Νέα

Αναζητώ υποτακτικό άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marianna2004
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rannia papas

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παρακαλω σταματηστε να γραφετε εδω!το θρεντ ειναι κλειστο εδω και κατι χρονια!

καλα τι προβλημα εχετε Κυρια Μαριαννα μου. Καποιοι θελουν να γραφουν εδω. Αφηστε μηπως βρω και τον ή την Αφεντη-ντρα μεσα απο αυτο το ψαξιμο.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για ποιά Μαριάννα μιλάμε ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
καλα τι προβλημα εχετε Κυρια Μαριαννα μου. Καποιοι θελουν να γραφουν εδω. Αφηστε μηπως βρω και τον ή την Αφεντη-ντρα μεσα απο αυτο το ψαξιμο.
καλησπερα και καλη χρονια ρανια.Για πες μας μερικα πραγματα για τα παιδικα σου χρονια,τι θυμασαι απο την πρωτη σου δασκαλα στο σχολειο?Οι γονεις σου σου εδειξαν την απαιτουμενη στοργη και θαλπωρη?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Της ειχα πει να παμε σε δικηγορο να τα κανονισουμε αυτα.... μη μου ηθελε και προικες....
αντε βρε Ραννια που εισαι !!!!!!!!!

Επισκέπτης
καλησπερα και καλη χρονια ρανια.Για πες μας μερικα πραγματα για τα παιδικα σου χρονια,τι θυμασαι απο την πρωτη σου δασκαλα στο σχολειο?Οι γονεις σου σου εδειξαν την απαιτουμενη στοργη και θαλπωρη?
:2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:coffee:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Βασικά χρειάζεται γιατρό, και το εννοώ..Αν και νομίζω είναι τελειωμένη περίπτωση…Κρίμα (για μένα τουλάχιστον) να βλέπεις μία ζωή να παίρνει τέτοιο δρόμο…

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
μην γελας τα πραγματα σοβαρεψαν...με πηρε ο δικεορος του τσακνη.... :2funny: :2funny:

Αν σε πήρε ο Δικηγόρος (δικεορος, ...απλά) του κ. Τσακνή

τότε σύγουρα είναι σοβαρά τα πράγματα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rannia papas

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε μενα ειχε απευθηνθη τοτε η κοπελα  Ραννια .... να την βαλω σοκλειστη σπιτη μου... Και μαλιστα με παρακαλουσε κιολας... βρηκε σπιτη επιτελους??? Μαριαννα ξερεις κατι???
Ηθελε να μου μαζευη τα προφυλακτικα τοτε... και τα χυσοχαρτα....
 μακαρι Αφεντρα Δαναη να με παιρνατε εσωκλειστη δωρεαν στο απιτι σας και ας με ειχατε σκλαβα και δουλα σας υπηρετρια και τσουλα σας για να σας υπακουω ισοβεια στα παντα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
 μακαρι Αφεντρα Δαναη να με παιρνατε εσωκλειστη δωρεαν στο απιτι σας και ας με ειχατε σκλαβα και δουλα σας υπηρετρια και τσουλα σας για να σας υπακουω ισοβεια στα παντα
αμην.... :priest:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ράνια καλησπέρα και καλή χρονιά

γλυκειά μου βασανισμένη και βασανίστρια ...  :2funny: :2funny: :2funny:

ποιό ρόλο επιλέγεις ???  :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
θα μου κανης τα παντα ομως... οτι ποθω....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
το αβαταρ για σενα ειναι.... πεσε στα ποδια μου... πριν με εχυσε καποιος....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με τον γιωργο παπα ξαδερφια ειστε; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom