Νέα

Αναζήτηση τσιγγανορουμάνας που να αξίζει!!! Διαφωτίστε με...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Παίδες εντόπισε κανείς κανένα καλό τσιγγανάκι με  :tits: σε μπουρδελάκι ή studio?
τύπε είχα ανοίξει τότε το thread "έχει πάρει κανείς γύφτισσα" είμουν με άλλο ψευδώνυμο τότε στο παλιό site..είναι καύλα τα τσιγκανάκια και σε καταλαβαίνω πίστεψε με...αν ψάχνεις αυτό που φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο να το βρεις σε σπίτι,εγώ τόσα χρόνια δεν το χω πετύχει παρά μόνο κάποιες ξένες που έμοιαζαν να είναι...η καλύτερη που έχω πάρει ήταν μια σκούρα από σερβία μεριά στο κρυφό στούντιο της δευκαλίωνος 63 στα πατήσια τρελλή καύλα κοντοπούταν ο αλλά αγνοούνται τα ίχνη της μπορεί και να σταμάτησε,μαρία τη λέγανε,τη ψάχνω τώρα τελευταία για καμμιά επιδρομή προς τα πάνω ζεφύρι,μενίδι κλπ αυστηρά με παρέα και μηχανή για λόγους ταχύτητας και ασφαλείας....βέβαια δεν υπάρχει χρόνος ούτε για κατούρημα λόγω δουλειάς αλλά στη πρώτη ευκαιρία θα γίνει και θα σε ενημερώσω..

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
τύπε είχα ανοίξει τότε το thread "έχει πάρει κανείς γύφτισσα" είμουν με άλλο ψευδώνυμο τότε στο παλιό site..είναι καύλα τα τσιγκανάκια και σε καταλαβαίνω πίστεψε με...αν ψάχνεις αυτό που φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο να το βρεις σε σπίτι,εγώ τόσα χρόνια δεν το χω πετύχει παρά μόνο κάποιες ξένες που έμοιαζαν να είναι...η καλύτερη που έχω πάρει ήταν μια σκούρα από σερβία μεριά στο κρυφό στούντιο της δευκαλίωνος 63 στα πατήσια τρελλή καύλα κοντοπούταν ο αλλά αγνοούνται τα ίχνη της μπορεί και να σταμάτησε,μαρία τη λέγανε,τη ψάχνω τώρα τελευταία για καμμιά επιδρομή προς τα πάνω ζεφύρι,μενίδι κλπ αυστηρά με παρέα και μηχανή για λόγους ταχύτητας και ασφαλείας....βέβαια δεν υπάρχει χρόνος ούτε για κατούρημα λόγω δουλειάς αλλά στη πρώτη ευκαιρία θα γίνει και θα σε ενημερώσω..

Ναι το θυμάμαι το thread που είχες ανοίξει, η αλήθεια βέβαια είναι ότι είχαν μπει ένα σωρό άσχετοι και κανιβάλιζαν, τίγκα στα spams ήταν... Πάντως μην το λες υπάρχουν αρκετές τσιγγανορουμάνες που βρίσκεις ενίοτε σε σπίτια, σε πιάτσες (που είναι βέβαια κίνδυνος - θάνατος) μέχρι και σε κωλόμπαρα, απλά θέλει ψάξιμο...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Ναι το θυμάμαι το thread που είχες ανοίξει, η αλήθεια βέβαια είναι ότι είχαν μπει ένα σωρό άσχετοι και κανιβάλιζαν, τίγκα στα spams ήταν... Πάντως μην το λες υπάρχουν αρκετές τσιγγανορουμάνες που βρίσκεις ενίοτε σε σπίτια, σε πιάτσες (που είναι βέβαια κίνδυνος - θάνατος) μέχρι και σε κωλόμπαρα, απλά θέλει ψάξιμο...
σωστός ...πές μου μια τσιγγανορουμάνα η βουλγάρα δεν με πειράζει  για να καταλάβω το στυλ που ψάχνεις...σαν τη  μίμα στην χαλκοκονδύλη και γύρω που κάνει πιάτσα ας πούμεΤ?

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
σωστός ...πές μου μια τσιγγανορουμάνα η βουλγάρα δεν με πειράζει  για να καταλάβω το στυλ που ψάχνεις...σαν τη  μίμα στην χαλκοκονδύλη και γύρω που κάνει πιάτσα ας πούμεΤ?

Ναι αλλά τσιγγάνα από πιάτσα φοβάμαι να πάρω (για αρρώστιες κ.λπ.) Προτιμώ κάπου πιο σίγουρα και κατά προτίμηση σε μπουρδέλο, π.χ. τη Σαμάνθα που ήταν στο Φυλής 86Β την είχες επισκεφτεί; Απίστευτο μουνί αλλά κομοδίνο όσο δεν πάει...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Ναι αλλά τσιγγάνα από πιάτσα φοβάμαι να πάρω (για αρρώστιες κ.λπ.) Προτιμώ κάπου πιο σίγουρα και κατά προτίμηση σε μπουρδέλο, π.χ. τη Σαμάνθα που ήταν στο Φυλής 86Β την είχες επισκεφτεί; Απίστευτο μουνί αλλά κομοδίνο όσο δεν πάει...
είναι ακόμα εκεί?τι βάρδια?σε στούντιο τραβιέμαι τα τελευταία χρόνια με μοναδική εξαίρεση τη βανέσσα στο μπουρδέλο της αγαθουπόλεως για το λόγο ότι η ξεπέτα είναι πιο σίγουρη στα ντέλα...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
είναι ακόμα εκεί?τι βάρδια?σε στούντιο τραβιέμαι τα τελευταία χρόνια με μοναδική εξαίρεση τη βανέσσα στο μπουρδέλο της αγαθουπόλεως για το λόγο ότι η ξεπέτα είναι πιο σίγουρη στα ντέλα...

Κι εγώ φίλος των studio είμαι, όταν πηγαίνω σε μπουρδέλο συνήθως σκάω το διπλάσιο του αντιτίμου για να έχω άνεση χρόνου και καλύτερη "περιποίηση". Αλλά όμως δε γνωρίζω κάποια τσιγγάνα να δουλεύει σε studio που είναι και το θέμα του thread... Ξέρεις εσύ; Όσο για τη Σαμάνθα είχα ξενερώσει τόσο απ' το πόσο κομοδίνο ήταν που ούτε που ασχολήθηκα μετά αν παρέμεινε στο συγκεκριμένο ίδρυμα, νομίζω πάντως ότι έχει φύγει. Κρίμα γιατί ήταν απίστευτο μωρό, πανέμορφη με κορμί θάνατο. Στο διπλανό του 86Β στάμπαρα προσφάτως και άλλο ένα αξιόλογο τσιγγανάκι την Ιρένα, δε διαβάζω όμως καλές κριτικές γι' αυτή.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Κι εγώ φίλος των studio είμαι, όταν πηγαίνω σε μπουρδέλο συνήθως σκάω το διπλάσιο του αντιτίμου για να έχω άνεση χρόνου και καλύτερη "περιποίηση". Αλλά όμως δε γνωρίζω κάποια τσιγγάνα να δουλεύει σε studio που είναι και το θέμα του thread... Ξέρεις εσύ; Όσο για τη Σαμάνθα είχα ξενερώσει τόσο απ' το πόσο κομοδίνο ήταν που ούτε που ασχολήθηκα μετά αν παρέμεινε στο συγκεκριμένο ίδρυμα, νομίζω πάντως ότι έχει φύγει. Κρίμα γιατί ήταν απίστευτο μωρό, πανέμορφη με κορμί θάνατο. Στο διπλανό του 86Β στάμπαρα προσφάτως και άλλο ένα αξιόλογο τσιγγανάκι την Ιρένα, δε διαβάζω όμως καλές κριτικές γι' αυτή.
πχ η ελένη που έχεις επισκεφτεί στο 104 λόγω καταγωγής και χαρακτηριστικών σε έβαλε καθόλου στο κλίμα που συζητάμε ή καμμία σχέση?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Γουμ, ψάξε για μια Ιρένα καλή περίπτωση σε τσιγγανορουμανάκι. Δουλεύει στα Φυλής 84-86 και Μονή Προδρόμου κάτω.
Δεν έχει βέβαια τα βυζιά που θέλεις, αλλά είναι τίμια επιλογή.

Όσο για την Σαμάνθα, εγώ προσωπικά την είχα πάρει 5-6 φορές και είχα μείνει ικανοποιημένος.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Γουμ, ψάξε για μια Ιρένα καλή περίπτωση σε τσιγγανορουμανάκι. Δουλεύει στα Φυλής 84-86 και Μονή Προδρόμου κάτω.
Δεν έχει βέβαια τα βυζιά που θέλεις, αλλά είναι τίμια επιλογή.

Όσο για την Σαμάνθα, εγώ προσωπικά την είχα πάρει 5-6 φορές και είχα μείνει ικανοποιημένος.

Ναι την ξέρω την Ιρένα, τη συνάντησα προσφάτως σε μια βραδινή επιδρομή, αναφέρθηκα σ' αυτή μόλις δύο posts παραπάνω... Το θέμα είναι ότι δε διαβάζω και τις καλύτερες κριτικές γι' αυτή. Πάντως μου έχει γυαλίσει αρκετά. Τώρα όσον αφορά τη Σαμάνθα απορώ πραγματικά που λες ότι είχες περάσει καλά μαζί της και δεν έχει να κάνει με υποκειμενικούς παράγοντες γιατί αν διαβάσεις τις κριτικές της όλες χάλια ήταν, τα "2" στην απόδοση - συμμετοχή της έδιναν κι έπαιρναν απ' όσους έγραφαν κριτική... Η τύπισσα ήταν πραγματικά απαράδεκτη για 'μένα, δε μιλάμε απλώς για έπιπλο, ούτε τα προσχήματα δεν κρατούσε, επιχειρούσε να βάλει καπότα σε πεσμένο πούτσο, απολύτως καμία συμμετοχή, κοιτούσε τον πούτσο σαν να μην ήξερε τί να τον κάνει, στο ιεραποστολικό γυρνούσε το πρόσωπό της στο πλάι, χάλι μαύρο... Εκτός αν την είχα πετύχει μόλις ακριβώς είχε βγει στο επάγγελμα με το ζόρι από κανέναν νταβά και μετά βελτιώθηκε λίγο, τί να σου πω.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ομοϊδεάτες το απίστευτο τσιγγανάκι που είχα αναφερθεί σε παλιότερο post μου που πουλούσε λουλούδια στη μέση ακριβώς του πεζόδρομου στο Θησείο γκαστρώθηκε ΔΥΣΤΥΧΩΣ... Την πέτυχα πάλι προχθές το απόγευμα που είχα πάει για καφέ εκεί. Το ίδιο όμορφη αλλά με μια κοιλιά μέχρι απέναντι...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τσιγγανολάτρες έπαθα πλάκα σήμερα... Άκουγα για τη μουνάρα την τσιγγάνα την πιτσιρίκα τη Μίμα που κάνει πιάτσα στη Βάθης στο γνωστό περίπτερο αλλά επειδή φοβάμαι για παράσημα εκεί δεν είχα κινητοποιηθεί για να τη βρω... Τη γνώρισα σήμερα κι έπαθα πλάκα, μουνάρα με υπέρτατους βύζους και φαίνεται απ' τον τρόπο της ότι θα είναι τρελό GFE!!! Απ' τη στιγμή που υπάρχει αυτό το πλάσμα δεν έχει νόημα να συζητάμε για άλλες τσιγγάνες πραγματικά...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παίδες ξετρυπώσατε μήπως καμιά τσιγγάνα που να αξίζει;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το φυλης 86 β εφερνε παλια με καραβανια κιολας..

τωρα εχει σταματήσει..

ψαξε μεταξουργειο...

;)

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Φίλοι μου βρήκα ίσως το ΑΠΟΛΥΤΟ τσιγγανάκι για όσους εκτός απ' το ότι μας αρέσουν τα τσιγγανάκια γουστάρουμε νταρντανοειδή με βυζάρες, κωλάρες και πιασίματα! Είχα ενημερωθεί καιρό γι' αυτή αλλά μόλις σήμερα την είδα από κοντά! Το όνομα αυτής Μισέλ και δουλεύει στην απογευματινή βάρδια του Κολωνού 32Β και στη νυχτερινή του ίδιου ή του Κολωνού 11Β! Τα οποία σημειωτέον έχουν την ταρίφα στα 15 ευρώ και ΔΕΝ δέχονται κι αλλοδαπούς (τουλάχιστον για το 32Β το τσέκαρα προσωπικά). Παιδιά μιλάμε για μεγάλη τσόντα (μέτρια στο δωμάτιο απ' ό,τι μαθαίνω αλλά και μόνο που είναι τόσο κάβλα φτάνει), επισκεφτείτε τη και θα με θυμηθείτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom