντε και εμείς να ζηλεύουμε ...
καυλιάρα Δανάη !!!
φιλε για τον ΠΠ με περασες και περιμενεις και απαντηση σε δεκα ερωτησεις 3 η ωρα νυχτιατικα;Βιάζεσαι φίλε μου να βγάλεις συμπεράσματα... εχω και προωρη εκσπερματωση μην νομιζεις δεν ειν τυχαιο
χωρίς να θέλω να σε παρερμηνευσω...με παρερμηνευσες ομως
γιατί μηλάς για επιβήτορα ??? ειπε η δαναη οτι ηρθε ο επιβητορας....
τι είσαι εσύ ??? ενα μελος εδω περα μεσα
τι ακριβώς πρεσβεύεις ??? αναρχοκομμουνιστης ειμαι
τι καπνό φουμάρεις ??? μαλμπορο
...και γιατί πάντα "μας την λες" ??? εννοεις και τον μπακαλη στο μας;
ετσι θα γινω τιμημενος;...παρεμπιμπτόντως
να φαίνεσαι, όταν είσαι on line ;) ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* καληνυχτα ....οχι κανενα κολλημα....Ρε συ (με το συμπάθειο δηλαδή)
έχει κάποιο κόλημα ???
χαλάρωσε ρε συ
όλα καλά ;)
δεν πιστευω να σε πιασουν τα αντικειμενικα κριτηρια και εσενα?
η δαναη τυπε ειναι συμβολαιογραφος?
τυπε μαλλον βλεπω την δαναη να το υπογραφει
αμε.... και θα φερω και δυο μαρτυρες.... διαλεξτε....η δαναη τυπε ειναι συμβολαιογραφος?
παρε τον λιλα μαζι με τον τζωνυ γουωκεραμε.... και θα φερω και δυο μαρτυρες.... διαλεξτε....
α και οι μαρτυρες θα εχουν και προνομια ετσι?? ξεκολιασμα μεχρη να με βλεπη και να στριβη ... και ερωτες και καλαπατσιμπανα τελειωσανε αυτα.... α και εδω στην Αθηνα εχουμε και μεταναστες τι αποψη εχεις Ραννια????? ΠΗΔΙΕΣΕ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ????? Τρως ξενες ψωλες???? Εκει στη Θεσσνικη ξερεις εχετε το Ψωμιαδη....κομμενα αυτα και κατι αλλο τι ομαδα εισαι???? Για να ξερω να φερνω ακριβως τις αντιθετες.....δεν νομιζω η Ραννια να νομιζη οτι θα την βγαλη καθαρη.... Ειπαμε σχολειο εδω.... Αν αντεξης και μου κανης και τα βρωμικα χατηρια μου θα εισαι η χειροτερη σκλαβα και τσουλαρα ολων των εποχων....Τα 2000 καλτσον που εχει λιγα ειναι για τις βρωμοδουλειες που την θελω...παρε τον λιλα μαζι με τον τζωνυ γουωκερ
πανε παρεα αυτοι