LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Όπως κι η τρύπα σουΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΥΤΟ
ειναι κλειστο εδω και κατι αιωνες!
Όπως κι η τρύπα σουΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΥΤΟ
ειναι κλειστο εδω και κατι αιωνες!
τα χροννια περασαν εε? :<παρακαλω σταματηστε να γραφετε εδω!το θρεντ ειναι κλειστο εδω και κατι χρονια!
παρακαλω σταματηστε να γραφετε εδω!το θρεντ ειναι κλειστο εδω και κατι χρονια!
παιχτουρα τι γαμησες αποψε τυπε;Δεν υπαρχουν υποτακτικοι ανδρες....μονο υποτακτικοι μαλακες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Όπως κι η τρύπα σου
με τουμποφλο τυπε,λες να ανοιξει???Όπως κι η τρύπα σου
αφου ξερεις μωρη καριολα..παιχτουρα τι γαμησες αποψε τυπε;
να γραψει και στο θρεντ του γιασου για το χειρογλυκανο....αφου ξερεις μωρη καριολα..
τα γνωστα..
δεν εμαθα κατι.νομιζω απο θεσσαλονικη ειναι!ψαχνει ακομη ιδιοκτητη!σε μενα ειχε απευθηνθη τοτε η κοπελα Ραννια .... να την βαλω σοκλειστη σπιτη μου... Και μαλιστα με παρακαλουσε κιολας... βρηκε σπιτη επιτελους??? Μαριαννα ξερεις κατι???
Όπως κι η τρύπα σου
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..σε μενα ειχε απευθηνθη τοτε η κοπελα Ραννια .... να την βαλω σοκλειστη σπιτη μου... Και μαλιστα με παρακαλουσε κιολας... βρηκε σπιτη επιτελους??? Μαριαννα ξερεις κατι???
Ηθελε να μου μαζευη τα προφυλακτικα τοτε... και τα χυσοχαρτα....
abramis λιγα με το λιονταρι.....πανε στο τσατ τωρα....δεν μπηκε κανας αλοχας να σε ψαξει;ρε μαλακα πανε σε ενα σοβαρο σαιτ...χαραμιζεσαι ειπαμε εδω μεσα...
εχουμε καταλαβει ολοι τι κομπλεξικος κ συντηριτικος που εισαι...
Συντηρητικός δε λες τίποτα, τίγκα στα Ε είμαι.ρε μαλακα πανε σε ενα σοβαρο σαιτ...χαραμιζεσαι ειπαμε εδω μεσα...
ρε μαλακα πανε σε ενα σοβαρο σαιτ...χαραμιζεσαι ειπαμε εδω μεσα...
οχι ειναι ο σαντσο παντσα ......εισαι ο υποτακτικος?
εσυ εισαι αφεντρα?εισαι ο υποτακτικος?
Ωραία δουλειά με μέλλον.Ηθελε να μου μαζευη τα προφυλακτικα τοτε... και τα χυσοχαρτα....
πιστοποιητικο ειχε???σε μενα ειχε απευθηνθη τοτε η κοπελα Ραννια .... να την βαλω σοκλειστη σπιτη μου... Και μαλιστα με παρακαλουσε κιολας... βρηκε σπιτη επιτελους??? Μαριαννα ξερεις κατι???
Ηθελε να μου μαζευη τα προφυλακτικα τοτε... και τα χυσοχαρτα....