ακομα?κ ειναι απο τα μερη μας?δεν εμαθα κατι.νομιζω απο θεσσαλονικη ειναι!ψαχνει ακομη ιδιοκτητη!
φερτε την να τη υποταξουμε
ακομα?κ ειναι απο τα μερη μας?δεν εμαθα κατι.νομιζω απο θεσσαλονικη ειναι!ψαχνει ακομη ιδιοκτητη!
Δεν εκανα εξορμηση σημερα γιατι προεκυψε προβλημα με την θερμανση στην πολυκατοικια μου και εφερα υδραυλικο,πριν λιγο τελειωσε και θα ελθει και αυριο.Ασκω τα καθηκοντα του διαχειριστη.παιχτουρα τι γαμησες αποψε τυπε;
Ωραία δουλειά με μέλλον.
Έχει και ανθυγιεινα ενσημα
καλα δεν το ξερεις?απο τει ή αει πας?
ή ειναι απο το πανεπιστημιο της ζωης?
Συντηρητικός δε λες τίποτα, τίγκα στα Ε είμαι.
Πόποτας το λιγότερο
γιατι γελας??? ξερεις τι μπελας ειναι αυτα??? της ειπα μαλιστα οτι δεν εχω δωματιο εχω παταρη κα δεν ειχε προβλημα...αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κριμα ρε παιχτη....Δεν εκανα εξορμηση σημερα γιατι προεκυψε προβλημα με την θερμανση στην πολυκατοικια μου και εφερα υδραυλικο,πριν λιγο τελειωσε και θα ελθει και αυριο.Ασκω τα καθηκοντα του διαχειριστη.
δικια μου λεξη...τι ειναι το χυσοχαρτο ρε παιδια
μα καλα κ εσυ αυτο βρηκες να της πεις?γιατι γελας??? ξερεις τι μπελας ειναι αυτα??? της ειπα μαλιστα οτι δεν εχω δωματιο εχω παταρη κα δεν ειχε προβλημα...
τι ειναι το χυσοχαρτο ρε παιδια
ελα μωρη..δικια μου λεξη...
τι να κανει;ειναι και διαχειριστης ο ερμος....ρε παιχτουρα εκει που μενεις ολο γιαγιαδες και παππουδες μενουν διπλα να φανταστω;gl τι σου ελεγα???
παλι γαμησε ο παιχτουρας..
τίγκα στα Ε είμαι.
λες να τιναζει κουραμπιεδες???τι να κανει;ειναι και διαχειριστης ο ερμος....ρε παιχτουρα εκει που μενεις ολο γιαγιαδες και παππουδες μενουν διπλα να φανταστω;
να την φωναζετε οταν θα ερχετε η γκομενα να σας φτιαχνη και καφε... και να σας μαζευη και τα απλυτα σαςακομα?κ ειναι απο τα μερη μας?
φερτε την να τη υποταξουμε
αυτο ειναι η λαδοκολλα ρεΑυτό που βάζουνε στα ταψιά και ψήνουν γλυκά!
αυτο ειναι η λαδοκολλα ρε
να την φωναζετε οταν θα ερχετε η γκομενα να σας φτιαχνη και καφε... και να σας μαζευη και τα απλυτα σας